10 nasvetov o tem, kako odpustiti nekoga, ki te je poškodoval | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako odpustiti nekoga, ki te je poškodoval

10 nasvetov o tem, kako odpustiti nekoga, ki te je poškodoval

Odpustiti nekoga, ki je res poškodoval si je lahko težko stvar, še posebej, če je bil, da nekdo, oseba, ki si res zaupa. To je globoka rana res, ko nekdo, ki ga ljubiš boli, vendar se morate naučiti odpuščati, če si kdaj želeli, da popraviti to razmerje ali celo samo korak naprej na svoje. Odpuščanje je znak moči, čeprav, ne slabost, saj so jezni in grenka je veliko lažje, kot pa da se odpusti in pozabi, tako da, če želite, da bi prehod na odpustiti nekoga, ki vas je poškodoval, tukaj je deset načinov za pomoč pri zagonu :

1. Daj mu nekaj časa

Odpuščanje ni instant stvar in je zelo malo ljudi, ki svetnika. Tudi najbolj tolerantna tip osebe, se bo jezen za malo, če nekdo ga samo podrezal v oči s palico! Toda, ko je velik zdravitelj, tako da ga nekaj časa, tam je gotovo nima smisla visi na jeze in grenkobe večno.

2. Ne pozabite, kako pomembno odpuščanje, bi bilo za vas

Postavite se v čevlje druge osebe in pomislite, kako pomembno bi bilo odpuščanje bilo, če bi si naredil napako. Tolerantna ne na kakršen koli način pomeni, da si rekel, da je tisto, kar druga oseba storila je bilo v redu, vendar pa vam bo omogočilo, tako, da se premaknete naprej.

load...

3. Pogovor z nekom o tem

Še en nasvet o tem, kako odpustiti nekoga, ki se je poškodoval si je - govoriti z nekom, ki mu zaupate in dobili nov pogled na zadevo. Getting nekaj te jeze off prsih vam bo pomagal bolje razumeti situacijo in lahko se boste počutili bolj tolerantna.

4. Ali poslušate svojo stran zgodbe

Včasih lahko jeza zamegli naš pogled in je lahko jeza, ki je že na poti vašega sprejemanja tega kot samo napako. Daj osebo, ki vam je oškodovance priložnost, da vam pove svojo plat zgodbe. Kaj so naredili, lahko pa še vedno narobe, vendar pa lahko pomaga razumeti, zakaj so to storili, kar so naredili, če poslušate.

5. Bodite korak nazaj

Naš naslednji nasvet o tem, kako odpustiti nekoga, ki se je poškodoval si je - poskusite gledamo na stvari od zunaj navznoter in dobili nov pogled na situacijo. Delo, zakaj se je to zgodilo, in poskusite in videli, če kaj oseba, naredil je bilo namerno ali namerno. Ko ste naredili korak nazaj, boste morda ugotovili, da je samo ni vredno truda, da je jezen in drži zamero, in potem bi odpuščanje lažje.

load...

6. Naj stvari jasne in se pogovorite z njim o tem, kako se počutite

Ko ste imeli čas, da se umiri malo, povej drugo osebo, kako se je počutite. To je pomembno, da oba. Za vas, da postane čustva na prostem in za drugo osebo, da jim razloži, zakaj se počutite tako poškodoval s svojimi dejanji.

7. Odpuščanje je samo v vaših rokah

Odpuščanje je odločitev, da se je ali ni. Ljudje, ki pravijo, da ne morejo odpustiti nekomu manjkajo točke; je njihova izbira in samo njihova izbira, ali ne odpustiti. Ko odpusti, to storite sami, in če imajo na grenkobe vedno bo samo vas boli, da niso nikogar drugega.

8. Poiščite pozitivnih

Še en nasvet o tem, kako odpustiti nekoga, ki vas je bolelo, je - poglej za nekaj pozitivnega v tej situaciji. Obstajajo pozitivne stvari, ki se naučili iz situacije, ki vas je poškodoval. To lahko naučil, da je močnejši, morda je naučil, da so manj odvisni od drugih ljudi. Če boste našli pozitivne v situaciji, boste izvedeli veliko lažje odpustiti osebo.

9. Razumeti, zakaj je dobro, da odpustiti

Vi ne odpusti, ker to pomeni, da jemljete višjo moralno podlago, ali zato, ker tisto, kar druga oseba, ki ni bila napačna. Ti oprostim, ker je to dobro za vas. Holding na negativne misli, vseh vrst, vas bo znižala. Torej, ne dajte jim tega zadovoljstva!

10. Razmislite o prihodnosti

Začnite razmišljati o prihodnosti, z ali brez osebo, ki vas je poškodoval, in boste lažje odpustiti. Če želite poskusiti znova, potem boste morali odpustiti in, če želite, da se premaknete naprej brez njih, boste morali pustiti to boli iti. Kakorkoli, bo tolerantna vam začeli ta proces hitrejši.

Kako odpustiti nekoga, ki vas je prizadel? Ali imate druge misli deliti?

load...