10 nasvetov o tem, kako ohraniti razmerje močno, če ste tako zelo zaposleni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako ohraniti razmerje močno, če ste tako zelo zaposleni

10 nasvetov o tem, kako ohraniti razmerje močno, če ste tako zelo zaposleni

Super zaposleni ljudje živijo zelo Grozničav življenje in da lahko dajo velik pritisk na zvezo. Ko se zdi, da jih le redko videli svojega partnerja in, če vam jih videli, so ali pa ste prezaposleni, da ustavi in ​​govori, lahko ljudje začeli rasti narazen. Izdelava časa za odnos zveni preprosto, v glavnice, vendar v praksi ni vedno tako preprosto, kot se sliši, tako da tukaj nekaj nasvetov o tem, kako ohraniti odnos močna in spopadanje z zaseden načina življenja v tistem času.

1. Načrt in cenijo svoj kvaliteten čas skupaj 

Verjetno ste veliko na razporejanja obremenitve in imenovanja, zakaj ne razporejati čas v dnevnik za vaš odnos preveč. Datumi Načrtujte vnaprej, da jih v dnevnik, in tako, kot bi z delovnim imenovanju, ki jih obravnava kot nepremična.

2. Mini-datumi

Ob mini rok je še en velik namig o tem, kako ohraniti vaš odnos močna. Tudi če nimate časa za vikend, bi morali biti sposobni najti deset minut za kavo. Zgrabi trenutke, kadar koli lahko, ker tudi mini-datum je boljša od nobene dneva sploh.

load...

3. Ali opravila in naloge skupaj

Delite opravilih in izkoristili priložnost za pogovor, medtem ko delate. Če ste bili narazen ves dan, potem bi bilo škoda za samo eden od vas, da se v kuhinji pripravlja večerjo, ko bi lahko to počeli skupaj. Ko sta delo na domu, sedijo skupaj; vam ni nujno, da so v ločenih prostorih za učinkovito delo.

4. Uporaba tehnologije

Še en nasvet o tem, kako ohraniti vaš odnos močna je z uporabo tehnologije. Ko ste narazen, še posebej za daljše časovno obdobje, ne pozabite, da besedilo in e-pošto. Samo kratka sporočila, ki vam bo pomagal, da ostanejo povezani in to je tako hitro in enostavno narediti.

5. Ampak, ne pozabite na telefon!

Besedila in e-pošte so v redu, vendar so še vedno malo brezosebno. Dvigni telefon in govori, tudi če je le za pet minut. Lahko imaš veliko bolj smiselno pogovor in je pogosto hitreje, kot izmenjavo nejasnih sporočil SMS vseeno.

load...

6. Pustite zapiski za seboj

Leaving malo sporočila za seboj, je še en dober namig o tem, kako ohraniti vaš odnos močna. Ko urniki ne sovpadajo in eden izmed vas je zapustil hišo, pred drugo, pusti malo zapiske, preden greš ven. Ni treba, da je dolžina romana, samo na hitro "Ljubim te, imajo velik dan", levo kopalnici ogledalo bo pustil svojega partnerja vedeli, da vam ni vseeno.

7. Bivanje v sozvočju s čustvi drug drugega

Ne pozabite povedati drug drugemu, kako se počutite. To je enostavno izgubiti čustveno povezavo, ko ste zasedeni in sporočila, lahko postane zelo kratek in brezosebno. Obvestite svojega partnerja, kako se počutiš, kot tudi dejstvo, da si bo pozno domov spet, in ne pozabimo na pomembnost zagotavljanja čustvene podpore za seboj.

8. Ne pozabite na praznovanje pomembne dogodke

Kjerkoli ste v svetu in kar počnete, da ni razloga, da ne pošlje rože na obletnico ali kartico za rojstni dan. Spomin na pomembne datume in obletnice postane še bolj pomembno, ko ste narazen, vendar je v tem času za takojšnjo komunikacijo in omogoča naročanje stvari na spletu, da res ni izgovor za manjkajoče te datume v celoti.

9. Vedeti urnik vašega partnerja

Ostanite v stiku s tem, kar vsak od vas počne. Tako boste vedeli, kdaj je vaš partner pri kosilu in jih lahko pokličete, veš, če so le na tem, da gredo v težkem srečanju in boste lahko še naprej zagotavljala podporo, ki jo potrebujejo, tudi ko ste narazen.

10. Izkoristite časa skupaj, da jih ne dobijo

Kako ohraniti vaš odnos močna? Predvsem, če ne boste dobili čas skupaj, ne dovolite, da bi šel z odpadki! Zaklad tiste trenutke in narediti nekaj res posebnega skupaj. Prizadevajo, da bi ti trenutki tako fantastično, kot jih je mogoče bodo časi narazen, da je malo bolj znosno.

Kako ohraniti razmerje močna, ko sta oba partnerja zelo zaseden?

load...