10 nasvetov o tem, kako pomagati najboljšemu prijatelju skozi razčlenitev | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako pomagati najboljšemu prijatelju skozi razčlenitev

10 nasvetov o tem, kako pomagati najboljšemu prijatelju skozi razčlenitev

Vaš najboljši prijatelj šla skozi razpada, in ona je v ruševinah. Njeno srce je zlomljeno, in jo morda želeli MOPE okoli hiše in ne več storiti ničesar. Sovražiš jo vidim tako, da kaj storiti? No, tukaj je nekaj nasvetov in trikov za pomoč vaš najboljši prijatelj skozi break up procesu:

1. Prepričajte se, da ve, da ni sam

Še posebej v razpada, je lahko zelo težko za njo, da bi našli prijatelja, da ji pomaga. Vedno se prepričajte, da ona ve, da si se vedno bo njen jok ramo in poslušati njenih spominov skupaj. Tudi, če ne ji dati nekaj, da bi bolečino stran, samo ona ve, da ste se dovolj.

load...

2. Svetujte, vendar le takrat, ko jo potrebuje

Eno skupno napaka, da dekleta, da se poskuša svetuje, da njihov prijatelj po nekaj velikega dogaja. Naj ji pride okoli, in svetuje, ko prosi za to. Če začnete brstenje od nasvetov, bo počutila, kot da se ne more kontrolirati. Če ona potrebuje pomoč, ona bo zagotovo prišel k vam in prosil zanj.

3. Poslušaj, poslušaj, poslušaj!

Ko razpadu zgodi, dekle hoče nekoga poslušati njo. Tudi če imate tam sedel s steklenico vina in poslušaj njo govori, naj bo tako. Samo poslušati in ne bo nobenih sodb o razpadu ali o človeku, ki se je razšla s. To bo pomagalo ji zdraviti, na dolgi rok.

load...

4. Ponudba, da bi svoje kraje; preživeti nekaj časa z njo

Če bi se resnično Pokunjen okoli hiše, ponujajo jo vzeti za svojo najljubšo restavracijo. Tudi greva ven in da je med ljudmi, lahko ji pomagati priti okrog njene čute. Če noče iti ven, nato pa ponujajo, da bi več filmov in pice, da ji pomaga pomiriti. To bo ji povejte, da vas skrbi in razumeti, kaj se dogaja skozi.

5. Pustite "fant pogovor" za pozneje

Ne govori o fantje pred njo, medtem ko je njen razpad je še svež v njeni glavi. To lahko povzroči občutke prizadetosti in jeze v njej, in jo lahko nazaj bolečine razpada. Če morate govoriti z njo o fantje, to storite, ko je bila pripravljena poslušati.

6. Daj ji dobro ego zagon

Nekatere ženske potrebujejo samo ego zagon po razpadu. Morda občutek tesnobe, negotovo, ali morda ona je malo zmeden, kje je šlo narobe. Dajte ji pohvale in zdravljenje ji enako kot vsak drug dan. Ona hoče reči, da gredo nazaj v normalno stanje in vam bo ključnega pomena za tem.

7. Ali ji ni predstavil nobenih fantov, razen če so prijatelji

Če imate fant prijatelje, ki jih želite uvesti z njo, da je v redu. Ne delaj tega z namenom, da jo dobili nazaj v dating svetu. Če imate prijatelje, ki jih želite, da jo izpolnjuje z namenom čemer prijatelji, potem je to v redu.

8. Pojdite na dekletovem pobeg potovanje

Oditi na potovanje skupaj! Ni nujno, da je v tropih Mehike, ampak dober pobeg, lahko ji pomagati, da se resnično sprostite in sama ponovno odkriti. To bo dober odmor za njo in ona bo prišel okoli, ko gre domov.

9. Hug njo tesno

Včasih, vsi ženska potrebuje objem. Torej, deliti nekaj smešnega z njo, se smejejo z njo, in jo objeti dobro. To je lahko ena stvar, ki jo bodo potrebovali, poleg kadi Ben in Jerry-jev.

10. Ostanite blizu nje

Ona vam bo treba zdaj bolj kot kdaj koli prej, zato ne poskušajte zaiti iz nje. Ostani blizu nje in se prepričajte, ona čuti ljubljen. Ti si edini, najboljši prijatelj ima, in vam bo edina, ki ji res pomaga skozi ta čas.

Kakšni so vaši nasveti za vodenje svojega najboljšega prijatelja sane skozi razpadu?

load...