10 nasvetov o tem, kako postati srečnejši v vašem odnosu | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako postati srečnejši v vašem odnosu

10 nasvetov o tem, kako postati srečnejši v vašem odnosu

Obstajajo Odlični odnosi le v knjigah in filmih, vsi vemo, da je. Vendar smo pogosto občutek, da bi lahko bila srečnejša, bolj izpolnjeni v našem osebnem življenju. Ti bi bil vesel, da se naučijo, da vse to se je v mnogih primerih majhna sprememba perspektive, malo spremembe tukaj in malo sprememb je, da se boste tako srečnejši s seboj. Tukaj je deset stvari, ki bi harmonično razmerje.

1. Poštenost

Veliko ljudi v teh dneh se zdi, da verjamejo, poštenost pomeni Nabusitost in bodisi zlorabljajo ali vzdrži v celoti gledano svoj um. Ampak zdrav odnos ne more preživeti, če se eden od vaju ali oba vodenje svoje misli zase. Saj ni treba biti odkrit, da svojega fanta, ki bi raje ostali doma, kot iti ven, kajne? Enako velja za vse ostalo.

load...

2. Kompromis

Ne razmerje, romantična ali kako drugače, je lahko uspešen ali pa vesel, če vpletene strani ne želijo kompromisov sploh. To je prav tako boleče, če samo eden od vas daje vsakih krat in drugi dobi svojo pot. Ključna beseda je tako. Oba bi morala biti pripravljena na kompromis, od časa do časa.

3. Sporočilo

To se nanaša na zgornje nasvete, vendar to ni ista stvar. Komunikacija pomeni, da ne tesnoba ali ustrahovani, da delijo vse, kar vas moti, ne glede na to, ali ima opraviti z odnosom ali ne. Nihče ni rekel, da je romantična ljubezen vse rožnato, smo tudi breme naši partnerji z našimi težavami. To je del dogovora in ga naredi bolj izpolnjujoče razmerje, kot če boste obdržali vse do sebe, da ne bi smeli vznemirjati svoje draga in da mu / ji padec iz ljubezni z vami.

load...

4. Presenečenje

Mali presenečenja lahko polepšajo dan in nimajo stalo denarja. Zakon o muhavosti, da vaš človeku velik objem, medtem ko on gleda svoj najljubši TV show in on ni pričakoval. Pokliči svojo punco v službi samo zato, da ji povem, da jo ljubim. Misliš, da zveni cheesy? Samo, če postane navada in element presenečenja umre.

5. Majhne stvari

To je Banalan, vemo, vendar pozoren na malenkosti, zaradi katerih se počutite srečni, je eden redkih zagotavlja, da greš na srečen. To je te male stvari, ki računajo - da je nedelja, da si preživel v postelji bolj pomembno kot vaše skrbi, da niste imeli veliko časa za ljubljenje v zadnjem času, da je tisto, kar mislimo.

6. Učite se od argumentov

Ni večna sreča v vsakem odnosu. Argumenti so naravni del živi z drugo osebo. Toda namesto učenja iz vsake konfrontacije, včasih ponavadi imajo zamero in nočejo videti argument v kateri koli drugi luči in ne kot nekaj, kar se ne bi smelo več dogajati. No, se bo to spet zgodilo, če ne boste usesti in razmišljati o tem, kaj je privedlo do njega namesto sulking in ne pogovarjajo med seboj za cel teden.

7. Spoštovanje osebni prostor

Ljubiš seboj toliko, da daste blazino ponoči in si ne more obdržati svoje roke drug drugemu, ko ste sami. No, da faza ponavadi mine do konca svojega drugega leta skupaj, ali pa morda celo preskočiti, če ste zelo, zelo neodvisni. Ampak osebni prostor je več kot to, to tudi pomeni, zapustijo vaše pomembne druge delati stvari na svojo lastno, od časa do časa, ne da bi obraz ali kartonom. To je bolj pomembno kot delitev blazino.

8. Razvajajte seboj

Obstaja veliko zvezo nasvetov tam zunaj, ki zelo spominja na priročnik za usposabljanje. Poskus, da spremeni tvoj fant, dokler ga pokriva vsak zahteva imate za popolno mate, ga držimo na kratki vrvici ni del zdravega odnosa. Ga razvajajo, da ni star dve leti, da ne bo dobil pokvarjeno.

9. Prezreti majhne probleme

Mogoče ona ostane v kopalnici za eno uro. Mogoče je stiska zobno pasto v napačno smer (kar je klasično!). Naučite se živeti drug z drugim je malo quirks in ne izgubljati časa, da bi dobili jezen nad njimi. To je čas, da lahko preživijo delajo, da bi dobili večjo hišo z dvema kopalnicama ali samo živahen in si dobili svojo zobno pasto.

10. Ti si samo človek

Mi smo nepopolni bitja, ampak to nas ne ustavi cilj popolnosti, kajne? Dokler ki nam daje občutek popolnoma živ in vesel, da je v redu, ampak včasih se počutimo nesrečni, ker ne živimo do naših standardov. To velja dvojno za odnose. Ne odnos ni popoln in prej ko to sprejme, bolje se boste počutili. Ceniti majhne stvari, pozabi popolnosti. To je malo stvari, ki računajo.

Kako postati srečnejši v razmerju? Kakšni so vaši nasveti?

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...