10 nasvetov o tem, kako povečati čustveno bližino s svojim partnerjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako povečati čustveno bližino s svojim partnerjem

10 nasvetov o tem, kako povečati čustveno bližino s svojim partnerjem

Čustveno bližino nekoga, ali intimnost, je nekaj, kar vsakdo potrebuje v življenju. Vsi potrebujemo dušo, v katerih bomo lahko zaupam in zaupanja in ki bo vedno biti tam za nas. Včasih, čeprav postaja tako blizu, da nekdo lahko strašljiva misel, ker se tudi pusti nas bolj odprta se poškodoval. Na neki točki v času, boste morali odpreti do svojega partnerja in si dovolite, da postane bližje. Če je ta čas tu za vas, zdaj, potem berite teh deset nasvetov o tem, kako povečati svojo čustveno intimnost s partnerjem:

1. Spustite svoje preteklosti

Ne pustite, da mimo bolečina ustavi ste dobili blizu svojega partnerja zdaj. Odprite svoj um, da idejo tesno spajanje s svojim partnerjem in verjamejo v svoje prednosti. Tokrat bi bilo prav, da ne bi šli gor priložnost.

2. Naučite se sami izrazijo

Naj vaši pravi čustva pridejo ven na odprto, in ne skrivati ​​stvari od svojega partnerja. Sporočijo svoje občutke pošteno s svojim partnerjem in biti pripravljeni poslušati, da mu v zameno.

load...

3. Pojdite spat in vstati skupaj

Obstajajo praktične stvari, ki jih lahko storite, da izboljšate svojo bližino s svojim partnerjem in eden od tistih, ki se dogaja v posteljo in vstajanje ob istem času. To je preprosta stvar, vendar pa daje priložnost za pogovor, vsak dan, in brez njega, boste z lahkoto našli sami ječmen pogovoru z med seboj med tednom.

4. Poglej za najboljše medsebojno

Pogled preko argumentov in rahlo draži navad in se osredotočiti na dobre stvari, ki jih rada drug o drugem. Nihče ni popoln in vsakdo dela napake, vendar je hitrejši te napake so pozabili, prej lahko dobite nazaj na delo na blizu spet biti.

5. Pojdite na zmenek s svojim partnerjem, enkrat na teden

Pojdi ven skupaj, vsaj enkrat tedensko in se prepričajte, da si dal na stran nekaj časa za samo par vas. Dating ni stvar, ki bi morali opustiti, samo zato, ker ste bili skupaj dolgo časa; vam daje priložnost, da preživijo nekaj kvalitetnega časa skupaj in da uživajo nove stvari.

load...

6. Dotik je pomemben

Fizični stik s svojim partnerjem uveljavlja tesno vez med vama. Božanje, božal, poljubljal in masažo vsi proizvajajo kemikalije v tebi imenovan oksitocin, ki je kemikalija, ki omogoča ljudmi vez med seboj.

7. Ne pustite, da se bori ostajal

Sodelovati pri reševanju bori in ne dovolite, da podaljšujejo in naprej. Ko boj pride izpod nadzora in ne drug drugemu odpuščati, potem lahko začnejo rasti narazen in dlje ko ga pustite, slabše bo dobil.

8. Več časa skupaj

Sliši se malo preveč očitno, ampak bolj čas, da preživijo v družbi drug drugega, bližje boste postali. Preprosto pa okoli se bo med seboj povečati svojo bližino, tako poskusiti in narediti več stvari skupaj, kadarkoli lahko.

9. Bodite stoodstotno iskren

Ni prostora za laži in nezaupanja v tesnem odnosu. Moraš biti 100% iskreni drug z drugim in delite svoje strahove, kot tudi svoje ambicije, da s skupnimi močmi rešiti vsa vprašanja in vedno povedati resnico, tudi če je včasih boli.

10. Bodite spontani

Presenetite seboj toliko časa. Ko kažejo nepričakovane znake dobrote in ljubezni, ki ustavi stvari dobili dolgočasno, tako da načrtujejo presenečenje vikend proč, ali pa mu kupi majhno darilo. Malo dotakne, kot je ta šel po poti in se prepričajte, da ste, da oba vesta, koliko ste cenjeni.

Kako povečati čustveno bližino s partnerjem?

load...