10 nasvetov o tem, kako povedati človeka, da ga ljubiš brez uporabe besed | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako povedati človeka, da ga ljubiš brez uporabe besed

10 nasvetov o tem, kako povedati človeka, da ga ljubiš brez uporabe besed

Vi ne vedno želeli Izbrbljati te tri čarobne besede, da fant, še posebej, če je odnos povsem nova, vendar je še vedno veliko načinov, da lahko Dajte mu vedeti, da je posebno za vas. Najboljši način, da naj človek res mar zanj so najenostavnejši narave, zato preberite te nasvete o tem, kako naj povem, človeka, ki ga ljubiš, in vam ne bo treba nič reči, ker pogosto, dejanja govorijo glasneje od besed.

1. Cook njegov najljubši obrok za njega

Pot do moškega srca je še skozi želodec, zato ga kuhamo njegov najljubši obrok in boste dobili sporočilo. Če veste, da je njegova mati dovolj dobro, nato pa jo vprašam, kaj je njegova najljubša jed, ko je bil še otrok. To je vedno zmagovalec z moškimi.

2. Poslušaj, tudi ko govori neumnosti!

Moški ne govorimo o včasih dolgočasno stvari, ampak, da se mu je dejstvo, da je čudno trkanje zvok, ki prihaja iz zadnjem delu avtomobila je pomembna. Posluša, kaj ima povedati mu bo povedal, da imata vidva posebno povezavo, in on bo všeč.

load...

3. Povej mu z rokami

Zgrabi za roko, ko hodiš po ulici in mu presenečenje crklja, ko je to najmanj pričakoval. Moški radi nežen dotik žensko in lahko rečem samo toliko, kot besede lahko.

4. Poglej po njem, ko ima človek-gripo

Razvajajte svojega moškega, ko se počutite dobro in da mu bo povedal, koliko ga ljubiš. Moški so precej neuporabna, ko zbolijo, oni samo želijo zavzeti in smilijo sami. Če so tam, da bi mu pomagal bolje, nato pa bo vas obožujejo za to.

5. Ali stvari, ki sovraži počne zase

On bo tudi opazili, da ga ljubiš, če ste vzeli nekaj opravilih, ki je absolutno sovraži početje. To običajno pomeni početje svojega perila in likanje njegove srajce, ampak to je majhna cena, če mu ta pove, kako se počutiš.

load...

6. Daj mu veliko pohval

Časi so se preselili na, vendar je moški ego je še vedno zelo pomembno, da se mu je. Verjetno je še vedno visela z idejo, ki je bil, da je pravi človek, da mu daje zagon in mu povedal, kako ponosen na njega ste. Da bo imel on ščetinastimi s ponosom in da ga bodo napolnili z ljubeznijo za vas.

7. Dajte mu malo prostora

On bo treba nekaj prostora, da se s svojimi prijatelji včasih ali preprosto biti sam. Dajte mu vedeti, da ste v redu z njim, ki ima v ta prostor in da razumete, da je to potrebno, in ne pustite, da vam ljubezen do njega, da boste videti preveč lepljiva.

8. Pošlji mu sporočilo

Morda ne želim reči, dejanske besede še ni, vendar pa si ga lahko še vedno dam nekaj namigov za besedilna sporočila in e-pošto. Povejte mu, da ste ga zamudili, ali pa, da ne more čakati, da ga spet vidim. On bo dobil idejo, na koncu.

9. Ne ga obravnavajo kot otroka

Moški mora biti moški ali celo fantje včasih, vendar pa ga ne obravnavajo, kot da je otrok. Ga Chastising in ga godrnjav, ker vozi prehitro ali pa ne jedo pravico živil ga bo sitnost samo, da mu je dal prostor, da se človek včasih in on vam bo všeč toliko bolj za to.

10. Bodi tam, ko vas potrebuje

Ko je treba govoriti, ali pa potrebuje pomoč, se prepričajte, da ste tam za njega. Fantje ne iščejo podpore zelo pogosto, tako da, ko izve, da ima nekoga, ki mu lahko zanesete, potem bo vedel, za prepričani, da ima nekdo, ki ga resnično ljubi.

Kako ugotoviti, človeka, ki ga ljubiš brez besed? Kakšni so vaši nasveti?

load...