10 nasvetov o tem, kako preprečiti goljufanje v razmerju | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako preprečiti goljufanje v razmerju

10 nasvetov o tem, kako preprečiti goljufanje v razmerju

Dolgčas se pogosto navaja kot razlog za varanje, tako da se stvari zanimivo in poskusite različne stvari. To ni samo omejena biti drzni v spalnici! To tudi pomeni, da gre v različnih krajih, ob nastopu nove hobije in celo zamenjali kanal gledate na televiziji.

6. Bodi tam za seboj in poslušate

Si že slišal: "ne moja žena / mož / fant / punca ne me razumeti". To je toliko simptom ne posluša, saj gre ne razume. Poslušaj, če vaš partner pravi, da "naredimo nekaj drugačnega ta vikend", ali pa bi morali početi nekaj drugačnega naslednji vikend z nekom drugim.

load...

7. Ne vzemite odnos za nekaj samoumevnega ali pa lahko znajdete presenečeni, in sam!

Ali ne mislite, da je vaš partner srečen in nikoli domnevati, da nihče drug ne bi dal z njimi! Samo zato, ker si nikoli ne bi upošteval ločeno življenje ne pomeni, da se čutijo enako. Ob nekoga za samoumevno je varen način za iskanje sami presenečeni, in sam.

8. Ne bodite preveč nadzor

Pritožuje, godrnjav in kritizirali lahko vse dodate do nesrečnem razmerju. Nahajate se v partnerstvu delitve in nihče od vas bi moral biti nadzor nad drugo. Če se potrudiš, da nadzor vašega partnerja, boste morda ugotovili, da trpijo v tišini, dokler nekega dne, gredo drugam, za tolažbe.

load...

9. Bodite prepričani, da pustite vaš partner ve, da so cenjeni in ljubil

Lahko tudi ljubezen svojega partnerja, skrbi za njih in ne bi rad, da se ločijo od njih. Toda, ko ste nazadnje jim to povem? Gre pri stvari za samoumevne še enkrat, tako da ne mislite, da se počuti tvoj partner ljubil, jim povedal, da so.

10. Ne goljufija na svojega partnerja!

Varanje pomeni različne stvari različnim ljudem, kot smo že povedali. Moški, še posebej, so zelo občutljivi na to, kar lahko vidijo kot goljufanje in, tudi če je samo čustveno, njihov način udaril nazaj, se lahko pogosto vara iz maščevanja. Na dolgi rok, nihče ne zmaga s goljufanja. To je veliko bolje, da samo če sem iskren.

Ali imate kakšno drugo razmerje nasvete o tem, kako preprečiti goljufije v razmerju?

Ostanite srečni!

load...