10 nasvetov o tem, kako preživeti razpad in se počutite kot boljše osebe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako preživeti razpad in se počutite kot boljše osebe

10 nasvetov o tem, kako preživeti razpad in se počutite kot boljše osebe

Heartbreak je ena od najtežjih stvari, ljudje morajo iti skozi. Občutki prizadetosti, zavrnitev izdaje more biti dolgotrajen in morda občutek, da ne bo nikoli prebolela. Realnost je, čeprav je, da lahko vsakdo kos razpadu, to je samo, kako se spopasti s tem, da je zares pomembno. Ne pustite, Heartbreak dobili boljši od vas, preberite deset nasvetov, kako lahko preživijo odmor in celo prihaja iz izkušenj boljša oseba.

1. Dovolite si jokati in sprostitev bolečine

Morate sprostiti bolečino in bolečino, zato ne bo strah jokati. To je zdravo, da naj svoja čustva, in da bo pomagal zdraviti bolečino hitreje, če vam.

2. Ne vleči ven žaluje, čeprav

Še en nasvet o tem, kako preživeti razdrtih je, da se prepreči, da povlečete ven žalujem. Čeprav je dobro, da se sprosti čustva in sprejeti žalost za nekaj časa, to ni tako dobro, da se žaluje za predolgo. Ne sedi v temnem prostoru igral žalostno glasbo tednov na koncu, boste morali, da bi zavestno odločitev, da ste storili s tem, da žalostno na neki točki in se prisiliti, da se premaknete naprej.

load...

3. Naj bo zaposlen

Naš naslednji nasvet o tem, kako preživeti razdrtih je zaposlen. Jok vse opravljeno; da je zdaj čas, da se na z življenjem znova. Bolečina ne bodo izginile takoj, ampak prej prideš spet zaseden, prej pa bo izginila. Dal vse svoje napore v svoje delo, okrasitev prostora doma ali vaš hobi, in da bo vaš um off stvari, kot tudi vas spomnim, da obstajajo še druge dobre stvari v življenju.

4. Podpora iz drugih ljudi

Ne bojte se, da se pogovorite z drugimi ljudmi o tem, kako se počutiš. Vsakdo je bil skozi isto stvar, preden govoriš iz svoje občutke s tesnimi prijatelji vam lahko pomagajo priti stvari off prsih. Morda imajo celo nekaj nasvetov za vas, da vam bo pomagal priti skozi to težko obdobje.

5. Ne skoči naravnost nazaj v drugo zvezo

Boste potrebovali čas, da se pozdravi, da naš naslednji namig o tem, kako preživeti razpadu ni ravno skok v drugo zvezo, na odboj. Ne poskušajte in zapolniti vrzel, ki razpadu levo, uživa samsko za nekaj časa, in počakajte, da se res ne izpolnjujejo pravo osebo.

load...

6. Ostani proč od ex

Izogibanje srečanja s svojim ex je še en pomemben nasvet o tem, kako preživeti razpad. Kaj je naredil, je naredil, tako da čisto odmor od tega in usmerjati tudi jasno ex. Ni mu preverjanje ven na Facebook-u in brez misli sprave. Na tej točki v času, boste morali svoj prostor, da bi dobili glavo naravnost, in da se ne bo zgodilo, če boste ostali v stiku s svojo bivšo.

8. Ne bo nobenih nepremišljenih odločitev

Zdaj ni čas za takojšnje spremembe kariere ali se gibljejo na novo mesto! Popolna sprememba morda zdi dober način, da bi nov začetek, vendar v okviru uma, ki ga po razpadu, morda ne bo sprejel odločitev, kot je ta za pravico in logičnih razlogov.

9. Učite se iz izkušenj

Naslednja koristen nasvet o tem, kako preživeti razdrtih je, da se učijo iz izkušenj. Vsak odnos nas uči novih stvari; bomo izvedeli več o ljudeh, in bomo izvedeli več o nas samih. Ne razmišljaj o razmerju, ki se je končalo kot neuspeh, samo pomislite na to kot izkušnjo, eno majhno poglavje v veliki knjigi, da je vaše življenje. Kaj ste se naučili iz tega razmerja, ki jih lahko v drugo, in da bo verjetno, da se stvari še bolj čudovito, ko se naslednjič.

10. Zdaj stopijo na nove dogodivščine

Ko ste si dati čas, da žalujejo in se ne počutim tako čustveno o razpadu, lahko začnete načrtovati za novo prihodnost. Ste prost zdaj, tako da je svet tvoj ostrig. Ta epizoda je naredil in posuta, kaj boš naredil naslednji?

Ali imate druge nasvete o tem, kako preživeti v razpadu in se počutim kot boljše osebe?

load...