10 nasvetov o tem, kako pridobiti nadzor nad svojim življenjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako pridobiti nadzor nad svojim življenjem

10 nasvetov o tem, kako pridobiti nadzor nad svojim življenjem

Življenje je polno izzivov in včasih postane težko iti naprej. Morda so vse nas čutil, na eni točki ali drugo, to so le pomikajo vzdolž, ne more zagrabiti vajeti lastnega življenja in jih zadržati. Ampak včasih potrebujemo le malo spodbudo, da se zbudiš in prevzeti nadzor. Tukaj je, kako to storiti:

1. Odločite se, kaj je pomembno

Vsak izmed nas ve, globoko v sebi, kar je zelo pomembno za njih, ampak smo nagnjeni k izgubili stik s temi pomembnimi stvarmi, kot smo dobili obtičali v delo, družino ali destruktivne razmerja. Torej, dobite duševno zakladnico vrednot in prioritet ven, in ji dati dobro zračenje.

load...

2. Priti do korena problema

Saj ni treba biti control freak bi opazili, da je nekaj narobe s tem, kako, kako vaše življenje se dogaja. Poskusite priti do vzroka za vaše nezadovoljstvo, se lahko prikriti pod kup majhnih stvari, vendar boste zagotovo našli, če koplješ dovolj globoko. To bi bilo nekaj v tebi, ali pa bi se nekaj zunanjega. Lahko jo boste vedeli, kdaj ste ga našli.

3. Ne pozabite svoje sanje

Biti sposoben sanjati, in velike sanje, je eden od naših najboljših lastnosti, kot z ljudmi. Na žalost je realnost pogosto nas odvrača od naših sanj in dobijo potisnil nazaj na vogalih našega uma, ki ne bodo nikoli izpolnjene. To ni nujno, da bo tako, kajne? Morda boste presenečeni ugotovili, da zdaj imate sredstva in orodja, da bi stare sanje. Nič ni, kot je ta, za ponovno pridobitev nadzora nad svojim življenjem.

load...

4. Naredite načrte

To je vse preveč enostavno, da se poskuša soočiti z izzivi na tla in se prepustite drift. Izdelavo načrtov vam pomaga, da pazi na večjo sliko, odloča o strategijah, da se na mesto, kjer želite biti, izberejo svoje korake. Živeti vsak dan deluje le kratkoročno in nepopolno.

5. Vrednost vaš čas

Življenje je kratko, čeprav je včasih videti kot večnost, ko ste dol in menite, da ste izgubili svojo pot. Ampak to ni večnost in vsako priložnost, hodite morda nikoli ne nadaljuje svojo pot znova. Torej, ne izgubljajte časa odlašajo, jo zgrabi, če menite, da bi si srečnejši. To je enako dobro deluje za čevlje, kariere in odnosi.

6. Zmanjšanje škodljivih vezi

Vedoč, da je življenje kratko in čas je dragocen, zato še naprej odnos - romantično ali drugače - če je vse, kar dobite od njega je beda in nesreča? Saj ni treba ločiti tak odnos kruto, pa si lahko samo oddaljiti od kdor je, da je kar si nesrečen.

7. Povejte svoje mnenje

Nikoli ne bo strah, da natančno reči, kako se počutite in kaj si misliš. Seveda, to storite v primernem trenutku in na ustrezen način, vendar pa ga ne držite nazaj, čakajo na boljše časa, da morda nikoli ne pride. Nadzor nad svoje življenje pomeni nadzor sami, vendar ne napaka sramežljivost, pomanjkanje pobude in nepripravljenost za nadzor.

8. Sprememba

Sprememba je lahko zastrašujoče. To je tako udobno v rutino, tako varno, tako da... No, dolgočasno. Zelo pogosto se dejansko ne izgubijo nadzor nad naše življenje, smo ga predali pol prostovoljno, pol nezavedno, ker je to lažji način. No, enostavno ne pomeni bolje, zapomni si to in upal sami spremeniti.

9. Nekatere stvari so izven vašega nadzora

Sprejem, da so dogodki, ljudje in stvari, ki jih ni mogoče spremeniti, ne glede na to, kako težko poskusu, je velik korak v smeri dobili nazaj nadzor nad lastnim življenjem. Noče sprejeti samo pripelje do nesmiselnega izčrpanosti in odvračanje pozornosti.

10. Sprostite

Samo se vprašajte eno vprašanje: ste podgana v razvpiti podganjo dirko, ali edinstveno človeško bitje z edinstvenimi sanje in ambicije? So edinstvene, ker si drugačen od vseh ostalih. Pustite tekalno progo, prečrtati v svoji smeri in uživajte na vsakem koraku.

Kako pridobiti nadzor nad svojim življenjem? Kakšni so vaši nasveti?

load...