10 nasvetov o tem, kako se čutiti bližje s svojim partnerjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako se čutiti bližje s svojim partnerjem

10 nasvetov o tem, kako se čutiti bližje s svojim partnerjem

Prvih nekaj tednov zmenkov se porabi za spoznavanje novo osebo v vašem življenju. Lov je razburljivo in dobiš metulji, kadar je besedil.

Potem pride na vrsto "poročno potovanje" obdobje, ko ste uradno element in ga ne bi mogel biti srečnejši. Vi ne more končati žarek in vse, kar je le počuti prav.

To je tudi v času medenih tednih, ko je par dobiš res blizu in povedati drug drugemu sladko nothings o tem, kako bova skupaj za vedno in vedno.

Toda obdobje medenih tednih mora končati enkrat. Ko je konec, je lahko življenje tako enostavno priti na poti. Preden se zaveš, zapusti hišo za delo, preden ste jih tudi prebudila, in ga ne več videti, dokler je sonce zašlo.

load...

To se zgodi, za vse nas. Zdaj, ko smo vsi, ki delajo več ur kot kdajkoli prej, da ni enostavno vedno čutijo blizu našega partnerja. Stvari samo v napoto. Ima svojo službo, imaš tvoje, in ste tako dobili svoje različne interese in skupine prijateljev.

Če želite, da poostrijo vez med vaju in se počutijo močne povezave z njim še enkrat, tukaj je 10 top nasvetov o tem, kako se počutijo bližje s svojim partnerjem.

Odložite telefoni

Ne boste dobili, da bi porabili veliko časa skupaj v teh dneh, tako da, ko boste to storili, zakaj ne soglašata, da odloži svoje elektronike?

load...

Telefoni dobili na način pogovora in intimnosti, še posebej sedaj, ko se lahko pametni telefoni precej narediti skoraj nič. Ali smo hitro preverjanje naše Facebook obvestila ali hočejo izvedeti rezultate košarko, naši telefoni nas popelje stran od resnične osebe, ki se zadeve - naš partner.

Odpočijte si od vaše elektronike in se spet vedeti svojega moškega.

Workout Skupaj

To je še en dober namig o tem, kako narediti vaš odnos bolje. Nov pregovor pravi, da pari, ki znoj skupaj, ostati skupaj. Ne moremo količina tega sedaj, ampak to je dobra ideja, da začnete režim vadbe skupaj, če želite preživeti več časa s svojim partnerjem.

Morda boste tako imeli svoje razloge za želijo vadbe. Mogoče si želi, da bi dobili bolj zdravo, ko želite izgubiti nekaj teže. Ne glede na vaše razlogi so, da je skupno odločitev, da se pridružijo telovadnico skupaj - ali pa ustvarite svoj vadbeni režim doma ali na poti.

Wake Up Skupaj

To ni enostavno, da se zbudiš ob istem času, ko je eden od vas, da vstati zgodaj za delo in drugi ujeti dodatno uro ali dve.

Ampak to okno časa zjutraj, je zelo dragocena, in ko zapusti hišo, ne da bi videl svojega partnerja, to pomeni, prvič dobiš povedati Zdravo in jim poljub je, ko se tako vrnitev domov iz službe.

Na kateri točki, je pogosto že temno.

Zbudite se skupaj, vonj vzhajajočega sonca, jedo zajtrk in pijem kave. Poljub, pogovor, začetek dneva, kot je One!

Preberite iste knjige

To je nekaj, kar je moj partner in sem se potrudil - in je delal kot sanje.

Gledal isti film skupaj je ena stvar, vendar to ni tako vključuje kot branje isto knjigo (neodvisno, seveda!). Ko sta se glasi enako roman (ali non-fiction), si lahko preberete ob istem času in nato govoriti o tem kasneje.

Si tako morajo biti v obravnavi, v nasprotnem primeru pa le ne deluje. Ampak, če ste tako izhajajo intelektualno stimulacijo branju in kritiško knjig, to je eden surefire dejavnost, ki vas bo pripeljala bliže skupaj.

Osvobodite Funny Memories

Vsakdo ima rad, da smeh. Ampak, če se vidva ne čuti vse, kar blizu zadnje čase, morda tudi ne bo delal preveč smejati.

Kratek gledal smešno film, zakaj ne odvezuje smešno spominov vidva delili skupaj? Klepet o nesmisle, je, ali si naredil in da sami roll na tleh s smehom.

Za dolgoročni odnos do dela in preživeti ovire, ki se vrže na to, najemnin sami gredo in smeh, je bistvenega pomena. Torej, to storite.

Imajo Datum Nights

To je eden izmed najbolj pomembnih nasvetov o tem, kako narediti vaš odnos bolje. Izdelava čas drug za drugega, je zelo pomembno, če je vaš odnos bo trajal razdaljo. Seveda, to ni vedno enostavno, da to vsak dan v tednu storiti. Ampak kaj pa je razveljavilo vsaj noč noč vsak teden za datum noč?

Ta teden bi lahko storili nekaj, kar želi storiti, pa naslednji teden, da bi lahko tako naredil nekaj, kar želite narediti.

Prednostno datum noči, tako da nič ne pride na pot.

Cook Skupaj

"Ti si na vrsti za kuhanje nocoj!« Je vpila vas iz njegovega video igre den.

"Jaz kuhano sinoči !!" kričite nazaj, pred tolkel ponev na mizi.

Namesto, da bi prepirali o katerih pa je za kuhanje, zakaj ne oboje kuhamo skupaj?

Kuhanje je velik dejavnost, ki naj bi več parov opravljati. Namesto da bi prepustili svojega partnerja dobili vse vroče in Usplahiren sami v kuhinji (in predvsem, ne pa vi dobili vsi pod stresom, ko spet gorijo svoj krompir) uporabljajo timsko delo in nohtov večerjo skupaj.

"Tell Me zgodbo..."

Ne ga samo vprašal, kako je njegov dan je šel medtem ko mimogrede preleti vaši reviji, ne da bi poslušal svojega iste stare odgovor. Bodite kreativni in potegnili zanimivo anekdoto, ki ga prosi, da vam povem zgodbo.

Mogoče bi ga lahko vprašal, kaj je njegov najlepši spomin na otroštvo je, ali tisto, kar je bil njegov najljubši praznik. Morda bi lahko celo ga prosi, da pripovedujejo svoje najbolj neprijetno trenutek!

Karkoli ga prosi, daj mu svojo popolno pozornost in biti pripravljeni, da postavljajo vprašanja.

Ali malo stvari

Res preprost način, da se približate svojemu partnerju spet narediti malo stvari za njega. Mogoče bi lahko, da mu skodelico kave v postelji, privijte z njim na kavču, medtem ko je pila nekaj dokumentov.

Morda bi lahko hop v kopeli skupaj ali pa samo sprehod psa skupaj.

To je malo stvari, ki bi razliko.

Raziščite globljih čustev

Tam bi lahko bil razlog, zakaj niso bili občutek preblizu v zadnjem času, in morda nimajo nič opraviti z dejstvom, da sta oba dela dolge ure.

Namesto tega bi lahko bilo, ker niste čustveno povezani zdaj neznanega razloga.

Mogoče je vedno jezen, ali se vam zdi, da se nenehno razburjena. Morda je strah ali pomanjkanje empatije v odnosu.

Kopati globoko, odkriti morebitne težave in jih nato pregovoriti.

load...