10 nasvetov o tem, kako se z vašo bivšo osebo izogniti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako se z vašo bivšo osebo izogniti

10 nasvetov o tem, kako se z vašo bivšo osebo izogniti

Ali je mogoče, da pade iz ljubezni? Konec razmerja je boleča čas za vsakogar, in to običajno prihaja z argumenti in obtoževanj. Ampak, pod vse to, je pogosto dolgotrajen ljubezen, ki ne bodo izginile, in majhen del nas še vedno želi, da bi lahko šel nazaj. Bolj pogosto kot ne, čeprav, je najbolje, da spustiš in korak naprej, tako da tukaj je nekaj nasvetov, ki vam pomaga prenehati ljubiti svojega ex, tako zelo veliko:

1. Naučite razliko med ljubeznijo in prilogo

Naš prvi namig o tem, kako prenehati ljubiti svojega ex je naučiti razliko med ljubeznijo in enostavno pritrditev. Ljubezen in navezanost mogoče zamenjati, še posebej, če ste bili z nekom, za dolgo časa. Morda pa pogrešam osebo, ki ste ga porabili veliko časa, vendar so potem, ti tudi pogrešam in stari par čevljev ali vaša stara oblačila, ki jih ne more povsem prilega več, to ne pomeni, da jih imate radi, imaš samo uporabljajo za njih.

2. Spomni se na razlog, zakaj ni delovalo

Še en nasvet o tem, kako pasti iz ljubezni s svojim ex je, da se spomnim od razlogov, zakaj je odnos ni izšlo. Vsi smo Romantizirati o stvareh, ki jih uporabljajo, da imajo in vsi smo pogled na preteklost skozi rožnate očala. Napišite seznam slabih stvari o odnosu, in se nanašajo na ta seznam, ko se počutite, da ste preveč spet manjka osebo.

load...

3. Spusti in obrniti stran

Naslednja koristen nasvet o tem, kako prenehati ljubiti svojega ex je poskusiti in obrniti stran. To ni enostavno, ampak res morali izpustiti. Verjetno ste vložili ogromno časa v razmerju in to je povsem naravno, da imajo pomisleke zdaj, ko ste naredili premor. Spusti in začeli dodeliti to epizodo v preteklosti, to je, če mu pripada zdaj.

4. Prekinil vse stike

Breaking vse stike z bivšim partnerjem, je še en dober skrivnost o tem, kako prenehati ljubiti svojega ex. Bilo bi lepo, če bi lahko ohraniti prijateljstvo z našimi ex-ih, vendar le redko deluje. To je veliko lažje, če bi prekinil vse stike z njim. Ne ga preverite na Facebooku in ne mešajte z istimi prijatelji. To se ne beži, to je le smiselno, da bi čisto odmor.

5. Sprejmi, da se jih nikoli ne pozabi

Seveda, da jih ne bo pozabil v celoti; si ne bi človek, če si. Ta epizoda je del zgodovine in bo postala del tega, kar si ti, kdo si. Ljubiti nekoga, četudi le za krajši čas, je čudovita stvar, vendar se zaveda, da je čas, da se konča, je znak moči.

load...

6. Pojdite ven in se z ljudmi

Ne boste dobili več kot nekoga, če sediš doma s škatlo čokolade, jok in razmišljanje o njih ves dan. Morda ne počutim kot ponovno igranje, še ni, vendar boste še vedno morali priti ven s prijatelji ali obisk družine in se spomnil, da obstaja življenje po tem ena oseba.

7. Dovolite si, da žalujejo

Naš naslednji predlog, kako bi padel iz ljubezni s svojim ex je - ne držite nazaj svoje žalosti, da se zavezuje, da se zgodi. Ne glede na razloge za po delih, so se zavezuje, da bo trenutkov, da se počutite žalostni o tem. Ne steklenico gor, čeprav; morate pustiti te občutke ven, tako da lahko začnete svoje življenje znova.

8. Preizkusite in odtrgajo

Še en dober namig o tem, kako prenehati ljubiti svojega ex je to -, kar potrebujete, da, kot pravijo, parkirajo svoja čustva za ex in postala bolj samostojna o situaciji. Morda imate občutek še za ex, vendar pa morate ločiti čustva od konca svojega življenja in se nekaj prostora za druge ljudi, da pridejo.

9. Ne dobijo uničen, ko si misliš o njem

Tam bo spominjajo tvoj bivši, vse okoli vas in misli o njem bo v tvoji glavi. Najboljša stvar je, da sprejme te misli in jim dovoliti, da opere nad vami, samo ne držijo na njih, to je vse.

10. Odstranite opomnike za seboj iz svojega življenja

Odstranitev vse opomnike svojega nekdanjega partnerja iz vašega doma in vaše življenje je še en dober in koristen nasvet o tem, kako bi padel iz ljubezni s svojo bivšo. To je težko, vendar boste morali odstraniti vse spominke, fotografije in opomnike o njemu, ki jih imate. Nimate uničiti stvari, ki so lahko preveč vznemiril. Ampak, vsaj, da jih v škatlo in jih spravite na varno mesto. Morda nekega dne, boste lahko, da pogled na njih na drugačen in bolj pozitivni luči.

Ali imate druge nasvete o tem, kako bi padel iz ljubezni z ex?

Vas prosimo, da spodaj delite svoje komentarje in odnosa nasvete.

Ostanite srečni in uživajte svoje življenje!

load...