10 nasvetov o tem, kako se zaščititi pred srčnimi utripi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako se zaščititi pred srčnimi utripi

10 nasvetov o tem, kako se zaščititi pred srčnimi utripi

Razen, če ste pripravljeni, da se osami v celoti in ne tvori vez s katero koli drugo človeško bitje, ste verjetno doživeli njihove prošnje na nekaj časa v svojem življenju. Da, čeprav, je zelo malo verjetno, saj so ljudje seveda zelo družaben in je tako veliko, da bi pridobili iz razmerij. Je Težka tuga samo nekaj, kar moramo živeti, ali lahko sprejmejo ukrepe za vsaj zmanjša bolečino? Na srečo, so koraki, ki jih lahko sprejme, da nehajte, da so vaše srce zdrobljen preveč časa, in da te zlomljenega srca, da vam izkušenj manj boleče. Tukaj je deset nasvetov o tem, kako zaščititi svoje srce pred srčno bolečino.

1. Ne pričakujte, da bo vsak človek srečaš tisti, ki ga poročiti

Prva stvar, ki jo lahko naredite, da bi ljubezen in zlomljenega srca, ki pogosto prihajajo z njim malo lažje nositi, je, da bi se izognili po novih odnosov in se izognili slepo zaupati vsak fant, ki jih izpolnjujejo. Pravljični romance so lepe verjeti in lahko imajo srečno podobo svojo prihodnost v mislih, vendar ne pričakujte, da bo vsak človek srečaš lahko tistega, ki ga umirijo z in poročiti. Življenje ni nikoli čisto tako preprosto, kot je to v filmih, zato poslušajte svoje srce, kot tudi tvoji glavi, in ne boste tako razočarani, če se stvari ne delujejo.

2. Uporabite svojo glavo, pa tudi tvoje srce

To je težko, da ne pustite, da vam srce pravilo svojo glavo, ko se zaljubiš, ampak res bi morali poskusiti in najti ravnotežje, če lahko. Dating ne gre le za velike noči ven in zabavno časa. Če ste resni o človeku, potem je o svoji prihodnosti preveč. Poskusite in se hladno, analitični pogled na ljudi, ki jih datum in se vprašajte, je bil res človek, želim preživeti preostanek svojega življenja z?

load...

3. Ne zadovoljite se z manj, kot si zaslužijo

Ne moreš sedeti na stranskih linij, zavrneš vse, ki jih izpolnjujejo, vendar imate pravico biti malo izbirčen! Ne skoči v resne odnose s fanti, ki ste prepričani, in vodijo odprt za njihove napake oči. Moral bi se kar samo obveznosti, da moški niste popolnoma nor, da ne reši za drugi najboljši samo zato, ker si ne želijo biti sami.

4. Ne pustite, da ljubezen vas slepi za resnico

Prepozen je čudovita stvar, vendar ne popravljajo strtega srca. Ne prezrite on podpiše, da bi se zafrkava. To je tako enostavno, da se slepi, da očitnih znakov, da je fant vas zajebavam. Povej si, da "ne bi", "da ne bi" in "to se ne dogaja". Če menite, da vaš mož je igral stran, nato pa ga prosi za resnico, ker če ga zavrne, se bo le neizogiben razpad še bolj boleče, ko gre.

5. Ne hitite v stvari

Take stvari stalno, tudi če mislite, da ste srečal One. Če greste od prvega poljuba, da se gibljejo z njim, v roku nekaj dni, ste verjetno zelo razočaran. Ideja vihar romance se sliši lepo, vendar pa le redko gredo razdaljo. Če je res, je ena, potem je ne bo motilo, ker ste si vzeli stvari počasi na prvi.

load...

6. Pogovor o odnosu

Ko so začeli čutiti, da bi se odnos v resnici dogaja mesta, poskrbite, da se počuti enako. Poskusite in ugotovili, kakšni so njegovi načrti za prihodnost so, in mu povejte, kako se počutite o odnosu. Vi ne želite, da se znajdete rekel: "Mislil sem, da si je želel iste stvari kot jaz".

7. Možnosti Imejte odprte, predvsem v zgodnjih fazah razmerja

Medtem ko vara ali se spogleduje z drugimi fanti ni nikoli dobra ideja, ne bi smeli izključiti vse ostale člane nasprotnega spola od vašega življenja, samo zato, ker ste v ljubezni z nekom. Sliši se malo Bešćutan reči, da vaše možnosti odprte, ampak res bi morala, zlasti v zgodnjih fazah razmerja. Nimate popolnoma odtujiti druge moške, ker ste ga pravkar srečal z desno; samo da jim vedeti, da niso na voljo v tem trenutku.

8. Ne pozabite na svoje prijatelje

Vaši prijatelji bodo tam za vas skozi poljubno število različnih razmerij, dokler ne boste smetišče vse svoje prijatelje v trenutku, ko se zaljubi. To je zdravo, da nekako imeti prijatelje zunaj odnosa, tako da ostanejo v stiku z njimi in šel ven z njimi včasih. Ali ne bi en človek si ves svet, pa še ga ljubiš.

9. Poslušajte, kaj drugi ljudje govorijo

Lahko danes kdorkoli želite, vendar je še vedno pametno poslušati, kaj drugi ljudje povedati o svojem človeku. Če vaši prijatelji in družina ne zdi, da mi je tvoj fant, bi lahko prišlo do zelo dobre razloge za to. Včasih se lahko ljudje, ki niso v razmerju videti veliko bolj, kot oseba, ki je v ljubezni.

10. Ne smemo pozabiti svojih lastnih ciljev

Ljubezen je super; to je čudovit občutek, vendar ne sme biti edina stvar v vašem življenju. Imejte hobije, interese in sledite svoje sanje, ker si več kot le drugo polovico odnosa. Tvoje življenje je sami, in tako dolgo, kot da nikoli ne pozabimo, da boste vedno imeli nekaj drugega, da se osredotoči na, če ne ljubezen ni povsem izšlo tako, kot si je upal, da bo.

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...