10 nasvetov o tem, kako tvegati tveganja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako tvegati tveganja

10 nasvetov o tem, kako tvegati tveganja

Vsi moramo tvegati v življenju, saj nikakor ne more vedeti, kaj prinaša prihodnost za nas. Tvegamo od tuga, ko gremo v novo razmerje, tvegamo finančne varnosti, ko smo spremenili delovnih mest, in nekateri od nas tvegal svoje življenje, ki ga opravlja z nevarnimi športi. Uspešno kupcu tveganje, čeprav ne tvegati, ne da bi razmišljal o tem prvič. Prav tako se prednosti in slabosti, preden jih sprejmejo korak in da ne bi nepotrebno tveganje. Nikoli ne moreš vedeti zagotovo, če bo tveganje izplačalo, ali ne bi bilo tveganje na vse, vendar lahko sprejme ukrepe za zagotovitev, da se vaša, tveganje ni pustil z nič. Tukaj je deset načinov, da lahko upravljajo tveganje in postala uspešna kupcu tveganje.

1. Razumeti, da bi vam ne uspe

Pomembno je, da si ne tvegati slepo in samo domnevati, da se bo vse izšlo OK. Če tvegati, morate biti pripravljeni na neuspeh, morate imeti načrt, ki vam pomaga obvladovati s to okvaro. To ni stvar ob predpostavki, da ti ne bo uspelo, vendar pa naj bi bila pripravljena za to možnost in imajo načrt B.

2. Oborožite z dejstvi

Preden boste vzeli vsako tveganje, da bi morali razmisliti, kateri dejavniki lahko povzroči, da ne. Ne moreš vedeti vsak možen izid, vendar pa je treba vsaj razumeti tveganje, da jemljete. Če ste zagon lastnega podjetja, bi raziskali konkurenco. Če ste že poročeni in se gibljejo z nekom, da upamo, da boste spoznali osebo, preden se prijavite skupni sporazum hipoteko. Obstaja velika razlika med izračunano tveganje in izpuščaj odločitve.

load...

3. Nikoli ne tvegati, ko ste pijani

Ne jemljite nobenih velikih odločitev, ko ste imeli malo preveč piti. Vsakdo je bolj pripravljeni tvegati, ko so bili pitje, vendar pa se ne bo zares razmišljal stvari skozi pravilno. Če ste imeli nekaj pijače in se vam prikažejo z izbiro, ga pustite do jutra, preden bo vašo odločitev.

4. Bodite pripravljeni izgubiti, kaj tvegajo

Moraš se zavedati, da obstaja realna možnost, da boste izgubili, kaj tvegajo in moraš biti vesel, da lahko živiš s tem izgubo. Če si dal svoj dom, ko varnost na poslovno dejavnost, so res pripravljeni izgubiti, da je doma, če podjetje ne? To bi tudi bilo, da je izgubila lastnost tveganje, da misliš, da je vredno, vendar pa morate biti prepričani.

5. Ne tvegati narediti vtis drugih ljudi

Eden izmed najslabših razlogov za sprejemanje tveganj bi bilo narediti vtis drugih ljudi. Če tvegati, potem bi morala biti tista, ki je v korist vas in vašo družino, ali pa, da bi dosegli osebne sanje. Če ste vzeli tveganje preprosto očarati ljudi, ti ljudje, ki jih poskušajo narediti vtis je zelo verjetno, da bi prišel na vaše reševanje, če gre kaj narobe.

load...

6. Trust svojim instinktom

Ob dejal, da morate biti previdni, o čemer tveganja, ki jih še vedno zaupajo svoj instinkt. Ko pretehtati prednosti in slabosti, kot najbolje kot lahko, bo končno odločala bo svoje srce. Ne, ne moreš čakati, dokler ne boste imeli vsa dejstva v pred vami, ker nikoli ne bo. Na neki točki, boste morali, da se potopite.

7. Naj tveganje vredno

Če bo trajalo veliko tveganje, potem mora biti nekaj res vredno. Potencialne koristi bi bilo veliko večje tveganje ali tveganje ni vredno vzeti na prvem mestu. Poslovni ljudje bodo vodenje prefinjene nagrade tveganja analizo, preden so sprejeti velike odločitve in da bi morala iti skozi podoben proces. To je res samo primer preuči možnosti za uspeh proti možnosti za neuspeh. Če ste bili hazarder, da ne bi tvegal 10.000 $ za priložnost za zmago $ 5.

8. Naj vas ne odvrne, ker ni

Torej, vse pretehtati, si tvegal in se ni izšlo; kaj storiti? Uspešno kupcu tveganje bo videti natančno, kaj se je zgodilo, se učijo od njega, in poskusite znova. Če res želite, da bi dosegli svoj cilj, nato pa eno ali dve neuspešni ne bi si dal off poskusite znova.

9. Ampak veš, kdaj prenehati!

To je vse zelo dobro, da je obstojna, vendar pa je pomembno, da veste, kdaj nehati. Če ste tvegali denar za poslovno dejavnost, na primer, in to ne deluje, ne mečejo več denarja, da ostane pri življenju. Dober kupcu tveganje ve, kdaj je treba prenehati, ker potem je lahko zbrati in poskusiti nekaj novega.

10. Ne bojte se tvegati

Ob nevarnosti je tisto, kar naredi stvari se dogajajo, zato ne bodi tako tvegati, da nikoli ne poskušajte ničesar. Stopnja tveganja, da so ljudje pripravljeni sprejeti razlikuje od osebe do osebe, vendar smo vsi morali sprejeti nekaj tveganja, da bi dobili, kar smo želeli.

load...