10 nasvetov o tem, kako začeti ljubiti način, kako izgledate | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako začeti ljubiti način, kako izgledate

10 nasvetov o tem, kako začeti ljubiti način, kako izgledate

Vsi smo že pogledal v ogledalo in sovražil, kar smo videli strmel nazaj v nekem času ali drugo. Če to ni za temne kolobarje okoli našimi očmi, da nas poziva, da prekliče vidim kdo danes, to je slama, kot lasje, ki bi nam odpovedati še kdaj vidim nikogar.

Toda za nekatere od nas, sovražil kako gledamo je malo obsedenost. Ne glede na to, kako močno se trudimo, samo ne moremo toplo, da naš odsev v ogledalu. Mi Samoportreti nas samih - od milijonov različnih zornih kotov - samo da bi videli, kaj videti, in Grimasa, ko smo videli, kaj je strmel nazaj na nas. Samo izgleda nič, kot Angelina Jolie. Vzdih.

Vendar sovraži se je navzdol spirala, kjer je samozavest na premijo. To je čas, da se vaše zaupanje nazaj in začeti ljubiti tako, kot si videti. Zato pa si oglejte 10 nasvetov o tem, kako se naučiti ljubiti sebe, kot tudi vaš videz.

load...

1. Stop Yourself Primerjava z drugimi

Prvi in ​​eden najpomembnejših nasvetov o tem, kako se naučiti ljubiti sebe in ljubezen tako pogledaš je ustaviti se v primerjavi z drugimi. Kot ženske, smo lahko postali malo obseden z našo telesno podobo. Mi preleti revije slaven, in videli bleščečo posnetkov iz čudovitih žensk z nogami, da umre za. Gremo na delo in občudovali krivulje naš kolega in želim, da bi izgledal da. Potem smo se vrnili domov in se jezijo pred ogledalom.

Prav te primerjave, da dobiš dol in povzroči, da se sovražijo, kako izgledaš. To je čas, da se ustavite primerjajo svoje telo z drugimi, in namesto focuse na katera sredstva imate.

2. Hvala svoje telo 

Naslednji dober nasvet o tem, kako, da se naučijo, da sebe in svoj videz ljubezen je, da pogled na vaše telo in biti hvaležen za to, kar se lahko stori za vas.

load...

Če imaš dve noge in lahko hodi in teče brez težav, je hvaležen.

Če imaš dve roki in mogoče dvigniti in živil, biti hvaležen.

Če imaš popolnoma ravno hrbtenico, ki vam daje nobene bolečine, biti hvaležen.

Mnogi od nas preprosto ne znajo ceniti, kar imamo, dokler ne bomo videli, kako težko drugi so jo dobili. Čas je, da ste začeli ljubiti svoje dobro delujočega telesa in osredotočen na stvari, ki jih morajo biti hvaležni.

3. Pogovor o nečem drugem

Bolj ko se posvetujte s svojim prijateljem o svojem videzu, bolj boste živijo na svojih napak in pomanjkljivosti.

Problem je, da je lahko zelo enostavno priti govorimo o našem videzu z našimi prijatelji, ker je to pogosto ena stvar, ki je v naših glavah najbolj. Mislimo, da o tem pogosto, in ko bomo skupaj z našimi prijatelji na kavo in klepet, smo preprosto morali govoriti o tem.

To je čas, da spremenite temo in govori o nečem drugem. Otroci, kariere, filmi, glasba... Vse!

Razen nastopov.

4. Stop gleda v ogledalo

Kdaj imeli res slab vneto grlo? Stavim, da bodo pri požiranju bolj pogosto, da "preveri, če je še boljši", kajne? Vse to storimo.

Toda nenehno preverjanje, da se ugotovi, ali je ta nadležen vneto grlo šli še bo le poslabša svojo bedo. Prav tako bo vedno sami preverjanje v ogledalo, da boste večno Demoraliziran samo.

To je čas, da se ustavite gleda v ogledalo. To je čas, da se osredotočijo na nekaj drugega, ker ne glede na to, kolikokrat si oglejte sami ven, da ne bo videti nič drugače! Lahko poskusite to kot, da je kot, in bi lahko celo poskusite okno avtomobila, ampak veš kaj? Še vedno boste videti enako! Cenim, kaj imaš!

5. Spoštuj svoje telo

Naslednji namig o tem, kako, da se naučijo, da sebe in svoj videz ljubezen je, da začnete spoštovati svoje telo. Vaše telo je res neverjetna stvar. Vaša koža se zamenja vsak mesec, medtem ko vaš želodec podloga se menja na vsakih pet dni. Vaš skeletni enkrat na tri mesece.

Vaše telo lahko ozdravi najbolj nevarno rano, in lahko celo opomore od raka. To vam lahko pomaga osvojiti olimpijsko medaljo, in lahko vas tiktaka, dokler niste več kot 100 let stara.

To je neverjetna stvar, ki si zasluži spoštovanje. Namesto osredotočenosti na tisto, kar se vam bo pokazal v ogledalu, zakaj ne "častili" svoje superiornosti?

Samo ne lok prepogosto, sicer bi bilo razviti ego!

6. Ustvarite seznam ljudi, ki jih lahko občudujete najbolj

Kdo si pogledate v tem svetu? Ustvarjanje seznama.

Vaš seznam lahko vsebuje svetovne voditelje, svoje starše, brate in sestre, prijatelje, neznanci, ki si le kdaj srečal, ko... Kdorkoli si lahko zamislite.

Zdaj, mislim o teh ljudeh: ni njihov videz prispevajo k njihovemu uspehu? Ali pa, da jih bolje ljudje? Ali Mati Terezija navdihuje milijone nas, ker ji dobro izgleda? Ne!

7. Bodite realistični

Kdaj posneto skozi revije in dobil Demoraliziran, ko boste videli fotografijo glamurozno modela videti lepa? Ali menite, da sami, "Želim si videti, kot da je"?

Vsi smo naredili to, vendar je to nezdravo navado.

Še pomembneje je, te slike niso resnične. Modeli morajo sedeti skozi ur ličila rutino, preden jih potiska pred kamero. Kaj so videti kot v vsakdanjem življenju, je zelo drugačna, kar so videti kot v reviji. Oni so samo običajne ženske, kot ste vi in ​​jaz, z enakimi madežev, napak in strahov.

8. Obleko Pravilno

Drug velik namig o tem, kako se naučiti sebe in način, kako izgledaš ljubezen je izbral prave vrste oblačil. To je zelo enostavno, da imajo na stare kopalke bomo lahko prilegajo pred petimi leti, če pa jih bo več, oni so le boleč spomin na tisto, kar smo vajeni videti.

Prav tako stiskali v oblačila, ki preprosto niso tvoja velikost je le, da bo naredil več škode psihično. Namesto, morate začeti nositi obleko, ki vam ustrezajo. Te obleke bo dejansko se boste počutili lepši in bolj sproščeno o tem, kdo ste, in bodo videti veliko bolje! Ne pozabite, da morate delati s svojim telesom - ne boj.

9. Družim s svetlečim, Happy People

Druženje z negativnimi, self-odpor ljudi ni vedno dobra stvar. Seveda, boste morda lahko empatije z njimi, ampak na dolgi rok je njihova negativnost le, da bo prenos na vas.

Bolj ko stokanje o stvareh, bolj spodbujati vas bo stokanje o stvareh preveč - vključno svoj videz.

Naš naslednji nasvet o tem, kako se naučiti sebe in način, kako izgledaš radi, je, da se družim s pozitivnimi ljudmi, ki bi zajemala življenje in vse kar ponujajo.

10. Uporabite svoj čas bolj produktivno

Pomisli minut, ur, dni, ki ste jih porabili skrbi svoj videz. Ves ta čas bi bilo mogoče bolje porabiti delaš nekaj produktivnega, kot pomoč drugim.

Zdaj je čas, da uporabite svoje ure bolj pametno. Namesto porabi pol ure mučno pred ogledalom nad vašim madežev, lahko dajo, da je pol ure do dobrega uporabo bodisi počne nekaj, kar vam pomaga, ali da pomaga drugim.

Kako, da se naučijo, da sebe in način, kako izgledaš radi? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...