10 nasvetov o tem, kako zaščititi svoj odnos pred goljufanjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako zaščititi svoj odnos pred goljufanjem

10 nasvetov o tem, kako zaščititi svoj odnos pred goljufanjem

Ocenjuje se, da bo več kot 50% ljudi v dolgoročen odnos goljufija v nekem času. To je zaskrbljujoče statistika za vsakogar, ki je storila svoje življenje s partnerjem in to je podprta z dejstvom, da bo 50% vseh porok v ZDA ne uspe. To niso ravno optimistično in pozitivno statistiko, da so v mislih, ko stopijo na novo razmerje, vendar pa obstajajo načini, ki jih ščitijo vaš odnos proti goljufanju in tukaj je deset izmed njih:

1. Ne bodi v rut

Nekateri moški goljufija zgolj, da bi prekinil dolgčas. Varanje je razburljivo, nevarno in zelo mamljivo, še posebej, če so se stvari doma dobili v rut. Naj bo vaš odnos zanimiv, tako da greste redno, poskušam nove stvari skupaj in ne zaidejo v preveč rutinsko z življenjem.

2. Strinjam se na mejah

Nezvestoba lahko pomeni različne stvari različnim ljudem, zato se prepričajte, da ste tako razumeli, kaj bo bolelo drugi. Za nekatere, nezvestoba je poln prepihani, fizično afero, ampak za druge je preprosto postane preveč blizu pripadnikom nasprotnega spola. Prepričajte se, da ste tako razumeli meje.

load...

3. Ne izgubite ženstvenost

To je enaindvajsetega stoletja, in ni nobenega razloga, sploh, zakaj, na delovnem mestu, ne morete biti veliki šef, najemnik je firer in wielder moči. To ni pametno, da bi ta odnos domov, čeprav, tako da ne pozabite, da je njegovo dekle, spet, ko prideš v.

4. Naj intimnosti zanimiv in vznemirljiv

Ne bodite preveč sramežljivi deliti fantazije s svojim partnerjem in naj mu deliti svoje. Biti Vplivati ​​v spalnici bo zatreti le svojo naravno radovednost in je morda mika, da bi šel drugam, da razišče nove stvari.

5. Pogovorite se med seboj in redno kvalitetnega časa skupaj

Biti sposoben govoriti s seboj, je ključnega pomena, da vedno govori o svojih čustvih do njega in biti pripravljeni poslušati, kaj ima za povedati, kot tudi. Če o tem niste zadovoljni z vidika odnosa, morate govoriti o tem, ali se nikoli ne bo rešen.

load...

6. Poskusite malo empatije

Postavite se v njegove čevlje, enkrat v nekaj časa, in poskusite razumeti, kako se počuti. Predstavljajte si sebe kot njega in se vprašajte, če bi bili srečni, ali če bi poskušali spremeniti stvari. Razumevanje, kako se počuti, in mu povedal, da jih ne razumejo, je dober način za ohranjanje trdnega odnosa.

7. Ne pustite, da vam paranoja ga potisnite goljufati

Drug razlog pogosto navajajo za varanje je, da je en partner obtožuje drugo goljufanja tako pogosto, da menijo, da lahko tudi goljufija vseeno. Stalne obtožbe nezvestobe so res boleče, če je vaš partner dejansko ostal zvest in da bi sčasoma poruši ravnovesje v napačno smer.

8. Bodite podpira vašega partnerja, ceniti stvari, ki jih počne za vas

Če ima vaš partner težave, biti pripravljeni poslušati in ponuditi svojo pomoč. Vsakdo potrebuje osebo v svojem življenju, ki jih lahko uporabite kot sondirnih krovu in vsakdo potrebuje rami jokati na občasno. Prepričajte se, da je oseba, ki vas in potem nikoli ne boste morali slišati vaš partner pravi, da ga ne razumem.

9. Ne pozabite, da se zabava in smeh skupaj

Ne izgubite zabavno plat vašega odnosa, ki ste ga uporabili, da so; to je dobro, da je neumno včasih. Ali nore, vihrav stvari, da bi vam tako smeh, in se prepričajte, da nihče od vas ne pozabi, koliko lahko zabavno ljubezen.

10. Bodite pripravljeni delati na tem

Močan in zdrav odnos je tisto, kar bo na koncu izognili goljufanje in da se ne zgodi sama od sebe. Sodelujte, da bo vaš odnos močna in ne bojte se priznati, da med seboj, da je treba delo. Ne morete odpraviti težave, dokler ne boste priznati, da obstajajo.

Ali imate druge nasvete o tem, kako zaščititi odnos s vara?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...