10 nasvetov o tem, kako zdaj lahko osvežite svojo zvezo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov o tem, kako zdaj lahko osvežite svojo zvezo

10 nasvetov o tem, kako zdaj lahko osvežite svojo zvezo

Vsak odnos bo imela svoje vzpone in padce, in včasih lahko odnos celo postane malce zastarele in dolgočasno. To je razlog, zakaj je tako pomembno, da se vaš odnos med prednostne naloge v svojem življenju in skrbi za to na enak način, kot bi si skrbi za vse, kar je pomembno za vas. Pri vseh drugih pritiskov, ki jih imamo v našem času, mnogi ljudje zanemarjajo medsebojne odnose in začnejo jo jemljemo za samoumevno. Če menite, da je vaš odnos izgubil svoj sijaj, ne mislim, da ni nič lahko storite, da ponovno iskro. Oglejte si teh desetih načinov, da lahko osvežite in ponovno oživitev vaš odnos, ki se začne takoj.

1. Pozabi na preteklost

Če je vaš odnos goji malo zastarele, potem obstaja velika verjetnost, da so se stvari niso bili popolni med vami in vašim partnerjem na druge načine preveč. Osvežiti odnos, dober kraj je za začetek je tudi priznati, da je preteklost v preteklosti in da je to nov začetek. Pozabijo na boje, ki so jih imeli, ali razočaranja, in začeli delati skupaj, da dajo stvari.

2. Bodite dober pogled na sebi preveč

To ni dobro izhodišče za te naloge, ki ga poskuša postaviti vso krivdo na svojega partnerja; boste morali sprejeti svoj delež odgovornosti preveč. Oglejte si, kako bi lahko tako, da si obnašajo prizadela kako vaš partner obnaša do vas. To je več kot verjetno, da oba niso dajanje v prizadevanju v odnos, da bi si bili, in da je zato potrebno malo vzpodbudo zdaj.

load...

3. Pojdite nekam skupaj

Get otroke off njihovih starih staršev za vikend, si vzemite čas odsotnosti z dela, storiti vse, kar je, kar morate storiti, da bi se lahko par vas pobegniti za vikend in preživite nekaj kvalitetnega časa skupaj. To bo odmor od vseh stvari, ki vas odvrnile in vam daje priložnost, da res govori. Vikend stran je tudi način za pripravo črto pod preteklostjo in napreduje od tam.

4. Delo na vaše komunikacije

Vsi vemo, kako pomembna je komunikacija v odnosu, ampak ste res treba, da je resno? Komunikacija ne pomeni samo rekel dobro jutro in lahko noč, to pomeni, sedel skupaj in se pogovarjajo. Boste morali najti načine za izražanje svoje pomisleke med seboj, kot tudi svoje sanje in želje. Z drugimi besedami, moraš biti iskren s seboj, tako da lahko tako začeli delati na izboljšanju odnosa.

5. Ne pozabite, zakaj ste tako zaljubil na prvem mestu

Get poročni album ven, ali stare fotografije, ko ste bili prvič dating, in spomnil sebe, zakaj si potem zaljubil, in zakaj ste še vedno skupaj zdaj. Vrnitvi v teh trenutkih in se spomnimo, kaj so imeli v preteklosti, bo pokazal točno, zakaj bi morali biti poskuša zopet oživili te občutke danes.

load...

6. Začnite nov hobi lahko delite

Če ste bili vedno narazen nekaj časa, potem ste verjetno preživel več časa narazen na vaše individualne zabav in hobiji. Najti nekaj novega, da lahko tako tudi zanima in morda učili nekaj skupaj. Učenje nekaj novega skupaj vam bo dala nekaj, kar si lahko delijo in da bo pomagal oživiti povezavo med vama.

7. Začetek ponovno igranje

Verjetno ste prebrali stokrat, kako pomembno je za pare, naj na zmenke, vendar to preprosto ni mogoče dovolj poudariti,. Prahi dan v tednu, ali celo en dan v mesecu, da je tvoja noč in samo tvoja noč. Obleci se, nekam lepo in imajo dober čas skupaj. Če ne, bo vedno nekaj, da bi dobili na poti vaše preprosto uživajo v družbi drug drugega in zabavo.

8. Ali lepe stvari za seboj

Nikoli niste prestari ali dolgo v zob za tiste malo romantične geste, ki jih uporabljajo, da to storijo tudi, da se vrnem v navado priprave malo presenečenj drug za drugega. To nima ničesar velikega ali ekstravagantno. Nekaj ​​tako enostavno, kot opomba rekel: "Hej, ali ste vedeli, da še vedno te ljubim", bi bilo vse, kar je potrebno za začetek dobili odnos nazaj na pravo pot.

9. Praznujte vse v stilu

Pomembno je tudi, da praznovanje pomembne datume v vašem življenju. Ne pustite, rojstne dneve in obletnice opraviti z nič več kot naglici kupili voščilnice in simbolično darilo. Hit mesto in narediti nekaj res posebnega. Praznovanja so kaj spomini so izdelani, in tisto, kar naredi odnos posebnega.

10. Ne obupajte!

Vaš odnos je ena od najpomembnejših stvari, ki jih imajo, tako da ne obupajte na njej samo zato, ker si pustil stvari malo predvidljiva. Z malo truda, ki ga oba, in veliko komunikacije, ni težko osvežiti odnos in prinese nazaj iskra.

load...