10 nasvetov za telesni jezik, ki jih lahko poskusite z zlezdo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 nasvetov za telesni jezik, ki jih lahko poskusite z zlezdo

10 nasvetov za telesni jezik, ki jih lahko poskusite z zlezdo

Govorica telesa lahko rečem, še bolj kot besede in to je veliko bolj subtilna, če se potrudiš, da bi dobili pozornost svojo simpatijo. Pošljite mu prave signale, ne da bi gledali obupan, z uporabo teh 10 nasvetov o tem, kako lahko vaša telesna govorica mu povejte, kaj želite, da ve, ne da bi rekel besedo:

1. Igra z lasmi

Poigraval z lasmi pošlje neposredno sporočilo spogledujejo z njim. Ni važno, če vaši lasje dolgi ali kratki, igranje z lasmi, medtem ko si poglej ga, bo ulov njegovo pozornost in sestaviti svoje oči na obrazu.

2. Ob naključnem stiku

Naj vas opazijo s "po naključju", ga dotika ali zaletavate v njem. To je enostavno narediti, in še vedno bi bilo videti popolnoma naravno. Samo udarec proti njemu in ne dovolite, vaše roke, da se ustavi nekaj časa, če ti gre mimo nekaj. Da bo dobil njegovo pozornost.

load...

3. Uporabite svoje oči

Uporabite svoje oči, da zgrabite svojo pozornost. Če se pogovarjate z njim, potem poglej v oči, ko govori. Če še niste dobili, da je v bližini še, očesni stik prek nabito polni sobi ga bo kolutu preveč. Samo pazite, da ne izgleda kot si ti gledal!

4. Naredite si prikažejo pristopen

Vi obrniti hrbet nekoga, ki ga ni všeč, zato se prepričajte, da obrnjena naprej, ko je simpatij v bližini. Soočenje na polno, brez ovir, kot so prekrižanimi rokami, daje signal, da je varno, da vas pristop in se počutijo manj Intimidated o začetni pogovor z vami.

5. Uporaba noge

Precej nejasna, vendar je znanstveno dokazana tehnika je, da uporabite svoje noge. Študije so pokazale, da so vaše noge obrnjena proti osebi, nato pa, da daje vtis, da so bolj odprti za spoznavanje to osebo bolje. Če niste resnično zanima, očitno, bodo vaše noge je obrnjena stran od osebe.

load...

6. Kopirajte svojo govorico telesa

Kopiranje njegovo govorico telesa bo kmalu ujeti njegovo pozornost in mu bo zanimiv več o vas izvedeli. Če se gube roke, krat tvoje. Če je gladka je svoje lase, gladko tvoje. On ne more prezreti, da ste posnemanjem njegove poteze in vam bo instant povezavo z njim.

7. Ne stati s prekrižanimi nogami

Stoji s prekrižanimi nogami je določen znak, da je oseba, ki stoji pred vami nikoli ne bo imel priložnost, da postane intimen z vami. To je obrambni, ki zajema naravnanost, ki mu bo povedal, da ne bo niti poskusil.

8. Lean v bližini, ko govorimo

Priti blizu in osebno, in pusto vanj, ko govori. To mu kaže, da ste res zanima, kaj ima za povedati in to dokazuje, da je bližje v redu s tabo. Lahko se obrne trik, ki ga namenoma govoril tiho sami, na ta način, da bo imel za pusto v vas slišim preveč.

9. Roke na odprtem

Ta apelira na podzavestni um svojo simpatijo. Če so vaše roke jasno v pogledu in odprt, da sporoča, da ste se skriva ničesar in ne nosi orožje. Malo kamen starosti, morda, ampak vse stvari, ki štejejo!

10. Mind vaša drža

Stati vzravnano! Potisnite ramena nazaj in prsi ven. To izraža zaupanje, da se bo večina moških zdi privlačna in postavlja svoje najboljše premoženje naprej z njim!

Katere so vaše najljubše nasveti govorica telesa? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...