10 navdihujoče cilje odnosa za nove pare | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 navdihujoče cilje odnosa za nove pare

10 navdihujoče cilje odnosa za nove pare

Vsi smo zastavljene cilje v življenju. Postavili smo cilje pri delu, cilje z našimi financami, in celo cilje z našimi hobije in strasti. Kaj pa odnos ciljev?

Povezava cilji so pomembni za nove pare, saj dajejo novo romanco smeri. Poleg tega je skupni cilj zagotoviti, da sta oba na isti ravni, in razumeti, kaj hočeš od tega, in drug od drugega. Cilji okrepiti svoj odnos in ji dati boljše možnosti, da traja. Tako da je lahko pogled na 10 navdihujoče cilje odnosa.

Odpri, Iskren Sporočilo

Novi pari še vedno stopa vode, spoznavanje drug drugega, in se spraševala, ali oni v resnici dogaja, da traja. In včasih, novi pari pade v past igranje igre za komuniciranje.

load...

Ali, še bolje, ne-sporočilo igre.

Ves, "No, nisem ji pošiljanje kratkih sporočil, dokler me besedila," kar je neumno. Prav tako se lahko skrivajo za morilec linije, "sem bil preveč raztresen v besedilo."

Raztresen za cel teden?

Če novi pari so trajala brez frustrirajuće seboj v nedogled, je čas, da komunicirajo.

Dovoli drug od drugega, da so nekateri "Me Time"

Seveda, novi pari ponavadi biti ljubljen in se nagibajo, da želijo, da bi porabili veliko časa drug z drugim. Toda vsak od vas, ki si želi, da vaš partner ves čas, drugi pa bo neizogibno želeli ohraniti nekaj gojiti "mi čas."

load...

To je pomembno, da spoštuje svojega partnerja, ko vam povem, da je prepričan, da vas ljubim, včasih pa le želijo preživeti nekaj časa sama. In, ne, ne želim, da bi še naprej zvonila, da vidim, če to ne bo v redu. Ali texting vprašati, kaj si želijo za večerjo. Ali "po nesreči" zaletavate v njih. Samo razumeti, da bi bilo pomembno, da se vaš partner nekaj časa me je, in to je lahko zelo koristno za odnos.

Družiti med seboj prijatelji

Veliko novih odnosi so bili tako zapleteni, da so povzročili nam izgubili svoje najbližje prijatelje. Ti prijatelji pravijo, naš novi partner ni pravi za nas in da nas sovraži. Ti zahtevajo, da naredimo izbiro - mu jih.

To res ni lepo ultimat. Torej, kaj pa vi in ​​vaš partner postavili cilj, za to zvezo, da bi dejansko dobili skupaj z vsemi svojimi najbližjimi prijatelji? Zvečer ven na kosilo, ujeti film. Predvsem pa dejansko pridružite s pogovorom in ne sedi tam kot Moody modro!

Get Skupaj s starši

Tvoja mama in oče prihaja iz generacije, kjer je bilo skupno, da mož prezirajo njegova mati-v-zakon - in obratno! Res, moža mati-v-zakon je postal karikatura v popularni kulturi, in smo precej priznati, da imajo vsi mož je sovraštvo, sovraštvo odnose z ženo matere.

V letu 2017, čeprav je pomembno, da dobite na s starši in dobi na s svojim. To vam bo prihranilo toliko težav. Ne bo vam treba biti strah vsakič, ko vas in vašega partnerja na večerjo s svojo mamo, in vam ne bo treba zamrzniti gor ko on pade njen najboljši Kitajsko. Ti bom ti najboljši prijatelji, ki ji ga bom odpustite takoj!

Razen, če je bilo vredno 5000 $. Potem tudi jaz ga ne bi odpustil.

Boste najboljši prijateljici

Tukaj je misel: zakaj ne vi in ​​vaš partner postal, ne samo fant in punca, ampak najboljši prijatelji?

Romantična kemija je pomembno, vendar se bo sčasoma fizzle, razen če ni kaj drugega za ohranjanje razmerja - kot prijateljstvo. Če je ta v resnici dogaja, da je ena, naj bi se počutite udobno v pogovoru med seboj o ničemer. Vaš partner bi moral biti tisti, ki ste obrnili za karkoli.

Boste Delo Out

Veliko parov se izogibali bi ta cilj, saj kaže, da je nekaj o našem partnerju, da mi ni všeč. Pravi, da nam ni všeč, kako so videti, in pravi, da smo aktivno poskušamo spremeniti nekoga smo naj bi zelo, zelo všeč. Večina nas trot ven črto, "I love you, kako ste!"

Vendar ni nič narobe s telesno izboljšave, in ta cilj je dejansko zelo navdihujoč eno. Vaš odnos bo izboljšala, če vaš postavo izboljša. Napeta telesa, več mišic, manj teže; Kaj je ne bi radi in uživajte o tem ?! Poleg tega delajo vam tako zastavljene cilje in motivacijo za delo za dosego nekaj skupaj. Prav tako je dobro za zaupanje v telesu.

Boste Poslušaj In res Poslušaj

Preveč razmerja pride do predčasnega konca, ker ni dovolj poslušanje in razumevanje vključeni. Če vi in ​​vaš partner boj, in se počutite, kot da se ni slišal tvoj glas, se bo končala v solzah.

Poslušanje je tako pomembna v življenju. Učimo se, ker smo poslušali, in naši odnosi lahko raste samo, če razumemo drugo osebo. Torej Zavreči predsodke in dejansko poslušati vse vaš partner ima povedati. Če imajo pomisleke, jih ne prekinjajo in Predvidevam, da vedo, kaj bo rekel. Slišijo skozi.

Strinjate se, da Talk About Everything

Odnosi pride tudi do predčasnega konca, ko pari ne govorimo drug z drugim o pomembnih stvareh, kot možnost, da imajo otroke ali pa se preselijo v drugo državo.

Če veste, težka pogovor prihaja, ki bi lahko povzročila konflikt v svojem odnosu, je lahko zelo mamljiva, da se prepreči in pravijo, da boste prečkali ta most, ko prideš do njega.

Toda to je samo podaljšuje bolečino. Morate zgladiti vse svoje temeljna vprašanja v najkrajšem možnem času. Get težke pogovore s poti in je odprt med seboj.

Boste še naprej izraža svojo ljubezen do drug drugega, tudi po mnogih letih skupaj

Ljubezen je najbolj pomembna sestavina za uspešno in srečno razmerje. Pogosto, ko so partnerji skupaj že kar nekaj časa, so pozabili na pomen izraža svojo ljubezen... In ne govorimo le o izraža svojo ljubezen z besedami tukaj, čeprav so pomembni, seveda tudi besede.

Lahko pokazati svojo ljubezen skozi nekaj preprostih vsakodnevnih geste pozornosti in skrbi, kot prinaša vaš partner skodelico svoje najljubše vroče čokolade, ali zbujanje jih zjutraj s čudovitim zajtrkom, ki ga premišljeno pripravljeno za njih. Vse te male semena ljubezni, pozornosti in skrbi se bo sčasoma prerasla v čudovito življenje ljubezni in sreče.

Boste vedno podpirajo drug drugega

Končno, boste morali zagotovilo od svojega partnerja, da bodo vedno pri roki, da se pogovorite z vami in vas podpiramo, ko ste res jih potrebujete.

Če se počutite osamljeni, ali če ste imeli slab dan v službi, morate vedeti, da se bo vaš partner dvigni telefon - tudi sredi noči in on vas bo podpiral ne glede na to, kaj.

load...