10 navdihujoče izjave o ljubezni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 navdihujoče izjave o ljubezni

10 navdihujoče izjave o ljubezni

Kot pisatelj, se počutim, kot da bi moral imeti kaj za povedati o ljubezni. Imam nekaj za povedati o sovraštvu, kot tudi precej vsak drugi čustva obstaja.

Toda ljubezen je le težko opredeliti, in vsakič, ko sem poskusil, da ubesediti, kaj je ljubezen mi pomeni, da ne strašno. Najbližje sem dobil je "ljubezen je več kot občutek." Lame, vem.

Lahko oprosti mi, čeprav, ker ljubezen je zagotovo ni enostavno opisati z besedami. To je občutek, ki pogosto ni mogoče razložiti. Ko nekoga ljubiš, si jo čutijo. Veste, da jih imate radi, vendar ga ne more razložiti. Mnogi od nas kupujejo božič in rojstni dan kartic, saj vemo, da lahko drugi je ubesediti, kaj nekdo pomeni, da nas bolj zgovorno in močneje, kot smo lahko.

load...

Kako pogosto ste rekli, da nekdo, "besede, samo ne naredi pravice na način, kako se počutim o vas"? Vsi smo že rekel.

Toda medtem ko ljubezen vrže v številna čustva, iz agonije v ekstazi, in ko smo se lahko sami težko ubesediti, kaj čutimo, je bilo veliko nadarjeni pesniki, umetniki, pisatelji in romantiki preteklosti (in sedanjosti), ki imajo mogla popolnoma artikulirati skrivnosti ljubezni. Tukaj je deset naših najljubših navdihujočih izrekov o ljubezni:

"Sem sebična, nestrpna in malo negotov. Naredim napake, sem izpod nadzora in v času trde ravnati. Ampak, če me ne more ravnati na moj najslabši, potem ste zagotovo ne hudiča me ne zaslužijo na svojih najboljših močeh. "

load...

- Marilyn Monroe

Verjetno ste že videli to na Facebook prijatelja na neki točki, ali pa ste celo uporabljajo v meme sami. Ampak to je super citat iz čudovito žensko, ki je vedel, kaj je to pomenilo, da ljubiti in biti ljubljen.

Nihče od nas ni popoln. Vsi smo grobe kopije, ki imajo pomanjkljivosti. Mi delamo napake, boli druge in ni vedno tako enostavno, da se ukvarjajo z. Toda vsak, ki si zasluži naše srce, je nekdo, ki je pripravljen, da se tam z nami, skozi obe dobrih časih in slabih časih.

"Tema ne more pregnati temo: samo svetloba lahko storim. Sovraštvo ne more pregnati sovraštvo:. Le ljubezen lahko storite, da "

     - Martin Luther King Jr.

Ne glede na vaše misli o politiki, malo (če sploh) ne more zanikati, da je bil Martin Luther King Jr. Velik človek z zelo velikim srcem. Približal politiko drugače kot mnogi drugi - ga je približal z ljubeznijo.

Pridiga prijaznost kot eden izmed najmočnejših vrlin človeštva, Luther King Jr. Tukaj, nas opominja, da obstaja samo en način, da bi osvojil sovraštvo - in to ne z orožjem in vojno.

Ljubiti svojega bližnjega je lahko najbolj revolucionarno dejanje ste se zavežejo danes.

"Ne zadovoljite se za odnos, ki ne bo vam bodi to kar si."

     - Oprah Winfrey

Torej res. Ljubezen med dvema človekoma je, ko se tako počutijo popolnoma udobno s tem, kdo ste. Če ne morete biti sami v razmerju - to ni ljubezen.

"Če bi vedel, kaj je ljubezen, to je zaradi tebe."

     - Herman Hesse

To je res sladko citat iz nemškega pisatelja Herman Hesse. To je čudovito zgoščeno in absolutno krasen.

"Ne gre za pomanjkanje ljubezni, temveč pomanjkanje prijateljstva, ki omogoča nesrečen poroke."

     - Friedrich Nietzsche

Friedrich Nietzsche je bil eden izmed mojih najljubših filozofov, ko sem bil mlad in brezpredmetna. On me je naučila modrosti razmišljanja za sebe in ne po množici. Če sem naredil svoje odločitve, ki temeljijo na svoji razsodnosti, da bi našli srečo.

Frustratingly, veliko ljudi razlaga Nietzschejevo filozofijo v točno nasprotno smer, kar kaže, namesto tega, da je bil tu nevernik, ki pridigal pogubo in mrak. Ni res, ta citat dokazuje.

To je tako preprosto izjavo o ljubezni, ampak to je tako na mestu. Vi ste ne le dobili preprosto ljubim svojega partnerja - boste morali prikazati vse kvalitete za najboljšo prijateljico, preveč.

"Ljubezen je od vseh strasti najmočnejša, saj napada istočasno glavo, srce in čute."

     - Lao Tzu

To je zelo res. Ko se zaljubimo, se zaljubimo v celoti. Vsak del naše telesne bolečine in Throbs ko je druga oseba proč.

Malo vas ne more zaljubiti - traja vse vas.

"Ljubim te, ne da bi vedel, kako ali kdaj, ali od kod. Ljubim te preprosto, brez težav ali ponosa: Ljubim te na ta način, ker ne vem, kateri koli drug način ljubezni, ampak to, v katerem ni mi ali vi, tako intimno, da je tvoja roka na mojih prsih moja roka, tako intimno, da ko sem zaspal blizu oči. "

- Pablo Neruda

Ja, ta citat iz dragega starega Pablo skoraj povzema zame - in verjetno mnogi od vas.

Ljubezen je nemogoče razložiti ali pin v kotu. Ali nas ni vprašal, zakaj te imam, ker včasih smo samo ljubezen, ne da bi vedel, zakaj.

"Si bil kdaj zaljubljen? Grozno je, kajne? To si tako ranljiv. Odpira prsih in odpira srce in to pomeni, da lahko nekdo priti v tebi in nered ste se. "

- Neil Gaiman

Zdaj, ta citat prihaja iz grafične pisatelj Neil Gaiman je serije Sandman. Nisem prebira njegove stvari, ampak v raziskovanje za ta članek sem vprašal nekaj prijateljev, da mi ponudijo svoje najljubše govora o ljubezni. Eden od mojih prijateljev mi je poslal to, in nimam pojma, ali je znak, ki izraža besede počutje ironično ali dobesedno.

Vendar pa je tisto, kar pravijo, je delno res; Ljubezen nas naredi tako ranljive, odpira naše srce in najemnin nekoga - ampak to je lepo.

"Za ljubezen ni nič. Če želite biti ljubljen je nekaj. Ampak ljubiti in biti ljubljen, to je vse."

- T. Tolis

Obstaja morda nič več pretrganja kot neuslišane ljubezni. Če nekoga ljubiš, se počuti prazno in votlo, če se vrnejo svoje naklonjenosti.

In ko se to zgodi, je dih.

"Ni nadomestek za velike ljubezni, ki pravi," Ne glede na to, kaj je narobe z vami, ste dobrodošli na tej mizi. «

  - Tom Hanks

Mislim, da Tom Hanks je bil tukaj. Družine in prijatelji, ki radi drug drugega vas pozdravljam na mizi, ne glede na to, kaj ste storili. Radi te imajo, in jih boš sedel z vami in govoriti stvari skozi.

To je najmočnejša vrsta ljubezni; to je večno in večno, in je ni mogoče razdeliti. Ljubezen je le tako močna.

Če imate svoje misli o tem, kaj je ljubezen, vas prosimo, da komentar spodaj!

load...