10 navzkrižnih citatov, ki vas navdihujejo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 navzkrižnih citatov, ki vas navdihujejo

10 navzkrižnih citatov, ki vas navdihujejo

Odnosi na dolge razdalje lahko dobili težko, ko se začnete počutiti razdaljo. Ti si hladna v postelji ponoči, ki želi, da bi ga ovijte roke okoli vas in vam pokazal nekaj ljubezni. Na žalost, se počuti, kot da je to milijon milj.

Toda kljub temu, kaj bi nekateri ljudje vam povem, odnosi na dolge razdalje so popolnoma izvedljiv in se lahko počutijo kot v ljubezni, kot nekdo, ki živi s svojim partnerjem. Ko se odločila, da greš, da bi to delo kljub oddaljenosti, bodo dobre stvari pridejo.

Seveda, bodo ljudje, ki so blizu vas, vam povem, da to preprosto ne more delovati. "Kako za vraga lahko deluje?" Tvoja mama bi vprašal.

Ampak včasih poznamo le v našem srcu, da kljub fizičnih kilometrov med nas, čutimo veliko bližine duhovno. Ne moreš, da odidejo, ne glede na to, kaj drugi povedal. In za pomoč dvignite žganja vsakič, ko se začnete počutiti dol o tem, da si ne more dotakniti, objem ali poljub vaš Beau, tukaj je 10 dolge razdalje odnos kotacije, ki vas bo navdih.

load...

"Sovražim zvezde, ker gledam na istih tiste kot vi, vendar brez tebe."

     - Anon

Ok, ja, to nedvomno zanič, da ga ni ob tebi, kot si pogleda na nočno nebo. Ampak to je moteče, da ne vedo, da so zvezde, ki jih iščete na povsem enak tisti gleda.

Ko boste naslednjič stargaze, besedilo ga ali ga poklical in ga prosil, da pogledate, preveč.

"V človeških odnosov, se razdalja ne meri v miljah ampak v naklonjenost. Dve osebi lahko v neposredni bližini drug drugega, še kilometrov narazen. "

     - Anon

Ko sem bil še najstnik, je imela moja mama in oče nekaj ostre vrstic. Oni trdijo, besno celo noč o tem in onem. Vse se je zdelo tako nepotrebno se mi. Če so res ljubili drug drugega, zakaj sta trdila, toliko?

load...

Še vedno razmišljam o svojih vrstah še danes. Sčasoma se ločila, vendar nad citat govori z mano, kot da sem to počne za vas. Lahko bi živel s partnerjem in počutim nič, ali govoriti z nekom na spletu in občutek vse.

"Stvar je mogočna velika, ko je čas in razdalja ne more skrči."

     - Zora Neale Hurston

Ko ljubezen je velika, oddaljenost prepričan, ne bo ga skrči. Ne glede na to, kako daleč ste od drugega, je ta ljubezen bo osvojiti vse.

In samo pomisli, če je lahko tvoja ljubezen premaga razdaljo, da lahko premaga vse. To je nezlomljiv.

"Kadar se dve srci mišljen za seboj, ne na daljavo je predaleč, ne traja predolgo in noben drug jih lahko zlomi."

     - Anon

Če je nekaj, kar je pomenilo, da je, res ni važno, kako daleč ste narazen zdaj. Ni važno, kaj drugi pravijo, da se ti, ker imaš ljubezen, ki je močnejša od vsega.

Razdalja je relativna. Poleg tega, da bo na koncu prišel čas, ko se dva izmed vas (ponovno) združena kot ena. In čakati bo tako vredno.

"V nasprotju s tem, kar Cynics pravijo, oddaljenost ni strašen; to je za krepko. To je za tiste, ki so pripravljeni porabiti veliko časa zase, v zameno za nekaj časa z eno jim je všeč. "

     - Meghan Daum

Seveda bodo nekateri od nas obupajte enostavno, ko smo izvedeli, da je ulov v razmerju (živi milj). Lahko bi ga prekinil in Punačak manj hladilnik, manj čeden fant, ki je pravkar se zgodi, da živijo v naši soseščini. Berači ne more biti izbirčni, kajne?

Ampak, če ste dovolj drzni, da boste spoznali, da je to samo nekaj, kar imaš, da se ukvarjajo z. In na koncu, boste dobili svoje samo nagrade.

"Veste, da ste našli pravo ljubezen, ko ujeli sami sodijo v ljubezni z isto osebo znova in znova, čeprav jim pri čemer kilometrov stran od vas."

     - Anon

Morda ste že sami povedali, da ta odnos ne more delovati. Morda ti in tvoj fant pozval, da zapre nekajkrat že zato, ker obstaja samo preveč kilometrov med vaju.

Toda vsakič, ko ga pokličete zapre, dobiš Zaljubljen in kar naprej vrača med seboj. In ko boste to storili, občutek je močnejši vsakič.

Ko nekoga ljubiš, da jih imate radi, kljub razdalji. Ljubezen je občutek, da ne morete preprosto opral samo zato, ker "živi predaleč." To je močnejši od razdalje.

"Če zelo pozorno prisluhniti vetru, boste lahko slišali mi šepetajo svojo ljubezen do tebe."

     - Andrew Davidson

To je res luštna in tolažba quote za takrat, ko leži v postelji ponoči, ki želi vaš mož je bil z vami.

Včasih sem, da bo to posebno ponudbo reševati na moji steni spalnice, ko sem bil v razmerju z dolge razdalje. To je veliko pomagala.

"Ne glede na to, koliko let mimo, obstaja koliko razdalja med nami, kjerkoli smo v svetu - tudi če je vesolje samo trudi, da nas loči. - Vedno bom najti svojo pot do vas"

     - Anon

Razdalja ni nič sploh če si resnično radi nekoga. Če vas resnično med seboj, boste našli način, da bi to delo.

Sem moral odmakniti za službo, ko sem bil v moji sredi dvajsetih. Vprašal sem fanta, da pridejo z mano, a je ni mogel. Bil je še študira. Na žalost in frustratingly, sva se razšla off.

Nekaj ​​mesecev kasneje, je prišel, da me obiščete. Jaz mu ne bi dal moj naslov - je bilo preveč boleče - ampak me bager je dol - in mi je povedal, koliko me je zgrešil in me še vedno ljubi.

"Nekateri ljudje lahko tako blizu vas, čeprav fizično sedaj hodijo z vami in ostanejo blizu, v vsakem trenutku svojega življenja."

     - Serena Roy

Ste se kdaj zbudili sredi noči in se počutil vaš partner leži zraven tebe? Lahko so tisoče kilometrov stran od nas, ko pa smo jih radi držimo jim na naši strani, vedno.

Ko gremo na sprehod v parku, jih hranite skupaj z nami. Ko gremo na delo, mislimo o njih in jih prinese zraven nas.

Ti bi jo lahko fizično daleč, ampak duhovno so vedno ob nas.

"Adventures so super, še posebej, če je oseba, ki jo ljubiš svoj cilj."

     - Anon

Se ni zaljubila v nekoga, ne glede na to, kje so, največja pustolovščina od vseh?

Katere so vaše najljubše dolge razdalje odnos citati?

load...