10 neverjetnih idej za vašo obletnico | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 neverjetnih idej za vašo obletnico

10 neverjetnih idej za vašo obletnico

Kako boste praznovali svoj obletnico letos? Bo večerjo in film še enkrat, ali iščete nekaj malo drugačnega? Ko ste bili skupaj že nekaj časa, lahko obletnice postane malo rutine in, čeprav ni nič narobe z mirno večerjo v dvoje, včasih je dobro, da poskusite nekaj novega. Če iščete nekaj idej za popestritev vašega obletnico letos, preberite deset odlične ideje za vaš naslednji datum obletnice.

1. Vzemite, da nebo v balonom

Ta datum obletnice ideja pa je odvisna od letnega časa in kako ste tako dobili z višin, ampak jo žene tiho po nebu v balonom je romantičen način, da preživijo svojo obletnico. Vzemite s seboj steklenico Mjehurast, da vam podjetje in bo mu daje vlogo datum obletnice zapomniti.

2. Tour svoje domače kraje

Bodite izlet v vašem domačem kraju in si oglejte šole ste jih uporabili za iti in domove ste jih uporabili za življenje. Lahko pokazati svojega partnerja vse priljubljene kraje, da si vedel kot otrok in deliti nekaj svojih otroških spominov z njim. To je odličen način za spoznavanje med seboj bolje in izvedeli več o življenju drug drugega.

load...

3. Naredite nekaj, da veste, vaš partner rad, ampak da sovražiš

Lahko res pokazati svojo ljubezen do partnerja, ki poskrbi, da delijo z njim nekaj, kar veste, ljubi storiti, tudi če ga sovražiš. Pojdi z njim, da vidim svoje najljubše rock bend ali knjigo vstopnice za ogled njegov najljubši šport. Samo ne preživijo celo noč mu povedal, kako dolgčas ste!

4. Go hiša lov

Tudi če ne iščejo, da se premaknete doma v bližnji prihodnosti, ni škoda v sanjali o tem, kje bi želeli živeti en dan. Obiščite kažejo domove nekaterih stanovanjske izgradnje luksuznih in poglej okoli sanjske domove, da en dan, ki ga želite živeti. To je lahko zelo zabavno sanje za nekaj časa, in to vam bo dala tako nekaj nastavili svoje znamenitosti na za prihodnosti.

5. Naredite konec tedna od tega

Namesto le praznovanje za nekaj ur v restavraciji, pojdite nekam romantično za vikend. Ostanite na mestu, ki ste jih nikoli ni bilo, preden izklopite telefone in ne storiti ničesar več, kot uživajo v družbi drug drugega in govoriti. To je bilo verjetno nekaj časa, odkar ste preživeli prave količine kakovostnega časa skupaj, tako da vsaj en vikend na leto res nekaj posebnega.

load...

6. Pojdite na mini križarjenje

Križarjenja ne bi bilo treba biti več tednov v času, si lahko rezervirate mini-križarjenja, ki trajajo le za nekaj noči. Še vedno dobili enako razkošje in romantiko, da so na morju v podlogo za križarjenje, vendar vam ni treba rezervirati preveč časa off dela. Nekaj ​​noči gledal sonce dol, medtem ko srkanje šampanjca na balkonu vaši kabini bi bilo čudovito romantično način, da preživijo obletnico vikend.

7. Bodite slikovit potovanje z vlakom

Rezervirate lahko tudi nekaj odličnih vikend izletov s scensko vlakih preveč. Dve noči na Orient Expressa, na primer, kjer lahko sedijo in gledajo na prelepo pokrajino zvitek s, medtem ko kosilo v razkošju v razkošno jedilnico avto. Nekaj ​​je res romantična o potovanju z vlakom; da vas bo popeljal nazaj v čas, da v dneh, ko je bilo vse potovanje nekoliko bolj lagodno in veliko bolj zapletene.

8. Obnovite svoje poročne zaobljube

Obnovitev svojo poročno zaobljubo je poseben način čast svojo zavezo med seboj in opomnik teh vse pomembne obljube ki ste jih opravili, in se hranijo, pred toliko leti. Ti bi lahko to veliko, razkošno, družinsko afero, ali pa bi samo naj bo enostavno in zasebni nase. Vendar pa ste se odločili, da to storite, ponavljanje teh besed spet lahko zelo poseben trenutek.

9. Obiščite festival

Ne glede na del sveta, ki ga živimo, se bo festival neke vrste bližini, kjer živite. Obstajajo verskih festivalov, umetniških festivalov, glasbenih festivalov, hrana festivale in festivale piva, tako da boste lahko našli nekaj, kar boste tako uživali. Zabava se je pridružil z duhom dogodka in to je tisto, kar naredi festivalov tako posebnega.

10. Samo skoči v avto in gremo!

Ste vedno načrtovati stvari tako natančno? Pack spremembo oblačil in najnujnejše, vrgel torbo v prtljažnik avtomobila in videli, kje vas cesta traja. Lahko je določeno z eno destinacijo v mislih in na koncu na povsem drugem. Koga briga, dokler imate kreditno kartico, boste našli nekje, da ostanejo. Morda se vam tako nekaj dobrega metati previdnost na veter in pojdite ven in videli, kaj boste našli.

load...