10 neverjetnih skrivnosti, da bi pristali človeka sanj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 neverjetnih skrivnosti, da bi pristali človeka sanj

10 neverjetnih skrivnosti, da bi pristali človeka sanj

Mislil bi si, da je v času online dating, kjer smo imeli takojšen dostop do več sto in tisoč ljudi, da bi bilo lažje kot kdaj koli prej pristati moškega svojih sanj. Ampak to je dejansko dobili težje in težje ves čas.

Čeprav se morda na spletu dating je bilo lažje iskanje za moške, prav gotovo ni olajšala pristalo naše sanje človeka. Konec koncev, poskuša najti princa na belem konju med sto tisoč profilov dating site je tako zapleteno, kot poskuša najti iglo v senu. Težko!

Če ste zdaj naveličani čakanja za princa, da vam dimnikar off noge, tukaj je 10 neverjetno skrivnosti, ki vam pomaga zemljišča moškega svojih sanj.

Know What You Want

Ali sploh veš, kaj hočeš od človeka in odnosa? Če ne, bi to lahko številka ena razlog, zakaj si ne bi našli svojo sorodno dušo doslej.

load...

Ko ne vemo, kaj želimo, se nam zdi zelo težko, da bi pritegnili človeka dejansko všeč. Razpet med želijo nekoga zabavno in odhodne in nekdo zabavno, ampak je raje ostal v in brati knjigo z nami, smo na koncu dating nihče sploh.

Zapišite seznam najboljših lastnosti, ki jih želijo od moškega, pa tudi, kaj želite, da gremo ven iz odnosa. Želite otroke? Hiša?

Vprašajte svoje prijatelje za pomoč

Čeprav morda ne boste želeli, da to priznam, včasih tvoji prijatelji res ne veš bolje, kot ste sami vedeti. In ne samo, da vedo, tip osebe, ki bo za vas, vendar pa lahko že prijatelja čaka na krilih.

load...

Vprašajte svoje prijatelje, če vedo, potencialno tekmo. Če je temu tako, super! Vi se lahko odpravite na zmenek in glej kaj se zgodi.

Poglej pripravljen v vsakem trenutku

Predstavljajte si, če si naletela na vaše sanje človeka v kavarna eno zjutraj, ampak zato, ker si ni določen lase in nosil svoje scruffy telovadnice obleko, pa ti ni dal drugi pogled? NESREČ !!

Pomembno je, da pogledaš na svoje najboljše ves čas vsakič, ko zapusti hišo, ker si nikoli ne veš, kdaj boš naleteli na princa na belem konju. Poskrbite, da vaši lasje prav, vaša ličila je na točki, in vaša oblačila so kot nalašč. Obleko narediti vtis vsak dan, ker nikoli ne veš, kaj je za vogalom.

Uporabite desno Dating Sites

Obstaja veliko dating straneh tam, in tista, ki jo izbrali lahko še dolgo pot, da ugotovi, kako uspešni ali neuspešni ste. Izbira najboljši za vas, lahko vaše osebnosti in interesov izboljša vaše možnosti za srečanja na g Desno 100%.

Če niste prepričani o tem, katere dating site za uporabo, je igranje na mestu imenikov, ki primerjavo različnih lokacijah pred ujemanje vas s tisto, ki je najprimernejši za vas.

Spoznati nove ljudi

Človek vaših sanj se ne bo kmalu potrkal na vaša vrata z nasmehom in diamantni prstan. On je tam nekje, ampak je potrebno, da zapusti hišo iti in ga našli.

Spoznavanje novih ljudi je pomembno, če ste, da bi spoznali novega človeka. Za izboljšanje vaše možnosti, bi morali začeti početje stvari, ki so v okviru svojih interesov. Če želite, da se naučijo novega jezika, zakaj ne gredo v jezikovni razred namesto učenja sam doma?

Obstaja veliko stvari, ki jih lahko storite, od umetniških oddaj za povezovanje dogodkov.

Postavljati prava vprašanja

Fantje se pogosto pritožujejo, da so to tisti, ki prosi vse vprašanje, ko gre za online dating. Toda čeprav bi lahko trdili, da ne veste, kaj vprašati, prosi pa sploh nič, bo res težko za vas, da ugotovite, ali je on.

Ne samo, da je pomembno, da postavljajo vprašanja, vendar je pomembno tudi, da boste postavljati prava vprašanja. Izogibajte preprostega, dolgočasno da ali ne vprašanja in ga dobili, da razkrije zanimive stvari o njegovi osebnosti, všeč in česa ne marajo.

Stop umirjanja za drugi najboljši

Vsi smo se odpravila na dan, nismo bili prepričani o tem. Vedeli smo, da je bila verjetno le 50% možnosti, da bi dejansko všeč ta tip, ampak zato, ker stvari, ki smo že malo obupan in se je zdelo lepo, smo priložnost.

Sčasoma smo prišli s tremi datumi z njimi, preden ga kliče off.

To je samo zapravljaš čas in vam preprečujejo najti moškega svojih sanj. Namesto reševanja za "Pride v poštev", osredotočil ves svoj čas in energijo za iskanje One.

Pojdi na kratke datumi

Če morate glavo ven na dan, pogosto, je pomembno, da boste obdržali stvari kratko in sladko. Kratke datume vam preprečujejo izgubljamo preveč časa in energije na napačno osebo. Morda vidva lahko dogovorite za srečanje v času vašega kosila v službi, ali pa morda ujeti hitro kavo zjutraj.

Bodi pošten

Ne boš vedel, če je res človek, človek svojih sanj, če boste porabili polovico svojega časa, ki leži na njem. Če vam je povedal, da ima rad meso, a misliš, da jedo, da je neetično, ampak odloči, da mu ni povedal, je to, da ste sami vzpostavitvi za konflikte v prihodnosti.

Bodite iskreni in odprti glede vsega od začetka. Kako je ravna, da bo šel na nek način, da vam pove, ali je resnično on One.

Ljubezen Yourself

Končno, si preprosto ne more izpolniti svojo sorodno dušo, če ste sami radi najprej. Biti srečen, brezskrben, nasmejan in pozitiven vam bo iskrico, ki vam bo pomagal pritegniti kolega, ki je združljiv z vami in vašimi sanjami.

Vedno je najboljše kar lahko. Zaupajte, kdo ste, in se udobno v svoji koži. Kmalu boste ugotovili, da začnete pritegniti podobne ljudi, ki so pripravljene na vašo energijo.

Kako izpolniti dober človek? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...