10 opozorilnih znakov kontrolnega človeka | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 opozorilnih znakov kontrolnega človeka

10 opozorilnih znakov kontrolnega človeka

Strupene odnosi se lahko zgodi komurkoli, običajno brez osebe, da bi se zavedal. In ko človek začne, da se nadzor, je lahko vedel, nič meja.

Problem mnogi od nas so se prepoznavanje opozorilnih znakov. To je enostavno sklepati, da je večinski partner Osijedeo, snarling, agresiven človek, ki se neprestano zahteva, grožnje in ultimate. Imamo sliko tipično tiran, ki belittles vse in pove svojo partnerko, kako se oblačiti. Medtem ko so ti znaki očitne, obstaja veliko bolj subtilne znake, da se izpuščeni.

Nadzor fantje imajo celo paleto orožja svoj rokav. Včasih so prebrisano manipulativna, in včasih bi bilo videti, saj so žrtve tukaj. Nadzor nad vedenje lahko vodi do fizične zlorabe, in to lahko povzroči tudi čustvene zlorabe. Oboje je lahko škodljiva in trajen.

load...

Če imate občutek, malo nevarno prav zdaj, in skrbi, niti o vašem odnosu ali razmerju prijatelja, pa si oglejte v top 10 opozorilnih znakov kontrolnega človeka.

On vas izolira od svoje prijatelje in družino

To je običajno prvi korak, da se nadzor nad človek je. To lahko začnejo z njim pritožuje, da ste porabili preveč časa s svojo družino in prijatelji, in morda bo rekel, da se jim ni všeč. Morda celo povedal, da vaši prijatelji nimajo svoje najboljše namene pri srcu in da se jim ni všeč.

Njegov cilj je, da se ti oropal svojega podporne mreže in vas oslabi. Boste imeli nikogar obrniti, ko se stvari težko, razen njega. Torej, ko boste morali vstati zoper njega, bo vedno zmagal.

load...

On vam ne daje podpore in ne spodbujajo

Morda boste želeli spremeniti kariero, ker ste bili utrujeni od delaš posel, ki ga sovražite. Morda želite začeti početje posel, ki ga dejansko radi. Seveda, morate podporo svojega človeka, da to stori.

Samo, da ne dam svojo podporo. Namesto tega se je vam pove, da misli, da si privide in nor. Vi ste nimaš dovolj sposobnosti, da preklopite kariere, pravi. Poleg tega, da so računi za plačilo. Ne moreš zapustiti svoje delo, zdaj. Sanjači, po vsem, dobili ne, kje v življenju.

Hmm.

On določa pravila za vas in pravila za sebe

Če pride družiti s svojimi fant prijatelji, vendar ne, kot si videl svoje prijateljice - res, ne dovolite, vidite svoje prijateljice - to je res močan opozorilni znak, da ima prevladujoč značaj. Morda je tudi odkrito spogleduje z drugimi dekleti, medtem ko je prezrcali, če si samo poglej na drugega človeka.

On je vedno vas Criticising

Kritika vas morda začeli majhen. Morda bi začeli tako majhna, da si dejansko misli, da je samo poskušam, da vam pomaga tako, da si boljši človek. Morda je vam povem, da morate začeti jesti z več načinov, ali pa, da boste morali začeti bolj jasno rečeno. Morda bo on razširiti na to, in poudarjajo, da je vaša slaba komunikacija razlog, da si zanič na razgovorih za zaposlitev.

Malo konstruktivne kritike je zdrava, vendar kronična kritika ni. Če je neskončen s svojo grize kritiko, to je močan znak, da on te nadzoruje. Če bi se vse, kar storite izboljšati, to ni znak, da ceni in ljubi.

Nič ni nikoli kriv

On je vedno oproščen krivde. Vse, kar je vedno tvoja krivda. Vsak človek, ki je nadzor bodo vedno našli način, da bi svojo partnersko občutek, kot da je ona kriva za vse, kar je šlo narobe, pa naj gre za finance ali nezmožnost, da imajo otroke. Če poudarjajo, kako je kriv, bo kričati nad vami ali na koncu pogovora s storming ven.

Dodajanje Pogojne klavzul na stvari

Če reče nekaj takega kot: "Ljubim te toliko bolj, če imaš službo," to je izdelavo privlačnost stanje. To je, kot bi lahko bil samo, ljubim te, če delaš nekaj, kar mu ugaja.

On bi lahko rekli kaj podobnega, "Boste bolj privlačna, da me, če si izgubil nekaj teže."

To ni tisto, kar je ljubezen naj bi bila; to je ljubezen, ki temelji na številnih pogojev, zaradi česar se boste počutili, kot da ste nenehno zaostaja njegovih standardih. In zato, ker bi radi, da ga prosim, ne boste ukrepali in izgubijo težo, dobijo boljšo službo, ki mu ugaja, in tako naprej.

On bo Spoštovati res hitro

Vsi vemo, da je pridobivanje ljudi, da se zavežejo res težko. Torej, zakaj je vaš fant storila že?

Če on pravi, da je ljubezen na prvi pogled in vas prosi, da živi z njim že po tednu ali dveh, je to znak, da je on prišel na premočan. To je tudi namig, da je lahko zelo kontrolni naravo.

On vas postavlja na krivdo Trip

Nadzor men je všeč, ko so njihovi partnerji občutka krivde o nečem, ker jim daje moč. Če bi lahko, da se počutite krive praktično vse, kar je na dnevni osnovi, to pomeni, da je veliko svojega dela, ki se opravlja za njih. Ustvarili so "sistem", ki lahko deluje sama po sebi.

Mogoče se počutiš krivega za videti na druge ljudi ali za pošiljanje kratkih sporočil fant prijatelja. Mogoče se počutiš krivega za videnje tvoja mama nocoj namesto njega. Karkoli že je, je to krivda je igral prav v njegove roke.

Si zadolžene, da bi ga

Moj fant pravi, da nikoli ni všeč, če mu tujci kupujejo pivo v lokalu, ker to pomeni, da imaš drži nad njim. Ti si mu kupil pivo in tako, da je sedaj zadolžena za njih. On čuti dolžna govoriti z njimi, da se smejali na svojih šalah in tako naprej. Če ga ne, on pravi, da skrbi, da bi se razjezijo.

To je isto, ko večinski človek pride na res močna na začetku odnosa z veliko ekstravagantne daril. Mogoče ti bom kupil veliko cvetja, plačati za vikend skupaj, in tudi vam s svojo avto kadarkoli želite. Vse se zdi tako prijazni, ampak na koncu pa bo prišel čas, ko boste morali, da ga vrniti. Ima drži nad vami in ste zadolžene za njim. Ta občutek dolga zaradi česar je težko za žensko pobegniti, ko se stvari začnejo narobe.

On je Self-sredinska

On si želi, da izpolnjujejo svoje potrebe, a ima resne težave, ki izpolnjujejo tvoje. On se pritožuje nad financami in račune in pravi, da je to razlog, da si ne more privoščite ta mesec. Toda on nima težav se zdravijo na novo video igro, pivo dol nogometno tekmo na vikend pub, in. "Mislim, da več denarja kot ti,« je razloge.

To je rdeča zastava.

Ali ste vedeli, druge znake kontrolnega človeka?

load...