10 pomembnih skrivnosti, ki jih tvoj človek želi vedeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 pomembnih skrivnosti, ki jih tvoj človek želi vedeti

10 pomembnih skrivnosti, ki jih tvoj človek želi vedeti

Ste se kdaj spraševali, kaj je tvoj mož misli, ko ujeli mu strmel off v vesolje z nenavadno prosto na obrazu? No, naj vas ne skrbi, samo razmišljam o ničemer, saj lahko moški narediti. In to je samo ena od stvari, ki jih želi si razumel o njem, in tukaj je deset več:

1. On je svojo zavezo, da vas zelo resno

Morda je potrebno več časa kot ti, da bi dosegli, da se zavzeto stopnjo, vendar mu je uspelo, mu bo vzela zelo resno. Za večino ljudi, potem, ko se je njihov um pripravljen, da si je dekle za njih, da je to, odločitev pa bodo držijo z njim.

2. Intimnost ni le spalnica vaja

Ne verjamem, vse stereotipno smeti se o moški ne ob intimnosti resno. Za človeka, zdravo intimnost v stalnem razmerju, je zelo pomembno in smiselno dejanje, ne samo dejanje poželenja. Samo zato, ker je lahko govoriti in šali "telesnosti" v Nepripravan način, s svojimi prijatelji, ne pomeni, da si misli o intimnosti z vami na enak način.

load...

3. On bi rad, da traja nekaj pobudo 

Še ena stereotipna podoba moškega je, da vedno naredi potezo in ti si tisti z glavobolom! Torej mu naredil uslugo, daje njegov ego zagon in se tistega, ki sproži intimnost. On je res želi, da, ampak on je verjetno preveč sramežljiv, da ti povem.

4. On pokaže svojo ljubezen skozi svoja dejanja

Nekateri moški zdi, da je res težko, da izrazijo svoja čustva in ne zdi enostavno reči "ljubim te". Namesto tega so pokazati svojo ljubezen skozi stvari, ki jih stori za vas. Če se poskuša graditi boljši svet za vas, potem je to njegov način rekel "ljubim te".

5. Je treba spoštovati in občudoval

Moški povezavo spoštovanje z ljubeznijo zelo veliko in želijo, da morajo spoštovati partnerja. Pokaži svoj človek, ki ga spoštuje kot osebo, ponudnikom in zaščitnik, in je nikoli ne vprašaj svojo ljubezen do njega.

load...

6. Potrebuje prostor

Rad bi z vami, vendar je ne potrebujejo svoj čas zase, kot tudi. Mu dovolj časa za svoje hobije in zabav, ki so pomembni za njim, tako kot že nekaj časa zase, je pomembno tudi za vas.

7. On te ljubi in te sprejema tako kot ste

Verjemi mu, ko pravi, da ti je všeč, tako kot ste, ker je to pomeni. Girls radi spremenili svoje lase, preizkusite novo ličila in nakup novih oblačil, ampak fantje radi svoje punce samo, kdo so.

8. Želi videti uspeti

Moški radi ženske, ki lahko gredo samo včasih in doseganje stvari v življenju. On jo ljubi, ko srečaš izziv glavo naprej, in zmagaš, ker da si ti srečen. On bo všeč tudi, če naj mu pomaga zmagati.

9. Moški preboleti stvari hitreje

Ženske imajo na zamere in zamere veliko dlje, kot moški. Za večino ljudi, ko je argument končano, je končano, zato ne verjamem, da je vaš mož ne jemlje resno, kar ima. Moški so le lahko, da se premaknete na od negativnih situacijah hitreje, kot ženske.

10. Moški ne naredijo subtilno

Če hočeš kaj narediti, potem pa vprašajte! Ne znesek subtilnih namigov boste dobili sporočilo čez, ker ljudje pač ne poberem razlik kot ženske. Pokliči jo ženska intuicija, ali kaj hočete, ampak ljudje ga nimajo. Moraš biti neposreden in do točke, če želite, da se vaše sporočilo skozi.

Ali obstajajo še nekatere druge stvari, ki jih ljudje želijo ženske vedeti?

Vas prosimo, da delite svoje misli in nasvete odnos v komentar oddelku spodaj.

load...