10 pomembnih stvari lahko razumejo samo pustolovski ljudje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 pomembnih stvari lahko razumejo samo pustolovski ljudje

10 pomembnih stvari lahko razumejo samo pustolovski ljudje

Življenje je lahko pustolovščina, vendar le, če ga pusti. Če je ideja o življenju kot podstavek valja, ki ima potencial, da vzletna v vsakem trenutku vas navdaja s strahom, je morda skrajni čas, da je pogled na naš seznam 10 najpomembnejših stvari, lahko le pustolovski oseba razume. Dnevni odmerek avanturo lahko še dolgo pot do bolj izpolnjeno življenje.

1. Vedo Imajo Seize The Day

Ste kdaj slišali za latinski izraz "Carpe Diem" opletal okrog? Prevod v angleščino, to pomeni "izkoristiti dan." Ergo, moraš zgrabiti življenje in da svojo usodo!

Če priložnost pride mimo, kot so ponudbe za delo v tujini, pustolovski ljudje ne samo sedeti odlašajo, dokler nekdo pride skupaj in je delo izpod nosom. So izkoristiti priložnost, sprejme službo, in se preselijo v tujino! So tvegati, in ne pasu en sam trenutek svojega življenja.

load...

2. Ugotavljajo, da Ovire so v

Vračanje nazaj v tisto ponudbe za zaposlitev v tujini, kakšne so vaše ovire? Kaj vam preprečuje, da bi ga pri tem?

Različne jezik? Nov izziv!

Boste morali narediti nove prijatelje? Pish. To je zanimivo bit.

Ste alergični na tujino? Daj no, zdaj ste samo tako neumnih izgovorov.

Stvari, ki nas držijo nazaj - ovire - so pravzaprav del našega osebnega ličila. Strah in tesnoba. Te stvari niso fizične ovire, oni so zgolj duševno in pogosto illusional. Pustolovski ljudje to vedo, in so se naučili, da uspevajo na svojem strahu in ga premagati.

load...

3. So Ne poslušate skeptiki

Najslabša stvar, o tem, da unadventurous oseba, ki se trudi biti bolj drzni, je, da si obkrožen z kolegi unadventurous ljudi, ki se trudijo, da vas odvrnejo od podjetja svoje nove projekte ali celo poskušam nove stvari.

Ti bom dal dvom v tvoji glavi. Bodo rekli: »Zakaj želite iti v čilskih gorah, ko si lahko samo ostanejo doma in gledajo Netflix? To je topleje tukaj. Daj no, bom, da nam na kavo in bomo slišali več o teh čilskih gorah. V redu? Daj no, to je, če spadaš. Z nami. FOREVER. "

To je tisto, kar si ne želiš slišati. Pustolovski ljudje slišati preveč, vendar pa smo se naučili, da je treba ignorirati take Uravnotežen nasvet. To je tisto, kar morate storiti preveč. Ne pozabite, da smo le enkrat živiš, in samo obžaluje, da lahko imajo tudi v prihodnje, je o priložnosti in možnosti, ki ste jih nikoli sprejele.

4. Vedo, da nove prijatelje najdemo povsod

Pustolovski folk nima pomislekov glede pogled na svet, ker vedo, da so novi prijatelji, ki se nahajajo v vsaki in vsakem kotičku sveta. Te stavke do pogovorov v perujskih gorah ali v Floridian Everglades. Učijo se o lokalnih kultur, spoznavanje zanimivih ljudi, in jih tudi izpolnjujejo folk, ki popolnoma spremenijo svoje življenje.

Pustolovski ljudje vedo, da je vsak prijatelj, da boste kdaj narediti ni vseh tistih 211 na voljo na vašem Facebook. So tam zunaj v resničnem svetu. Konec koncev, nekateri ljudje nimajo niti Facebook! (Vem, kajne?)

5. Oni so pripravljeni poskusiti kaj

Ok, morda ni nič, čeprav obstaja nekaj drzni ljudje, ki so pripravljeni poskusiti precej vse. Toda drzni ljudje razumeli, da je pošteno igro želeli poskusiti večino stvari vsaj enkrat. To je tisto, kar bi pustolovski je vse okoli! Konec koncev, če še nikoli niste poskusili nekaj, kako veš, da ne bo všeč?

6. Vedo, da Napaka se zgodi

Misliš najbogatejših podjetnikov na svetu, si je tam, kjer so, ne da bi kdaj ni? Bill Gates, Richard Branson, Warren Buffet, Ariana Huffington; vsi niso na neki točki ali drugo. Vsi so utrpele zastoje, vendar so vedeli, da bodo neuspešni zgodilo. Bili so pripravljeni za njih, in so videli zastojev kot priložnost, da se naučijo nekaj novega in da bi izboljšave.

Za avanturistične ljudi, neuspeh je nekaj, kar se ne zgodi. Zato so prevzeti tveganja. Predstavljajo napake in neuspehi in jih sprejmejo tvega. Unadventurous ljudi, na drugi strani, izogibati tveganjem. So vklop televizorja in skriti. Dolgočasno.

7. Vedo, kako ravnati z Osamljenost

Ja, osamljenost je strašna stiska. Mi sovražim. Toda osamljenost včasih se zgodi, da nas vse, in pustolovski imajo moč uma, da ga premagajo. Na primer, če morajo potovati sam po vsej Ameriki, bodo pomislite na način, da bi bilo manj osamljen. Ti bom hitchhike in izpolnjujejo vse vrste zanimivih likov.

Če oni preseliti v drugo državo, ki jih bomo potruditi, da se naučijo jezika. Če ne morejo storiti, da bomo morali biti zadovoljni s kdo so. Jih bomo uporabili svojo domišljijo, da bi stvari izšlo za njih. Morda jih bomo ljudje-uro in pišejo zgodbe. Da je fant v smešno klobuk in ohlapen - oni predstavljajo zgodbo o njem in se zabavati! Ti bom to naredil zato, ker imajo občutek za avanturo.

8. Vedo, da življenje has got hrbtu

Pustolovski ljudje verjetno ne dobijo malo živčen, ampak v končni fazi imajo popolno zaupanje v vesolju, da bi jim pomagali ven. Življenje je lahko včasih kaj narobe, ko pa so drzni ljudje tam plezanje gore ali potapljanje iz letal, ki jih storijo za vznemirjenje. Vendar pa tudi to, ker vedo, da je življenje dobil jih pokrita.

9. Verjamejo v svoje sanje

Unadventurous ljudje imajo sanje, vendar v resnici ne verjamem v njih dovolj, da se zavežejo k njim. Želijo, da bi filme, vendar pa držijo okoli svoje pisarniško delo za 20 let, ker se res ne verjamejo dovolj v svojih sanjah.

Pustolovski ljudje so popolnoma nasprotno, in vedo, pravo vrednost, ki ima sanje - in vedo, da je s trudom in odločnostjo so res lahko uresničile.

10. So verjeli v moč matere narave

Narava je to super, veličastna stvaritev, ki nas lahko hipnotizirale in nas preplavijo. To je mogoče obnoviti naše ravnovesje, blaži naše duše in nam dajejo navdih. Narava je vredna veliko več v našem življenju, kot drugo potovanje v kinu, in če ste pustolovski oseba, boste vedeli, resnično veselje, ki leži v osrčju narave.

load...