10 pomembnih stvari srečni pari morajo narediti vsak dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 pomembnih stvari srečni pari morajo narediti vsak dan

10 pomembnih stvari srečni pari morajo narediti vsak dan

Kaj naredi uspešen zakon ali odnos? Dober odnos potrebuje negovanje, in če ga pustimo, da se samo po sebi, bo umrl. To je očitna dejstvo, da so srečni pari zavedajo in da bodo hranili svoje odnose z ljubeznijo, vsak dan. To ni težko stvar in to ne bo veliko truda, ampak slediti temu, kar srečni pari početi vsak dan, in to bo še dolgo pot k temu, da je vaš odnos traja skozi letih:

1. Delajo na razvoju skupnih interesov in se prepričajte, da naredite zabavne stvari skupaj

Vsakdo si zasluži malo svobode in da bi lahko sledili svoje interese, vendar srečni pari ne iščejo interesov in zabavnih stvari, ki jih lahko delijo preveč. So se zavestno trudite, da si za stvari, ki jih lahko naredimo skupaj, in da se jih drži skupaj dalj časa.

2. Srečni pari gredo v posteljo ob istem času

Srečni pari delijo svoj dan pravico do vključno spanjem. Če nekdo želi čakati do gledati konec filma, nato drugih čaka z njimi. Spanjem ob različnih časih, je le majhen korak stran od spanjem v ločeni postelji!

load...

3. Partnerji v srečnih parov med seboj dopolnjujejo pogosto

Nikoli ne podcenjuj moči kompliment. Obvestite svojega partnerja, kako privlačne so videti ali kako pametni in nadarjeni so. Brez komplimenti, je enostaven za osebo, za začetek, da se počutijo podcenjene in nezaželena.

4. Osredotočajo se na dobre stvari o medsebojno

Iščejo, in se osredotočiti na stvari, ki jih njihov partner počne, da je prav, ne pa stvari, ki jih storijo narobe. Če ste porabili preveč časa borijo o slabih stvareh, ki jih ne pušča prostora za dobro.

5. Partnerji v srečnih parov vedno zaupajo drug drugemu

Ljubosumje ali pomanjkanje zaupanja ni nikoli dobra stvar v odnosu in srečni pari prevzeti nedolžnosti ves čas v svojem partnerju. Če nekdo neprestano obtožuje svojega partnerja za varanje, če niso, se jih vozi samo stran.

load...

6. Vedno pravijo "Goodnight" in "I love you"

Karkoli se je zgodilo čez dan, pa jezen, da ste postali drug na drugega, češ "Goodnight" in "ljubim te", ko greš v posteljo lahko prinese stvari na koncu. Morda niste med seboj odpustil še, ampak, vsaj, si rekel, da si želite, da odnos, da gredo naprej.

7. Srečni pari vrednost njihovega povezanost

Srečni pari ne izginejo off v različnih prostorih, takoj ko pridejo domov. Zaradi njih je čas, da bi sedel skupaj in govori, jedo obroke skupaj in so razumeli, da je vredno vložiti trud, da se prepriča, da je njihova Združenost zgodi, vendar pa zaposleni so.

8. So objeti in vsak dan poljub med seboj

Touch je pomembna za vsakogar in srečni pari bodo objem in poljub med seboj, ko sta prišli domov z dela. Fizični kontakt pomaga dokončanje vez med dvema človekoma in krepi občutek ljubezni, skrbi in povezanosti.

9. Srečni pari vedno hodijo skupaj, z roko v roki

Ne boste videli srečne pare s hojo jardov od partnerskih pred drugo. Vedno hodi ob bok in ponavadi z roko v roki, saj vedo, kako pomembno je deliti izkušnje, celo vsakdanje dnevne stvari.

10. Nikoli ne ustavi izražajo svojo ljubezen, srečo in hvaležnost

Reči na glas stvari, ki ste razmišljanje je pomembno. Pove nekdo, ki jih imate radi, je prav tako pomembno, kot jih ljubiti. Konec koncev, če ga obdržati zase, kako bodo nikoli vedeli?

In ja, seveda, srečni pari nikoli ne zanemarjajo njihovo intimnost in vlagati čas, ljubezen in skrb v njunem odnosu.

Katere druge stvari srečni pari bi morali narediti vsak dan?

Vas prosimo, da delite svoje razmerje nasvet v komentar oddelku spodaj.

load...