10 povezav rdeče zastave, ki jih ne smete prezreti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 povezav rdeče zastave, ki jih ne smete prezreti

10 povezav rdeče zastave, ki jih ne smete prezreti

Ko res rad nekoga, je lahko zelo enostavno ignorirati morebitnih rdeče zastave. Dejstvo je, da zaljubi ste, da ne boste niti opazili, ko je ogromna rdeča zastava visela tik pred vašimi očmi!

Vsi smo enaki. Kadarkoli so opozorilni znaki o našem novem simpatij, bi raje samo krtačo njihovo stran in nadaljuje, ne glede. Naša sodba je zamegljena z našo novo pridobljeno ljubezni in naklonjenosti, in v naših očeh ta fant samo ne more storiti vse narobe, kljub dejstvu, da je nikoli ne zdi, da je na voljo v ponedeljek, ima 4 mobilne telefone in dve Facebook računa. Ampak, hej, on je samo nenavadno!

Če vas skrbi, da boste morda igranje napačnega človeka, pa si oglejte na 10 razmerje rdečih zastav, ki jih ne smete prezreti.

Njegova jeza vas je Scared v preteklost

Fantje razjezil zdaj in potem, običajno nad tem, kaj zaznavamo, da je najbolj trivialna stvari. Se razjezijo nad stvarmi, kot je igra z žogo ali video igre. Mi jim povedal, "da je samo igra, fantje," ampak to samo zdi, da jih še slabše. Ne, to ni samo igra!

load...

To je v redu tip jeze. Ampak, če so že kdaj dobili tako jezen kot nekaj, kar si dejansko bil prestrašen, bi morali to videti kot rdeča zastava. Ti imajo očitno težave jezo, in čeprav je njihova jeza morda niso bile namenjene vam samo še, morda je le stvar časa, kdaj je.

On ne mara vas Dotik v javnosti

Eden od odnosa rdečih zastav je, ko človek ne mara te dotika v javnosti. Ti si njegova punca in da je tvoj fant, in boste verjetno želeli ves svet vedeti. Toda, ko stopiš zunaj na sprehod v javnosti, dobi vse občutljive in pravi, da ne mara držanje za roke ali poljubljanje, ko so drugi gledajo.

Čeprav bi moral biti zelo sramežljiva, morate biti zelo previdni na tej točki. Fantje, ki se oddaljijo od vas v javnosti ponavadi imajo kaj skrivati ​​- kot drugo ljubimca.

load...

Bil je super kritične vse, kar vam

Če ste z vrsto človeka, ki je smešno visoka pričakovanja, ste morda opazili, da je bil kritičen do vsega, kar počnete. Ali je vaša kariera ali način, kako komunicirati z ljudmi, on je očitno perfekcionist, za katere nič vam ne bo nikoli dovolj dober.

Zmenki te vrste fant je lahko naporno, in je pogosto najbolje, le del poti. Poskus, da prosim perfekcionisti zavzema veliko energije, pogosto pa boste ugotovili, da je vsak dan samo še en poskus, da bi ga prosim in se izognili kritikam. To ni, kako se odnos usojeno.

On Lies

Lie je eden od največjih razmerje rdečih zastav. Če je fant išče narediti vtis na dekle, ena stvar, ki je ne bi naredil, je lažem. Torej, če je tvoj novi fant že povedal, laži, še preden jih celo postali stvar, ki jo je treba to videti kot znak, da on ni eden lahko zaupate.

Kompulzivno lažnivci so po svoji naravi nepošteni ljudje. Če se mu ne ti povedal vso resnico zdaj, kako ste lahko prepričani, da je kdaj bo? In medtem ko bi lagal le o drobnih, nepomembnih stvari, ki jih ne moremo biti prepričani, da ne - ali pa ne bo - laž o večjih stvari preveč, kot na primer njegovo starost in zakonski status. Ravnaj previdno.

On je Rude Za drugi

Nekatera dekleta se lahko privlačijo barabe, ko pa slabi fantje začnejo pa pomeni, da svoje prijateljice, da je nikoli ni kul.

Če ste opazili nov fant v svojem življenju počutje nesramen do drugih, bi morali to sprejeti kot znak, da je lahko na koncu pa pomeni, da vas preveč. Kljub temu, da je sladko in skrbi v tem trenutku, to ne pomeni, da ne bo en dan spremembe in začeti vam zdravljenje, kako je ravna z drugim, ko je postal bolj udobno okoli vas. Samo bodi previden.

On želi vedeti vse

Povezava rdeče zastave so lahko tudi zelo subtilna in eden od njih je, ko človek želi vedeti prav vse.

Fantje, ki so obsedeni z vedo vse o tebi, tudi, kje ste bili in ki ste bili z, običajno niso vredni truda. Oni so sumljivo in ljubosumni, in če jih ne povedo, kaj želijo slišati, lahko dobijo jezen.

Če se vam zdi, kot da je vaš človek poskuša nadzorovati jih zahtevajo celoten potek, kako ste preživeli vaš dan, morate to sprejeti kot glavna rdeča zastava. Zadnja stvar, ki jo želim, je posesiven fant, ki se začne, da poberem lukenj v zgodbi, da ugotovimo, če govoriš resnico.

Vaši prijatelji in družina ne odobravam

Vaši prijatelji in družina niso vedno prav, seveda, in včasih si več pravic, kot so. Ampak, če se mu zdi, kot da vsak prijatelj in družinski član, imate pravi, da je ta človek ni pravi za vas, si je vsekakor treba vzeti kot rdečo zastavico, ki opozarja na bližnjem katastrofo.

On je neodkrit

Če se pogosto zdi, kot da ga ne more doseči svojega fanta, bodisi po telefonu, Facebook ali kako drugače, bi morali to sprejeti kot opozorilni znak, da ni čisto edini človek, je rekel, da je.

Vaš fant bi moral biti na voljo na pipo vsakič, ko ga potrebujete. Če mu izgine za nekaj ur - ali celo dni - to ponavadi pomeni, da je dobil nekaj drugega, da se že zaseden s. In to je verjetno nekaj, kar se ti ni govoril.

Ti še vedno ni izpolnil svojih prijateljev

To je še eden od jasno razmerje rdečih zastav. Hočeš, da izpolnjujejo svoje prijatelje, ampak je samo vas ne bo pustil. Pravi čas je, ni v redu samo še, ali da nima smisla. Lahko jih in tako dalje ne bi bilo všeč.

Če je vaš človek je odporen na kar omogoča, da izpolni svoje prijatelje, morate pustiti svoje instinkte vas vodi. Kaj pa ti povem o njem? Zakaj se ne da te uvedbe njegovih spremljevalcev?

On je vedno pozno

Ok, ja, ženske so pogosto prepozno. Ampak to je običajno za dober razlog. Fantje pa so večinoma vedno točen. Torej, če je vaš mož vedno prepozno za datume in izpolnjujejo-up, se morate vprašati, zakaj, ker je to še eden od odnosa rdečih zastav, ki jih ne smete prezreti. Če se vam zdi, kot da bi vas to nespoštovanje tako zgodaj v odnosu, bi morali vprašati, kako resno je se dogaja, da je to na dolgi rok. Ali je res mar?

Ali veste, druge odnos rdeče zastave? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...