10 pravil za pravo lepo prijateljstvo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 pravil za pravo lepo prijateljstvo

10 pravil za pravo lepo prijateljstvo

Prijatelji morajo biti sposobni zaupati drug drugemu sto odstotkov, in vemo, da stvari, ki so navedene v zaupanja ne bo šlo več naprej. Včasih prijatelji delijo skrivnosti, ki sploh ne delijo s svojimi partnerji, tako da zaupanje ne sme biti izdan!

3. Bodite pripravljeni poslušati, ko vaš prijatelj potrebuje, da se stvari off njihove prsi

Včasih ljudje potrebujejo samo, da se stvari off njihove prsi in da je, ko pravi prijatelj pride na svoj račun. Ker pacienta dovolj poslušati pogosto vse nekdo potrebuje, in da greš prijatelju.

load...

4. Ne pustite, da nesoglasja v napoto za prijateljstvo, se strinjajo, da namesto tega se ne strinjam 

Tam se bodo nesoglasja med prijatelji, vendar pa nikoli ne pusti, da bi dobili na poti prijateljstva. Prijatelji se lahko dogovorijo, da se ne strinjam, in korak naprej, ne da mladoletna tiff, da postane vse-out in dolgotrajen spor.

5. Daj toliko, kot ste vzeli

Ne ena oseba v prijateljstvo mora biti edini ponudnik za pomoč, podporo in nasvet. Če želite, da vrednotijo ​​prijatelja, da mora biti vzajemna stvar, ko sta oba ljudje pridobijo in nihče ne izgubi.

load...

6. Vedeti, kdaj se umakniti, ne suniti svoj nos, kadar se ni hotel

Vendar blizu dva prijatelja ne postanejo, je še vedno čas, ko le imajo ljudje rešiti stvari zase. To je v redu ravnovesje med biti tam za nekoga in poking nos, če se ni želel, in prijatelji vedo, da včasih, samo je treba narediti korak nazaj in počakati, da se vprašal.

7. Sprejmi in radi svoje prijatelje, ki so

Ne poskušajte spremeniti prijatelja in da jih je nekaj, kar niso. Prijatelji sprejemajo drug drugega, kdo so in bodo razumeli, da je prav, da lahko bi se ena od fantastičnih stvari o tesnem prijateljstvu.

8. Bodite zanesljiv in tam, ko si rekel, da bo

Pravi prijatelj bo vedno tam, ko pravijo, da bo, ker je zanesljivost je temeljni del pa prijatelj. Tudi samo obrača na čas za skodelico kave je pomembna in nikoli povsem pozabil zavihati sploh, je bistvenega pomena.

9. Motivirati, dvigniti in dati spodbudo

Druga pomembna vloga, ki jo je treba prijatelj igrati daje spodbudo za pomoč pri njihovi prijatelji uspeti. Prijatelj je nekdo, ki nikoli ne pozabi, da besedilo "Srečno" zjutraj pomembnega razgovora in nikoli ne pozabi "Happy Birthday" bodisi.

10. Vedno sem iskren

Iskren mnenja so še ena stvar, ki jo lahko pričakujete od pravega prijatelja, čeprav je včasih lahko boleče. Res dober prijatelj nikoli ne bi bilo boleče, vendar so tisti, ki se boste postavljajo vprašanja o sebi, kot so: "Ali je ta tip res pravi za vas?"

Ali veste, nekaj drugih nasvetov, prijateljstva in pravila za resnično prijateljstvo?

Ostanite srečni!

load...