10 pravil za srečen zakon | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 pravil za srečen zakon

10 pravil za srečen zakon

Poroka je zelo velik korak za vsakogar. Ti so se zavezala, da delite svoje življenje z drugo osebo, naj se zgodi karkoli, in je zvest tej osebi za preostanek svojega življenja. Vodenje to zavezo ali življenjska doba se vedno ne bo enostavno, tako da boste morali narediti vse, kar lahko, da bi zagotovili, da se obe strani srečni v odnosu in da traja malo truda. Prvo pravilo zakonske zveze je preprost; ne vzemite za samoumevno, tukaj je deset več pravil, ki vam bo pomagal zagotoviti dolgotrajen in srečen zakon.

1. Nikoli ne pozabite, da boste tako imeli možnost izbire

Zakonska zveza ne samo vam ne veže skupaj za vedno; niti eden od vas se lahko odloči, da ga pokličete na dan, ob vsakem času. Ko sta dve osebi skupaj, za dolgo časa, to je enostavno pozabiti, da je dejstvo, in predvidevajo, da, karkoli se zgodi in karkoli narediš, vaš partner bo vedno tam na vaši strani. Srečen zakon je tista, kjer sta oba partnerja hvaležni za odnos in so pripravljeni delati na tem, da se zagotovi, da traja.

2. Ne neha govoriti

Pogovor o vsem in nikoli ne polnijo svoje občutke in čustva. Komunikacija je ključnega pomena v zakonu, in boste morali, da bi lahko govorili o še najbolj nerodno teme. Vendar zasedena oba dobili, se prepričajte, da je vedno čas, namenjen pogovoru. Če tega ne storite, boste presenečeni, kako hitro, da se lahko vsi pomembni komunikacija razgraditi.

load...

3. Naj bo to zabavno

Nikoli ne ustavi počne zabavne stvari skupaj. Pojdi ven na datume, imajo redne počitnice in dneve skupaj. Nimate ustaviti gre za stvari, kot glasbenih festivalih in zabaviščnih parkov, samo zato, ker si se poročila. Tudi če imate otroke, bi morali dobiti varuško in iti ven stvari skupaj, samo za zabavo.

4. Face stvari skupaj

Ena od velikih stvari o poroki, bi morala biti, da nikoli ne bi morali soočiti stvari sami, tako, delite svoje težave s seboj, in zagotoviti podporo za seboj, kadar je to potrebno. Kot pravi pregovor, problem skupni problem prepolovila, tako da deluje na stvari skupaj in pomagati drug drugemu skozi težke čase.

5. Spoil seboj

Ne pride v rutino, ko gre za darila in presenečenja. Vsak dan je dober za zdravljenje svojega partnerja; da ni nujno, da bo samo za božič in rojstne dneve. Saj ni treba, da tuš seboj z dragimi darili, da pokažejo svojo ljubezen, zajtrk v postelji, ali nepričakovan škatla čokoladnih bonbonov bo naredil prav tako dobro.

load...

6. Obdrži svojo individualnost

Poroka ne pomeni, da jih združi v eno osebo; pa je še vedno svojo skupino prijateljev in svojimi hobiji in interesi. Ti se nikoli ne bo všeč vsem iste stvari, tako da ne čutijo moraš samo kompromis, da drug drugega srečen. Ti bodo tako srečnejši, če lahko še vedno nadaljuje svoje interese, kot tudi početi stvari skupaj.

7. Ne boj več stvari, ki niso pomembne

Tam se zavezuje, da bo nekaj malenkosti, da je vaš partner vam to zdi nadležno, vendar ne bo velik posel o stvari, ki jih res ni vse, da je pomembno. Če ste boj nad vsako malo stvar, boste nenehno nesoglasij, in da ne more biti recept za srečen zakon.

8. Bodite vljudni drug drugemu

Argumenti v zakonski zvezi, so neizogibne, ampak tudi takrat, ne izgubite živce in začne preklinjati in rekel žaljivo stvari. Morda se sliši malce zastarelo, vendar pa ohranja raven spoštovanja in vljudnosti v zakonu bo še dolgo pot k ohranjanju odnosov zvok in srečna.

9. Bodite najboljši prijatelji

Skupna stvar, ki jo slišim ljudi v nesrečnih zakonskih zvez, pravijo, je, da preprosto ne čutijo, da lahko govorimo svojega partnerja, in so ponavadi pravi, da prijatelju. Obdobje medenih tednih ne traja zelo dolgo in potem, ko so se ognjemeti polegel, ki jih je treba razviti in globoko in razumevanje prijateljstvo. Vaš mož ali žena bi morala biti prva oseba, da greš z vaše težave, ne zadnja slišati o njih.

10. Vedno ostanejo zvesti

Vsi smo samo ljudje in tudi v močni zakonske zveze, skušnjava je verjetno, da prečkajo naše poti od časa do časa. Če se to ne zgodi, priznavajo, da je verjetno katera koli začasna situacija in ni vredno uničil svoj zakon za. Čeprav nekateri ljudje ne dobijo več kot nezvestoba v zakonu, za večino, zakonska zveza ni nikoli isto spet po svojem partnerju, ali pa sami, je goljufal.

load...