10 preprostih načinov za pomiritev po argumentu s svojim partnerjem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 preprostih načinov za pomiritev po argumentu s svojim partnerjem

10 preprostih načinov za pomiritev po argumentu s svojim partnerjem

Argumenti s svojim partnerjem, so le del delijo svoje življenje z drugo osebo in ne dve osebi lahko dobite skupaj popolnoma ves čas. Kaj se zgodi po boju in kako ti tako ukvarjajo s posledicami, je verjetno bolj pomembno kot sam argument. Ne moreš ostati jezna drug drugega za vedno, ko pa so še vedno vre jeza na nekatere stvari, ki so bile omenjene, umiritvi lahko težko narediti, ampak to je točno tisto, kar je treba storiti. Edini način, boste dobili stvari rešiti in se vrniti odnos do celo kobilice, je, da bi dobili svojo jezo spet pod nadzorom, tako da tukaj je deset nasvetov, ki bodo pomagali, ko argument s svojim partnerjem, da se pomirite znova.

1. Pojdite na sprehod

Namesto da bi sedel kar med seboj zlo oko, je najboljši način za razpršeno stanje je, da se poleg za kratek čas. Sprehod na svežem zraku vam bo dala priložnost, da se svoje misli skupaj in pustiš, tako umiri malo. Svež zrak in malo vaje bo kmalu jasno glavo in vam ohladi.

2. Globoko vdihnite in štejte do deset

Ob globokih vdihov bodo dobili več kisika teče v možgane in ki vam bo pomagal, da jasneje osredotočiti, in štetje do deset počasi upočasni hitrih misli, ki so verjetno, da bo dirkal okoli vašega uma. To je dober način, da si priložnost, da naj jeza dovolj subside, da bi lahko bolj jasno razmišljati.

load...

3. Poslušajte nekaj nežne glasbe

Daj na nekaj pomirjujoča glasba in kmalu boste začutili svoj srčni utrip upočasnitev in svoj utrip vračajo v normalno stanje. Glasba je neverjetno, razpoloženje spreminjajoče učinke, in se vam bo zdelo težko ostati jezen, ko poslušaš neke lepe, nežne glasbe. Če je to del glasbe, ki jo poznate želite, boste tudi ugotovili, da je vaš um off kar je bilo ti so se borili okoli.

4. Daj vaša ramena strese

Ko ljudje jezni, njihove mišice napete, še zlasti okoli vratu in ramenih. Za lajšanje te napetosti, naj vaše roke pade na svojih straneh in stresajte svoje roke in ramena. To bo pomagalo, da ublažijo mišice, ki vam pomaga dihati bolje, in bo pomagalo, da vas pomiri.

5. Občevanje svojega hišnega ljubljenčka

Hišni ljubljenčki so že dolgo znani po svojih sposobnosti za pomiritev ljudi navzdol in zmanjšali stres, in to je dejstvo, da ljudje, ki so lastniki živali ne trpijo manj s stresom povezanih bolezni. Če imate težave umiritvi po boju s svojim partnerjem, ukazu svojega hišnega ljubljenčka psa ali mačke na crklja. Brezpogojna ljubezen, da hišne vam bo kmalu bo vaš um off argument in te pomiri.

load...

6. Poskusite nekaj aromaterapijo

Takoj po argument bi bil idealen čas, da dobite difuzor ven. Eterična olja kot sivke in vanilije so idealne, da vas pomiri in de-stres vas po argument. Prednosti aromaterapija ni le mit; je bilo znanstveno dokazano, da nekateri vonji imajo pomirjujoč učinek na um.

7. Delo ven

Če ste res jezen na svojega partnerja, eden od načinov, da lahko dela svoje agresije, ne da bi ga pri tem izvajajo na svojega partnerja, je, da zadeti telovadba, in ga udaril težko! Dobro delo ven vam daje priložnost, da svojo jezo ven na nekaj opreme in spustili nekaj pare. Ko ste jo končali telovaditi, boste morda celo pripravljeni, da ponovno pogovorite s svojim partnerjem!

8. Si vročo kopel

Vroča kad ali tuš je še en odličen način, da se sprostite in pomiri. Sprošča mišice, blaži stres, prav tako vam daje priložnost, da se sami in zbrati svoje misli. Včasih, vse, kar morate storiti, da se pomiri po boju je dobil od svojega partnerja in se sprostite na svoje, in kopel je odličen način, da oboje.

9. Talk prijatelju

Govoril s prijateljem, lahko način pomiriti, vendar pa morate biti previdni, da ne bi svojo jezo izvajajo na svojega prijatelja. Izogibajte se tudi daje preveč oddaljen o svojem boju s svojim partnerjem, še posebej, če je bil zelo oseben. Ob dejal, da je lahko klepet z razumevanjem prijateljem zelo koristen in to je dober način, da se stvari nazaj v perspektivi.

10. Osvobodite se stresa z akupresuro

Če stres argument postaja za vas, poskusite pritisniti kazalec proti točki med vašimi očmi, tik nad nosom. To akupresura tehnika bo olajšalo občutek stresa, pomirjajo stres glavobol, če jo imate, in to vam bo pomagal sprostiti in umiriti.

load...