10 preprostih nasvetov o tem, kako naj svojo družino všeč | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 preprostih nasvetov o tem, kako naj svojo družino všeč

10 preprostih nasvetov o tem, kako naj svojo družino všeč

On bi lahko rekli, da to ni nič takega, ampak vsi vemo, da so bile sprejete s svojo družino, je zelo pomembna stvar. Nihče ne bi smel razpad razmerja, samo zato, ker starši ne odobravajo, vendar je prepričan, bodo stvari veliko lažje, če ne ti odobrijo. Torej, preberite teh deset nasvetov o tem, kako priti njegova družina, da vam je všeč, tako na prvi seji in kasneje tudi:

1. Nosite oblačila

Ne pozabite, da ste cela generacija ločijo od svojih staršev, zato primerno obleko za to priložnost. Pustite, ki kažejo in razkrivajo oblačila za datume in nositi nekaj malo bolj rezervirano, klasika in eleganten za srečanje z njegovimi starši.

2. Ali svojo domačo nalogo

Vi ne želite, da vaš nogo naravnost v ustih, ko se prvič govoril z njimi, tako da izvedeti toliko, kot si lahko o svojih starših, preden boste obiskali prvič. Dobili idejo njihove kulture, svoja prepričanja in svojih splošnih všeč in česa ne marajo. Vi ne želite, da se spusti naravnost vanjo, pri večerji.

load...

3. Vedno ponudi pomagati

Ponudba pomagati nastavitev tabelo ali izbris. To vedno naredi dober vtis. Mati bi verjetno rad, da bi dobili, da veš bolje in boste dobili na svoje in ona lahko storite, da medtem ko se delaš jedi skupaj. Ti bo všeč, da ste kar napor.

4. Ne bodite preveč ljubeči s svojim moškim

Njegovi starši so druga generacija in imajo lahko različne navade in načine, kot sodobne generacije, ampak oni niso neumni in vedo, kaj se dogaja med vama. Ne, vendar želim, da flaunted v njihove obraze, tako da pustimo javno izkazovanje naklonjenosti za vas človek, za takrat, ko pridem domov še enkrat.

5. Vzemite s seboj darilo na prvem obisku

Vi ne želite, da zavihati praznih rok, zato se posvetujte s svojim fantom, kar bi starši želeli kot darilo. Ne bi bilo preveč ekstravagantno, čeprav, ne želite, da se zdi, da se razkazuje. Samo majhen, uporaben darilo, vam bo pomagal pokazati svoje spoštovanje do svojih staršev.

load...

6. Nikoli ne kritizirajo svojega partnerja

Bodi pozorna na kritiziral svojega moškega do svojih staršev. Ne pozabite, da je še vedno njihova punčka, tako da, tudi če menite, da je le malo neškodljivo dražila, previdni. Tudi če mislite, da imate zaupanje svoje matere, bodite previdni kritiziral njen fant.

7. Vedno zamišljen

Da bi se v celoti sprejela, kar potrebujete, da postane del družine, zato ne pozabite stvari, kot so rojstni dnevi in ​​obletnice, še posebej, če je vaš partner ne! Premišljene poteze in darila, ki so očitno prišli od vas bo pomagalo pečat svoje mesto v novi družini.

8. Bodite pripravljeni, da sprejmejo njihove nasvete

Če so vam všeč, potem si verjetno začetek vam ponuja svojo pomoč. Sprejmi milostno in se ne zdi, da gredo v obrambi. Poskusite razumeti, kje ste prihajajo iz, saj verjetno ne pomeni, da se vmešavati, samo pomagati.

9. Povabite jih pri tebi

Ne pusti svoje starše, da stori vse za gostovanje, jih povabi, da vaš dom za večerjo preveč. To ne le povrne uslugo in te dobi v svojih dobrih knjig, pa jih tudi kaže, da ste zelo sposobni skrbeti za sina za njih!

10. Smile strela in nikoli ne bo kritično

To je vse, žajbelj in dobrega nasveta, ampak v resnici, že sam s svojimi v-zakonih je zelo pomembno! Ne glede na provokacije, ne trdijo, ne strinjam in nikoli ne kritizirajo njegovo družino. Če ste v dvomih, nasmeh sladko, pravijo, nič ali pa samo vljudno se strinjajo, da se ne strinjam.

Ali imate druge nasvete o tem, kako priti njegova družina, da vam je všeč?

load...