10 presenetljivih uspešnih poročnih nasvetov in skrivnosti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 presenetljivih uspešnih poročnih nasvetov in skrivnosti

10 presenetljivih uspešnih poročnih nasvetov in skrivnosti

Ni velika skrivnost, da je poročen življenje ni vedno gladko in da je zakon potrebno trdo delo, da bi bilo uspešno. Vsi smo ljudje, po vsem, kar pomeni, da imamo napake in nadležne malo navade. To tudi pomeni, da je neizogibno, bo poročeni pari ne strinjajo in se boriti, vendar to ne pomeni, da zakonska zveza ne more biti čudovita stvar. Če ste že kdaj bili z grobo obliž na poroko, ste morda vprašali, kako imajo nekateri ljudje take uspešne tiste. Tukaj je deset od skrivnosti, ki lahko pomagajo, da se zakonska zveza močna in trdna ena.

1. Bodite realni o poroki

Res pa morate uporabiti 80 - pravilo 20 do zakonske zveze, tako kot ste, da ga uporablja za večino drugih stvari v življenju. Sprejmite dejstvo, da bo prišlo do stvari o svojem zakoncu, ki vam nagajati, in da ne bo plesala z veseljem 100% časa. Če vam več ne folklornim sliko zakonske zveze, in ste malo bolj realistični glede tega, da ne bo tako razočaran, ko boste izvedeli resnico.

2. Bodite prijazni drug z drugim

Poznavanje res pasme prezir, in da je lahko nevarna stvar v zakonu. Kadarkoli se soočajo z izbiro rekel nekaj žaljiv, ali pa so prijazni, izberite vrsto in občutljivo možnost. Bodi tako prijazen in vljuden, da vaš zakonec, kot bi morali biti, da kdorkoli drug, in ne kdaj bo vaš partner za nekaj samoumevnega.

load...

3. Ohranite svojo individualnost

Pomembno je, da skupaj kot par, vendar je prav tako pomembno, da se spomnite, da ste dve posamezniki preveč. Kot dobro ujema, kot bi lahko bili, bi morali vedno imeti možnost, da svoje interese in biti zvest samemu sebi. Pritrdilni da individualnost ne oslabijo zakon, jo krepi.

4. Ne prenehajte zabavo skupaj

Ne mislite, da samo zato, ker si se poročila, moraš ustaviti zabavo skupaj. Ali ste uživali bo za sprehode skupaj, ali jih jedo v šopirjenje restavracijah, je pomembno, da gremo ven iz doma občasno in imajo dober čas skupaj.

5. Bodi 100% iskreni drug z drugim

Popolna iskrenost in skupno zaupanje sta dva izmed glavnih sestavin uspešnega zakona. Ne bi smelo biti nobenih laži, ni skrivnosti, in tako bi morali ljudje čutijo sposobni svobodno govoriti. Če je nekaj o vašem zakonca nadležno vas, potem morate to povedati, ker je edini način za reševanje problemov v zakonu je, da jih ven na odprto.

load...

6. Bodite pozorni na medsebojno

Tam je malo, da je pošten, če vaš partner ne poslušati. Ne pol poslušali, kaj ima vaš zakonec reči, da jim svojo nedeljeno pozornost, in sprejme na krov, kaj imajo za povedati. Komunikacija je dvosmerna stvar in, če ne boste poslušali, da ne more komunicirati pravilno.

7. Ne razstrelili stvari v popolnem nesorazmerju

Tam se bodo manjše draženje in trenje med poročenega para včasih, vendar ne dovolite, da zasenči vse dobre stvari, ki jih imate. Zakonska zveza sama bi morala biti prednostna naloga v vašem življenju in da je veliko bolj pomembno kot katero koli malo spore, ki bi lahko imeli.

8. Ne pa poroko v tekmovanju

Nimate obdržati rezultat kartico, da imajo uspešen zakon. Ja, naj bi oba partnerja narediti pravičen delež opravilih in stvari privedli do partnerstva, vendar pa ni nujno, da je ravno 50-50 po delih, da bi poroko delo. Vodenje oceno o tem, kdo je naredil tisto, kar bo vodilo le do argumentov. Najti ravnotežje, ki ste tako zadovoljni z in ostati pri tem.

9. Ne držite zamere

Ko vam pade ven, in boste, ko se je prah ponovno naselili, izpustil, kar je bilo, da je povzročil navedbe in pozabi. Ne pustite, da malo napak in nezgode v rezervi, kot na neke vrste orožje se uporablja kasneje. Daj tiste za vami in se osredotočiti na izdelavo večina dobrih stvari v zakonu.

10. Ne bodi romantična

Končni pomembna stvar za zapomniti o poroki ni pustil vse romance v odnosu izginejo. Tisti malo darila in romantična presenečenja so prav tako pomembna, dvanajst let pozneje, kot so bili, ko ste bili prvič dating, in tako je rekel, da te ljubim. Oddajanje drug drugemu vedeti, da je ljubezen še vedno tam, vas bo bližje in obdržati zakon močna.

load...