10 razlike med tistimi, ki ste kot vi, in tistim, ki vas bo zadržal | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlike med tistimi, ki ste kot vi, in tistim, ki vas bo zadržal

10 razlike med tistimi, ki ste kot vi, in tistim, ki vas bo zadržal

Nekateri ljudje pravijo, da obstajata dve vrsti fantov: so tiste, ki jih datum in tiste, ki jih poročiti, in sta dve zelo različni vrsti res. Nič ni narobe z igranje nekoga, samo zato, ker on je kul, vroče ali bogati! Vsakdo si zasluži zabavo včasih, vendar ne dobijo dve vrsti fantov premešanih, čeprav, ali pa se lahko poškodoval. Tukaj so deset razlik, ki kažejo, ali vas fant samo všeč, ali če je tip, ki vas bo:

1. Človek, ki vas bo pravi "Ljubim te" in to pomeni,

Človek, ki ima rad, boste rekli: "Ljubim te", saj bo vas sladko in da boste ostali približno za malo dlje, ampak človek, ki bo vas bo rekel, te tri besede, ker je res pomeni.

2. Vratar bo želel postarala z vami

Tu je še en namig o tem, kako naj vem, človek ljubi: človek, ki želi, da bi vas, bo vedel, da ste oseba, ki želi postarala s. Človek, ki hoče, da kavelj za nekaj časa, bi pustila, če si vzel nekaj teže ali začeli videti nič več!

load...

3. Človek, ki bo ostal približno bodo radi svoje pomanjkljivosti

Kako vedeti, kdo te ima rad? Človek, ki je imetnik te bodo imeli radi, za vse, kar so, tudi vaših napak. Možje, ki iščejo datum zabavno, za nekaj časa, ne bo niti poskušal doseči, da veš, da dovolj dobro, da niti opazili svoje pomanjkljivosti.

4. Človek, ki bo vas bo, vsaj razpravljali otroke in poroko

Človek, ki nima namena razmerja dobili resno vam bo povedal, da je ne bi nikoli, nikoli, nikoli ustaliti in imeti otroke. Človek, ki bo vas bo, vsaj biti pripravljeni razpravljati o tem, razmišljam o tem in pravijo "ja, en dan".

load...

5. Vratar vedno ne bo treba razmišljati o spalnico

Nekdo, ki je vedno resna bo zelo vesel, druženje z vami, gledanju filma ali pa samo govoriti. Fant, ki nikoli ne bo več kot datum, bodo mislili, da je edini namen druženje, da končajo v postelji.

6. Človek, ki bi lahko poroči bo vedno tam za vas

Človek, ki resnično skrbi za vas ne bo tam, ko boste potrebovali pomoč, ker želi biti. Človek, ki te ima rada, se bo klic samo takrat, ko je potrebno ali nekaj želi od vas.

7. Vratar bodo poslušali, kaj imate za povedati

Tip, ki ne bo nikoli več, kot bo kratkoročno fant vedno povedal, kaj želite slišati, ampak človek, ki želi biti okoli bo pa pozorno poslušali, kaj imate za povedati, in, seveda, spoštovati svoje mnenje.

8. Človek, ki resnično ljubi boste vedno kažejo spoštujete

Še en nasvet o tem, kako naj vem, človek ljubi vas je, da vidite, ali vam je ravna spoštljivo. Tip človeka, ki bi lahko sčasoma poročiti vas bo vedno obravnavajo s prijaznostjo in nego, bo zdravljenje radi damo. On bo vedno boriti pošteno in ne zatekajo k žaljiv ime kliče, ampak človek, ki se ne razmišljajo o prihodnosti boste le želeli zmagati, ne glede pomeni, da je potrebno.

9. Fant, ki išče več kot romanca bo res skrbi

Imetnik bo prišel okoli, ko ste bolni in ne skrbi, kako izgledaš. Človek, ki je pravkar všeč raje ne bi ujeli karkoli že je, da imate!

10. Za vratarja, prihodnost presega naslednjega tedna

In največji giveaway za vse, je, da je človek, ki bo vas bo videti v smeri prihodnosti, ki vas vključuje, ker je človek, ki je samo všeč, boste le želeli govoriti o datumu naslednji teden. Konec koncev, človek, ki je edini te ima rad ve, da bi ga lahko našli nekoga drugega, da je všeč, teden po tem.

Kako vedeti, kdo te ima rad? Ali imate nekaj nasvetov?

load...