10 razlogov, da ne bi imela povratno razmerje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, da ne bi imela povratno razmerje

10 razlogov, da ne bi imela povratno razmerje

Vsi smo imeli konec odnosa, ker je druga oseba, odločil, da je ne bo končan. Medtem ko smo bili še vedno brez dvoma v ljubezni in načrtovanju novih stvari narediti skupaj, naš bivši partner mislil, da je dovolj dovolj. Da je vsega konec. Čas je, da se premaknete naprej. Čas je, da gorijo mostove. Pojdimo.

Te vrste breakups počutimo zanič, potrt in nezaželena. Kar je še huje, včasih še borov po nekom in impulzivno odločijo, da bodo dobili skupaj z novim moškim takoj pomagati našim rane zdraviti. Dejstvo je, vemo, da je že v novo zvezo takoj absolutno prava stvar.

To ni rebound odnos, seveda. Nope, smo popolnoma v ljubezni znova. Že. Resno. In ta nova res One. To je Real Deal, čeprav smo ga srečali v dvigalu in klepetal za 20 sekund.

load...

Lahko rebound odnos deluje?

Oprosti, ampak hoja skozi povsem novo vrati tako kmalu po stara zaprt je popolnoma rebound, in to je popolnoma napačno stvar. In tukaj je 10 razlogov, zakaj.

Vaš Ex še vedno goji čustva

Ok, ja, to je bil tvoj bivši, ki je izbruhnila stvari off, in iz tega razloga, da je za "dušo sesanju sovražnik", ki si zasluži neke vrste kazen. Ampak moraš zavedati, da je, čeprav je bil tvoj bivši, ki je prevzela in se odločil, da ima stvari pač niso delajo več, še vedno čustva in ni namenoma, da se počutite nesrečen. Verjetno te še vedno ljubi, vendar je vedel, da je vaš odnos ne bo končan.

load...

Iz tega razloga, moraš biti zelo previdni s tem, kar si naredil, ko odnos konča. Če naletite naravnost v roke hunky novega človeka, da se dogaja, da si res slabo. Boste spali vse mostove s svojim ex, ki preprečuje vsakršno možnost za spravo.

Boste preobremenjene z prtljage

Včasih razpadu je grdo. Včasih je dokaj gladko. Vendar pa se konča, pa bo še vedno prtljago, še posebej, če si res ne želim odnos, da pridejo do konca.

Kot taka, bo vsak prtljaga, ki ste pustili, da paket še vedno visi iz svojega kovčka, če greš naravnost v drugo zvezo. Kaj se bo potem zgodilo, je, da bo vse razlila pred vašega novega človeka, uboja vsako priložnost za trajno in ploden odnos.

Vaši prijatelji želim videti preveč

Pravkar ste preživel zadnjih dvanajst mesecev, v razmerju, v katerem vaši prijatelji komaj dobil, da te vidim. Niso pritožujejo preveč, ker so vedeli, da si zaljubljena, zato so v veliki meri vas leve proti njej. Naredili pritožbo zase in med seboj, čeprav; so samo ni videti dovolj vas!

Zdaj, ko ste prosti in enotni spet oni veseli, da porabi nekaj kvalitetnega časa z vami.

Razen, seveda, če glavo naravnost v razmerju rebound, da bi zapustil svoje prijatelje za muhavosti.

Ne, ne bodo zadovoljni in se morda ne bo tam za vas, bodisi.

Ti bi lahko bili sprejeti za vožnjo

Novi fant verjetno ve, da boli. Verjetno ve, da ste ranljivi. Kot tak, ki je povedal, da njegove roke udobja niso pravzaprav lovk manipulacije? Zadnja stvar, ki jo želim po razpadu je treba izkoristiti. Naj bodo previdni.

Boste narediti slab vtis

Razmislite o tem za trenutek: Vaš novi odboj ljubimec je dobil prijatelje in družino. Ima življenje sam. Njegovo ime se dejansko ne gospod Rebound, in on se dejansko pojavljajo skozi vse življenje na različnih točkah, v nasprotju z eno leto delajo le nekaj dni za dobavo odbojne odnos do žensk, kot si ti.

Iz tega razloga, morate biti zelo previdni, kaj si naredil. Če lahko skočite v razmerju rebound in igral s čustvi Ta nova moškosti, boš narediti strašno vtis. Njegovi prijatelji vas bo poklical, ko vidijo, da ste še vedno uzdiše za ex na Facebooku, in njegova mama vas bo črno listo, ko ga je na koncu pustila po 1 tednu sredi obtožb, da ste še vedno pristajajo do svojega ex, da bi mu ljubosumen.

Potem je tu še tvoja družina...

Ne pozabi, da imaš družino preveč. Družine so običajno zelo podpira in ne obsoja, ampak če greš naravnost v razmerju preobratu, je vaše obnašanje bo dvigniti nekaj obrvi.

Še posebej, če so res všeč vaše zadnje fanta.

Glej, družine se veliko zanimanja v svojih odnosih. Če se je zgodilo, da mi je tvoj zadnji človek in razumeli, kje je bil iz države, ko je prekinil z vami, oni bodo morali nekaj besed nasvetov, če prideš v razmerju rebound.

Rabiš čas za oceno Your Čustva

Boste imeli pojma, kako ste resnično občutek, če lahko skočite v povsem nov odnos. Ko se ena konča, smo izgubili del nas. Smo v občutljivem, ogrožena, in potrebujemo nekaj časa, da oceni, naša čustva.

Če ste dobesedno počutite, kot da je tvoje srce pravkar ripped ven, ga ignorirajo in se moteča z novim razmerjem res ni najboljši odgovor. To je najbolje soočiti s tem, kako se počutiš takoj, namesto steklenice stvari gor, dokler ne pridejo ven, ko lažeš poleg novega človeka, ki v resnici ni pripravljen, da se ukvarjajo s svojimi čustvi zdaj (niti on ne zasluži).

Morda boste le Settle

Ti si v povratni odnos, kar pomeni, da je ta novi fant verjetno ni ravno tvoj tip. Ampak zato, ker se bojiš, da so sami in jih boli, ste se odločili, da je dovolj dober. Preden se zaveš, si naselili v razmerju nisi niti želeli biti.

Si morda še vedno ličila

Breakups niso vedno traja. Nekateri pari priti nazaj skupaj, tudi če to traja nekaj tednov ali mesecev. To je pogosto zgodi, da narazen je malo časa dobro za odnos, in vam daje tako priložnost, da oceni, kje se stvari grejo narobe, in kako lahko reševanje spornih vprašanj.

Če pa ste se odločili, da se začnejo v odnosu s prvim človekom ste izpolnili v baru, ne bo nobene možnosti za ličila. Ja, to je povsem razumljivo, da si skočil v razmerju rebound, vendar vaš partner ne bo videti takole; Namesto tega bodo predpostavimo, da vaš odnos mišljeno malo za vas, in da ne more čakati, da imajo nekaj zabave.

Ti si samo strah, da Alone

Življenje in spanje sam je težko na prvi. V zadnjem letu ste pravkar preživel v objemu svojega bivšega fanta, zato readjusting spati sam je težko. Kot taka je lahko enostavno skočiti v posteljo s prvim človekom, ki pride skupaj.

To je nepošteno do njega, čeprav. Namesto tega se morate naučiti obvladovati biti sam.

Lahko rebound odnos deluje? Kakšne so vaše misli?

load...