10 razlogov, zakaj bi morali komplimentirati svojega partnerja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zakaj bi morali komplimentirati svojega partnerja

10 razlogov, zakaj bi morali komplimentirati svojega partnerja

Ko prejmete kompliment, se počutiš veliko o sebi in je lahko res, da svoj dan, ampak kako dobri ste v daje komplimente, da vaš partner? Včasih, ko ste z isto osebo vsak dan, lahko začnete jemati za samoumevno, da so vedno videti dobro, ali pa da so naredili tudi na nekaj, vendar moramo vsi, da malo spodbude, da se lahko iskren kompliment zagotoviti in to lahko pomeni tudi več, če gre od osebe, ki imamo radi. Ne pustite, da prizadevanja in dosežke svojega partnerja ostale neopažene, kompliment jih danes. Tukaj je deset razlogov, zakaj bi to kompliment biti tako pomembno za njih.

1. To bo pokazal, da ste opazili, kaj počnejo

To je običajna šala, ki se možje niso niti opazili, ko je njihova žena spreminja svoje lase, ampak ljudje niso samo tisti, ki so krivi za ne opazi stvari. Kdaj ste nazadnje kompliment svojega moškega na njegovo frizuro, ali nov par čevljev je kupil? Pohvale so način kaže, da ste pozorni in da vam ni vseeno, kaj vaš partner počne.

2. Potrjuje svojo privlačnost za vašega partnerja 

Pohvale so način pripovedovanja svojega partnerja, da ste še vedno zdi mu privlačna, tako da, če se je izgubila nekaj kilogramov v zadnjem času, mu povej, kako velik je njegov novi, vitek in trim slika izgleda. Vsakdo lahko dobite malo negotov o svojih izgleda včasih, tako da nikoli ne boli, da svojega partnerja, ki še vedno misli, da je vroče.

load...

3. Zagotavlja motivacijo

Malo kompliment, tu in tam se bo navdih za svojega partnerja, da poskusite še težje, ko se naslednjič. Če je samo toiled in spotili več kot dajanje polico za vas, povejte mu kaj veliko delo je naredil, in on bo bolj pripravljeni priti na z okrasitev rezervno sobo ste ga prosi, da stori za preteklo leto. Če ve, da jo občudujem njegovo ročno delo, se dogaja, da želijo več teh pohval, tako da bo kmalu na naslednjo delovno mesto za vas.

4. To bo gradil samozavest

Ko prejmete komplimente doma, lahko pa graditi zaupanje v vse vidike svojega življenja. Če poveš svojega partnerja, kako pametno je videti, tik preden se odpravi na razgovor za delo, se dogaja, da stride v ta intervju sobo brimming z zaupanjem in ga bom lahko veliko večji vtis. Ko ve, da nekdo je mar misli, da je on mnenja super, drugih ljudi ne bo stvar toliko z njim, tako da boste počutili veliko močnejši in bolj prepričani o svojih sposobnostih.

5. To naredi odnos bolj pozitiven

Odnos, ki je napolnjena z vzajemnimi komplimenti bo veliko bolj pozitiven odnos kot ena napolnjena s stalnim kritikam. Vedno bodo nesoglasja in različna mnenja, vendar pa, ko so se zaradi pohvale, ti težki časi ne zdi, da se tako pomembna, kot bi jih lahko naredili. Priznava, kaj je dobro o svojem partnerju in komentiranja na njem ustvari pozitiven občutek o odnosu.

load...

6. Pohvale je lahko dobro za oba

Dajanje svoje partnerske pohvale lahko dobro za vas preveč, saj vas opozarja na stvari, ki jih radi o njem. Vsi smo običajno zelo hitro opozoriti na napake v naših partnerjev in jim težko, ko narediš nekaj narobe, uravnoteženje, ki se bo z nekaj komplimenti vam pomaga, da vidite, kaj je prav o odnosu preveč.

7. Boste dobili več pohval v zameno

Vse to Complimenting ne bo enosmerna stvar. Ko začnete žogo vozni, boste ugotovili, da vaš partner zbudi moč komplimenti preveč. Vi ne želite, da postane neke vrste medsebojno spoštovanje družbe, ki bi bila tako napačna, vendar je malo, če spoštovanje dvosmerna ni nikoli slaba stvar v razmerju.

8. To bo mu bolj ustvarjalni

Kompliment lahko celo pomaga vaš partner mislim svojo pot skozi problem je bil že zaljubljen naprej. Lahko imate težave pri delu, ki jih ne poznate in ste mu povedal, kako navdušeni ste mimogrede je običajno obravnava stvari, ki bi se lahko samo tisto, kar je potrebno, da ga navdihuje za rešitev tega problema. To je čudno, ko pa so ljudje povedali, da so dobri nekaj, ki jih običajno postanejo še boljši v tem.

9. To bo gojiti ozračje spoštovanja in hvaležnosti

Toliko, kot karkoli, kompliment pokaže svoje spoštovanje za vašega partnerja in da bo ustavil mu občutek, kot se je pa samoumevno. Ker je opazil in se cenijo, so stvari, ki jih vsi potrebujemo, ker nam pove, kdaj smo dobili stvari.

10. To je preprost način, da bi vaš partner počutijo dobro

Kompliment bo le nekaj sekund, da bi, ampak da bo vaš partner počutijo dobro in da bo občutek super za preostanek dneva. To je enostavno za to, da vam nič ne stane, in to ti bo tako svet dobro, zakaj ne bi dali vaš partner kompliment, ko si zasluži eno?

load...