10 razlogov, zakaj bi morali potovati s fantom, preden bi z njim povezal vozel | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zakaj bi morali potovati s fantom, preden bi z njim povezal vozel

10 razlogov, zakaj bi morali potovati s fantom, preden bi z njim povezal vozel

Če boste dobili priložnost, da potuje s svojim fantom, preden se poročita, nato pa skoči na to priložnost, saj je to odličen način, da bi ugotovili, kako je všeč. Dobiš, da vidim, kaj je kot pod pritiskom, kako se ukvarja z neznanimi situacij in boste izvedeli, kako je živeti z njim 24 ur na dan. Torej, rezervirajte ta dopust zdaj, preden tie vozel, ker so tukaj deset dobrih razlogov, zakaj bi smeli:

1. Potovanje lahko izvabil najboljše in najslabše v ljudeh

Ljudje samo pustijo iti bolj na dopustu in da lahko označite tako dobro in slabo v ljudeh. Boste lahko, da bi ga videli s svojim ščitnikom navzdol in da lahko potrdi svoje najhujše strahove ali utrditi svojo ljubezen do njega.

3. Boste lahko videli, kako se obravnava druge ljudi

Ali je snap prste na natakarji in se pritožujejo, ves čas, ali pa je bil bolj toleranten in potrpežljiv? Nekateri ljudje se obnašajo strašno na dopustu, ker mislijo, da ne bo nihče videl. To je dober način, da bi dobili sliko o svoji pravi osebnosti.

load...

4. Videli boste, kako se sooča s tem, da iz svojega območja udobja

Ko ste na poti od doma, boste v neznanem okolju in brez vašega običajnega podporno mrežo. To bo pokazal, kako dobro se znajde v nerodnih situacijah in tudi, kako dobro delate skupaj kot ekipa.

5. Boste izvedeli več o njegovih navadah

Ko deliti bližino hotelski sobi z nekom, boste zagotovo dobili, da jih bolje spoznali. Prav tako boste dobili za prikaz vse njegove osebne navade in nekatere od njih bi lahko prišla kot malo presenečenje!

6. Videli boste, kako on reagira pod pritiskom

Letala se odloži, hotelske sobe niso vedno do nič in boste verjetno pozabili, da paket nekaj stvari, tako da zdaj je čas res videli, kako reagira, ko gredo stvari narobe. To bo veliko bolje, da ugotovite, zdaj, da ima kratke varovalko, kot ugotovitev, po poročni dan.

load...

7. Boste ugotoviti, kako radodaren je v resnici

Počitnice je tudi pravi čas, da bi ugotovili, kako velikodušen je. Si lahko ogledate, kako velikodušno on nasvetov in kako težko je haggles ceno znižala z uličnih prodajalcev. Morda boste prav tako lahko ocenili njegovo reakcijo, da imajo revnejši od njega, kot so ulične berači.

8. Boste izvedeli, kako drzni je

Prav tako boste izvedeli, kako pripravljen je poskusiti nove stvari. Bo poskusite lokalne jedi in se naučijo nekaj o jeziku? Ali bo glavo naravnost v najbližji McDonalds in se pritožujejo, da se domačini ga ne razumeš?

9. Boste izvedeli več o svojih všeč in česa ne marajo

Z ne dela, da bi ga zasedla, boste res lahko izvedeli, kaj mu je všeč, da narediti s svojim prostim časom. Ali je kot ukrep pakirane avanturo, ali je bil bolj srečen dremež na plaži? Prav tako boste izvedeli, kako dober je na ogrožanja, če želite narediti različne stvari od njega.

10. Boste izvedeli, če bo voziti si nor!

Dve teden počitnic je daleč od življenja, vendar pa zagotavljajo odlično priložnost, da odloči, ali si res lahko živeti s tem tipom. Torej, če se vam zdi, da je, ko prideš domov, si vesel, da je vsega konec, boste imeli veliko resnih duše iščejo storiti!

load...