10 razlogov, zakaj ne bi smeli skrbeti za svojega bivšega | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zakaj ne bi smeli skrbeti za svojega bivšega

10 razlogov, zakaj ne bi smeli skrbeti za svojega bivšega

Ali vas skrbi, da njegov bivši? No, smo vsi sprašujejo o naših partnerjev ex, trik je, čeprav, ne dovolite, da bi postal vse, ki rabijo mislili, da barve mnenja svojim fantom. Vsakdo ima preteklost, vključno z vami, tako da pozabi svoje dolžnosti in branje teh deset razlogov, zakaj lahko jo dal v zadnjem delu svojega uma:

1. On je z vami, ne pa z njo

On se je odločil, da bo z vami. Ja, lahko bi jo ljubil v preteklosti, zdaj pa je z vami. To samo pove in jo je treba spoštovati odločitev, ki jo je postavil in preprosto srečen.

2. Imate preteklosti preveč, tako kot vsi ostali

Ne pozabite, da ste imeli druge fante, kot tudi. Kaj bi rekli, če bi bil tvoj fant skrbi vaše EXEs? Verjetno je to ista stvar, ki mu je rekel, da vas o svojih ex-ih zdaj. Vsak ima preteklost, tako da ga pusti, kamor spada - v ozadju!

load...

3. Ti kažejo pomanjkanje zaupanja v fanta, ki ni koristno za vaše razmerje

Z celo razmišljal o svoji dolžnosti, kakšno sporočilo ste posredovanje, da tvoj fant? V bistvu, kaj si rekel, da ga ne zaupaš in da misliš, da bi bil goljufija na vas s svojo bivšo. Je to kaj res mislite?

4. Naučite se sprejeti, da je imel rad druge ljudi, kot ste to naredili

On je brez dvoma ljubi svojo mater, sestro ali celo njegov najboljši prijatelj, a to ne spremeni svojo ljubezen do tebe. Verjetno se uporablja za ljubezen svojega ex, ampak vsaj, da vam pokaže, da je sposoben skrbeti za osebo, in zdaj ta oseba si ti.

5. Lahko se izpostavi svoje negotovosti in strahov, ki so najverjetneje neutemeljena

Ali ste razmišljali, da se vrača na sceno, je vaš strah njegovega ex le znak lastne negotovosti? Ima najverjetneje ne namerava zaradi česar boste za svoje ex; je le lastne, neutemeljene boji, da bi to problem za vas.

load...

6. Ste znova analizo!

Poskusi, da ne bo več, da to; je verjetno ni treba skrbeti na vseh. Verjetno se vidi probleme, ki sploh ne obstajajo, zato je dal iz svojega uma in ne poskušajo drugi ugibati, kaj je tvoj fant misli. Če je z vami, in pravi, da te ljubi in skrbi za vas, je najverjetneje to pomeni!

7. Ona je verjetno tudi ne zanima

Ali ste tudi razmisliti, kako bi njegova bivša mislite? Tam je moralo biti razlogi, zakaj tvoj fant in njegova bivša delih in kaj menite, da bi jo zanima, in še je bil? To je bolj verjetno, da je vaš fante ex premakne naprej, tako kot ima, zato boste morali to storiti tudi.

8. Ali bi bilo le, da gre za zeleno eyed pošast - ljubosumje?

Je njegova bivša punca pravi problem, ali je to samo primer zelene eyed pošast, ki je prevzela? Ni treba biti ljubosumen iz preteklosti; da je vse narejeno in jih odprašimo. To je tisto, kar se zgodi, od tod, da je število in da je ljubosumen na njegovo preteklost popolnoma kontraproduktivno.

9. Lahko se pustiš, da prevzamejo nadzor

Z dajanjem sami skrbeti zanjo, ki ga pustiš, da zmaga! Vi ste priznali, da ima še vedno nekaj vpliva nad svojim fantom in da je najverjetneje ni res. Ali ji ne daje zadovoljstvo! Ona je zgodovina in vi ste zdaj.

10. To je izguba časa in energije

Ne izgubljajte energije in časa skrbi njegovi ex; ona je samo ni vredno. To je čas, ki ga je treba usmeriti na vaš odnos, ne pa njenega starega. Ali res želite, da se porabi nič energije sploh na njo ?!

Torej, kot lahko vidite, se popolnoma ne sme skrbeti za svojega ex; samo uživati ​​svoje življenje skupaj z moškim svojih sanj in biti srečen!

Vas prosimo, da delite svoje razmerje nasvete in dating nasvete v komentar oddelku spodaj.

Vedno se smej!

load...