10 razlogov, zakaj ni v redu, da se povežete s svojim najboljšim prijateljem | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zakaj ni v redu, da se povežete s svojim najboljšim prijateljem

10 razlogov, zakaj ni v redu, da se povežete s svojim najboljšim prijateljem

Najboljši prijatelji so super. Najboljši prijatelji so ponavadi ljudje, ki jih poznam že več kot deset let.

Vedo vse svoje skrivnosti (da, tudi, da tisti, ki ga niso mislijo, da je vedel).

Bili so tam za vas v vaših največjih vzponi, najnižje padce in zaljubljen okoli čeprav jih je nekoč povedal, da ostanejo v svojem življenju, ko ti je povedal, da ni bil pravi za vas.

load...

Si bil na počitnicah z njimi.

Lahko jih zaupate s svojim življenjem.

Cheers najboljšim prijateljem!

Toda kaj se zgodi, če je vaš najboljši prijatelj nekdo nasprotnega spola, in eno noč, se znajdete tako zelo privlači, da tistim, ki ste resno razmišlja pečal z njimi? Morda si mislite, da je to kul; Konec koncev, to je vaš najboljši prijatelj, zakaj ne bi si mimogrede kavelj z njimi? Vedo vse, kar je treba vedeti o vas, tako da boste lahko tudi videli gola!

load...

Ampak, dejansko, pečal s svojim najboljšim prijateljem NI kul, in tukaj je, zakaj.

Ne boste mogli pogledati v oči Spet Brez Občutek Awkward

Tudi pečal z neznancem je veliko bolj smiselno... Ok, ne bomo poskušali reči, da bi lahko eno noč stojala kdaj označilo smiselno, vendar pa je pomembna razlika med pečal z bestie in pečal s skupno neznancem, oba, ki ne priporočamo, mimogrede.

Ko gre za tujce, ki jih preprosto ne vem, ali je bila noč dobra, slaba ali ravnodušen; in ti zagotovo ne boste dobili priložnost, da podoživite svoje sramoto, ko jih spet videli naslednji dan na kavo. Ampak tvoj najboljši prijatelj? Boste resno mogli pogledati v oči spet brez razmišljanja, "Uh. To je bil grozen "...?

Ti bom Talk

Kot ste potegnite stran od prvega poljuba, bo prva stvar, kateri od vaju bodo rekli neizogibno, "Obljubim, da ne bo povedal, če ne bo povedal."

To je v bistvu laž. Resnica je, da bodo dekleta se dekleta in fantje bodo fantje, in bomo vsi govoriti. Ljubila, da vaš najboljši prijatelj, ni nekaj, kar lahko vodi pod obloge za vedno. Preden se zaveš, se bo vaš drugi najboljši prijatelj ve o tem.

In potem se bo Facebook vedeti.

Znanje je ni moč

Veste, toliko o tvoji najboljši prijatelj. Veš, svoje upe, sanje in strahove. Veš želijo spremembo poklica in da jim živci dajejo zgago. Veš, želijo preseliti v New York, in veš, da bi naredil vse, da bi lahko kupili povsem novo Ford Mustang.

Ampak, kaj ne veš, da so grunt kot hijene med ljubljenjem. Na žalost pa bi lahko storili kmalu, če menite, da kavelj z njimi. In to lahko spremenili stvari, za vedno.

Če je slabo, je Awkward

Slab večer pod rjuhami zgodi. Tudi če ste mislili pečal z najbolj vročih osebo EVER, to ne pomeni, da se bo Žarki v postelji.

Ko je vaš najboljši prijatelj, ki vas je pravkar podvržena najbolj nerodno noč strasti v zgodovini, pa se bodo neprijetne posledice, da bo trajalo dolgo, dolgo časa.

One Time lahko povzroči bolj Times

Problem z pečal s svojim najboljšim prijateljem je, da če je to slabo, stvari postanejo nerodno med parom vas. Ampak, če je dobro, lahko stvari zapletejo.

Naenkrat, se znajdete jih spet želijo. Torej si zapeti še drugič. In potem tretji čas. In potem še četrtič... KAJ DELAMO !?

Po treh ali štirikrat, da postane "stvar." Ti poznih nočnih besedila, ki se uporabljajo, da se o zabavnih stvari so zdaj približno pečal. Si je izbral in jih precej ne more uiti.

To je težko vrniti na prijatelja Zone... Lahko izgubite vaš najboljši prijatelj

Ko ste v prijatelje coni, stvari so kul. Vsakdo ve, svoja stališča in nihče ni zadovoljen. Stvari so sladki.

Ko priključite, si za trenutek zapustil prijatelj cono in vpišite "pečal območje". To je res, res zabavno cona za nekaj minut. Toda, ko je zabave konec, luči, dim, ogrevanje ugasne in da je čas, da glavo nazaj na prijatelje cono.

En problem: prijatelj območje je sedaj zaklenjena. Oh, ne! Ti si ujet v hladni temi zatikanje cone, kjer lahko še vedno vonj znoja.

Pečal pogosto pomeni, da se vrača v čemer je samo dobra prijatelja, ni enostavno. Počutiš se drugače drug o drugem, in stvari, ki so pogosto uničena. Lahko izgubijo svojo najboljšo prijateljico. Ni v redu.

So morda želeli več

Pravkar si želeli zapeti. So naredili preveč.

Zdaj pa želite, da vas danes, se poročil s tabo in morda imajo otroke z vami. Konec koncev, oni "Vedno te ljubil od daleč."

To bi lahko celo deluje obratno in bi si želeli, da sprejmejo nadaljnje stvari, samo za njih, da vas spomnim, da ste bili samo pečal zdaj pa te ne vidim nikoli več, ker si dobil napačen vtis.

Torej, zdaj kaj storiti? Ojoj.

To preprosto ni Sexy

Pečal s svojim najboljšim prijateljem, ki jih poznamo od znotraj navzven, in ki je tvoja mama tudi nanaša z srčkan vzdevek bi nikoli biti seksi.

Boste morda dobili ljubosumen

Ja, si samo pečal. Toda pečal pomeni, da ste dobili intimen z nekom drugim, in ko smo dobili intimen z nekom, da je povezava, ki nas povezuje. Tako zelo, da smo vedno dobili ljubosumen, ko smo videli, da druga oseba, ki daje svojo pozornost na nekoga drugega.

Pečal se dogaja, da to storijo. Če vidite vaš najboljši prijatelj, se v odnosu z nekom, lahko del vas bo izoblikovano ljubosumje. In to bo zelo zaskrbljujoče za prijateljstvo. Boste še vedno gori v notranjosti, vendar ne z željo tokrat.

Ljubezen je Precious

Ljubi svojega najboljšega prijatelja, zakaj bi si želeli, da izkrivlja in nered z občutki, ki jih mimogrede pečal? Ljubezen je dragocen; ne zasluži, da bi sel okrog s.

load...