10 razlogov, zakaj nikoli ne bi primerjali odnosov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zakaj nikoli ne bi primerjali odnosov

10 razlogov, zakaj nikoli ne bi primerjali odnosov

To ni nikoli dobra ideja, da primerjate vaš odnos z drugimi ljudmi ih, saj bi morali biti osredotočeni na svoje. Če se znajdete gledaš druge pare in želijo, da bi lahko bilo tako kot njih, ali pa celo primerjajo trenutni odnos s prejšnjo, nato pa preberite deset zelo dobre razloge, zakaj se nikoli ne primerjate razmerja:

1. Ne vidiš vse

Če vas skrbi, da je vaš odnos ne ujemajo na očitno prefekt, odnos nekoga drugega, pa ne pozabite, da ne veš vsega. Imajo svoje boje in njihove slabe čase preveč. Morda so le bolje dajanje na dobri spredaj.

2. Verjetno se pozabijo, kaj si res imel

Torej, tvoj najboljši prijatelj je fant vozi Mercedes in samo ji kupil lep diamantni prstan. Ali to res pomeni, da so, da so srečnejši kot vi? Ali je zaviti svojega prijatelja v toplo odejo in ji prinašajo topel napitek, ko je slabo počutje, kot je vaš moški ne. Ali je bil preveč zaposlen z delom, da niti opazili?

load...

3. To bo šele da bi vam dol

Primerjava sebe z drugimi ljudmi, ki jih bo prinesla le navzdol, saj boste le pogled na stvari, na drugo osebo, ki mislite, da so boljši. Si vzeti veselja, kaj vam še, ko primerjajo svoje razmerje do drugih ljudi.

4. Boste poškodoval svojega partnerja

Če začnete razmišljati, da si želim, da so bolj kot ta drug par, ste res bo bolelo svojega partnerja, ker se dogaja, da mislite, da ste mislili: ". Želim si, da bi bil bolj všeč, da je drugi tip"

5. Njihova sreča ne spremeni tvoje

Karkoli še nekaj počne, to ne vpliva na vašo lastno srečo. Če se zdi, da je srečnejši, kot ste v svojem odnosu nekdo drug, potem bi morali biti veseli za njih in morda videti, kaj lahko vi lahko storite za izboljšanje svoje.

load...

6. Boste izpustili na tisto, kar imate,

Če ste se osredotočajo preveč o tem, kaj imajo drugi ljudje, potem boste izpustili na vse dobre stvari, ki jih imate. Poglej težje na velikih stvari o svojem odnosu, praznovanje tistih, ki jih uživajo in da večina od tega, kar je tvoje.

7. Nihče ni popoln

Vsakdo ima napake, celo da odlično fanta, ki se zdi tvoj prijatelj, da imajo. Poglej vse pozitivne stvari o svojem fantu, ki ga imaš rad, in izvedeli, da sprejme njegove napake; ker bo tvoj prijatelj moral storiti isto, samo ne vem o tem.

8. Lahko bi izgubili tisto, kar imate, če boste sledili smernicam zelenega eyed pošast

Ljubosumje ni lepo stvar, ki živijo z in, če je vaš partner meni, da niste zadovoljni z njim, potem je lahko sprejme odločitev, da se premaknete na sebi. Ali si res tako nesrečen v svojem odnosu, ki želite, da se zgodi, oziroma ali je to samo zelena eyed pošast, ki prihajajo v poštev?

9. To bo samo še, da se osredotočite na negativne

Če ste nenehno iskati na drugih ljudi razmerij, nato pa boste začeli gledati le na negativov svoje. Ne pozabite, da trava samo izgleda bolj zelena na drugi strani, vendar je le redko je, ko ste dejansko dobili tam.

10. To je izguba časa in energije!

In končno, zakaj zapravljajo svoj čas obseden preko nekoga drugega razmerja! Če ste res nesrečen v svojem odnosu, potem delo o določitvi vprašanj ali, če želite, korak naprej. Svoj sreča je pomembna stvar, in samo vi lahko pravi sodnik za to.

load...