10 razlogov, zaradi katerih morajo biti redni datumi prenočitve | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 razlogov, zaradi katerih morajo biti redni datumi prenočitve

10 razlogov, zaradi katerih morajo biti redni datumi prenočitve

Ko ste bili z isto osebo za nekaj časa, to je enostavno, da pade iz dating navado, vendar pa ne more biti v razmerju, ni in samo pričakujejo, da izšlo prav. Če želite, da odnos sveže in zanimivo, morate vložiti tudi nekaj truda in ob rednih časovnih noči je preprost način za to. Datumi ne bi bilo treba biti ekstravagantne zadeve in stane paket, po vsem, kar stane na sprehod v park skupaj? Če ste vi in ​​vaš partner ni bil ven skupaj za nekaj časa, tu je deset mora vedeti, zakaj je ob rednih časovnih noči tako pomembno.

1. To vam daje priložnost, da se pokvari

Redna datum noč pomeni, da imate razlog, da nekaj storimo skupaj, samo zaradi uživanja sami. Lahko tudi obleči v svoj najboljši, in nekaj časa delaš nekaj, kar ti je všeč. Če nimate v dnevnik datum, da gremo ven in se zabavati, potem lahko ugotovili, da je vse, kar počne dela in opravila.

2. To vam daje nekaj otroški prostoročno prostor

Otroci so super, da se okrog, vendar morate odmor včasih celo iz svojih lastnih otrok. Ob redni datum noč daje priložnost, da spet biti odrasli in uživajte nekaj odraslih pogovor.

load...

3. Ne bo vodila ga zavlačevanja

Vedoč, da vsak petek ali celo vsak prvi petek v mesecu, ki je vedno datum noč pomeni, da lahko načrtujejo vnaprej, se prepričajte, da je vaš poseben večer ostati brez. Naj bo podjetje datum, v obeh svojih dnevnikov, in ne dovolite, kaj vas ustavi dobili ta čas skupaj.

4. To vas bo poskusiti nove stvari

Morda boste radi hodimo na isto mesto za vsak dan, vendar je zelo verjetno, da boste verjetno želeli poskusiti nove kraje toliko časa preveč. To vam bo dala priložnost, da preizkusite nove restavracije in novih krajev za bivanje in morda celo odkrili nov hobi ali strast, ki jih lahko delite s svojim partnerjem.

5. To je dobro za otroke preveč

To je dobro za otroke, da vidijo, da njihovi starši uživajo zdrav odnos in še vedno delati stvari skupaj. Morda uživajo tudi nekaj matična prosti čas sami. Če so otroci stari, da potrebujejo varuško, nato pa, da je lahko tudi koristno, saj se naučijo, kako se obnašati, ko vas ne bo zraven in ga dobi jih vajene z drugimi ljudmi.

load...

6. Odpravlja stres

Vsakdo potrebuje malo časa stran od preprostega, dan problemov dan. Redna datum noč vam daje tako priložnost za počitek in pobegniti od vsega, za nekaj časa, in prav to kratek odmor je lahko odličen način za lajšanje stresa.

7. To lahko prinese nazaj park v vašem odnosu

Datum noči lahko prinese nazaj, da sodijo v ljubezni občutek, vse znova. To vam daje čas, da se osredotoči na eno drugo in uživajte v družbi drug drugega in da lahko služi kot redni spomin na točno, zakaj si se zaljubil na prvem mestu.

8. Dobiš priložnost, da res govori

Kdaj ste nazadnje dobili priložnost, da se pravilno usesti govori? Verjetno ste to rekli "Živjo, kako je tvoj dan iti?" potem pa otroci želijo nekaj, zazvoni telefon, ali se začne večerja, da gorijo. Kako iz doma na dan redno pomeni, da imate nekaj časa, s strani, da res govori in da bi načrte. Nikoli ne pozabi, da je komunikacija eden od ključev do uspešnega razmerja, vendar pa, da je mogoče težko doma z vsemi motenj, ki so okoli vas.

9. Dobiš Spomini

Ob potovanje po spominu pasu lahko zelo terapevtsko in vas pripelje bližje skupaj. Obrok v restavraciji vas lahko spomnim na svoj prvi dan skupaj, ali vikend bi mu prinesli nazaj spomine na svoje medene tedne. Z vsemi obremenitvami sodobnega življenja, je dobro, da se občasno spomnimo časov, ko ste bili morda malo manj brezskrbno.

10. Dating je zabavno

Glavni razlog, predvsem pa, da bi morali imeti redne datum noči je, da je zabavno. Torej, pojdi naprej, napišite tiste datume na svojih dnevnikov in vztrajati pri tem! Imate dovolj dni, to, kar moraš storiti, da ven in narediti nekaj, kar si želite storiti za spremembo.

Ali veste, druge razloge, zakaj ob rednih časovnih noči je pomembno?

load...