10 romantičnih in edinstvenih rojstnih daril za njega | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 romantičnih in edinstvenih rojstnih daril za njega

10 romantičnih in edinstvenih rojstnih daril za njega

Kaj boš, da se vaš mož za rojstni dan v tem letu? Večina deklet ljubezen načrtovanje presenečenj za svoje fante rojstni dan, je to odličen način pokazati, da vam ni vseeno. To je enostavno kupiti darilo za punco, tam je ličila, kopalne soli, oblačila, čevlje, torbice in še veliko, veliko več. Toda, ko gre za fante, oni so samo navaden nerodno, da prosim! Torej, tukaj je nekaj idej za posebno romantično rojstnodnevno darilo za moškega v svojem življenju:

1. Surprise Party

Eden od največjih in unikatnih daril za rojstni dan za njim pa je presenečenje stranka. To ne sme biti tiho noč, da ste morda v mislih, ampak vsakdo ima rad zabavo presenečenja. Povabi vse svoje prijatelje in družino, in vam bo junak uro. Dobili boste svojo romantično noč v, ko smo vsi odšli domov in ga bo še posebej hvaležni.

2. Cook vse njegove najljubše jedi

Kosilo v in to v stilu; da poseben obrok za njega z vsemi svojimi najljubše jedi. Ga Presenetite ga klical mater in ugotovite, kaj so bili njegovi favoriti, ko je bil še otrok, dobil je vse pripravljeno vnaprej, dobili v vino in imajo romantičen večer v dvoje.

load...

3. Naj mu kralja na dan

Zakaj ne načrtujejo cel dan presenečenj za njega? To je lahko še eden izmed romantičnih in unikatnih daril za rojstni dan za njega. Imajo vse, kar je položil na, od zajtrka na večerjo in celo najeti limuzino, tako da mu ni treba voziti. Tako kot imate radi, da se razvajati v kabini, bo ljubezen, ki mu je, da ni en sam sklep ves dan.

4. Vzemite ga na potovanje po spominu

Zopet oživili romance prve ljubezni z rezervacijo mize na prvi restavraciji večerjal skupaj ali, še bolje, knjiga vikend stran hotela si preživel medene tedne. Lahko da je res enostavno tako, da mu pove, da smo se spoznali na točno isti lokaciji, ki jo je imel svoj prvi poljub in, ko pride tja, dal mu je za rojstni dan poljub.

5. Rezervirajte hotelsko sobo za rojstni dan

Namesto samo ob večer v dvoje, da bo cel dan v dvoje in knjigo v lep hotel za cel dan njegovega rojstnega dne. So romantični dan skupaj so čakali na roki in nogi, ki ga postrežba v sobo; boste imeli šampanjec in hrane na pipo in brez prekinitev!

load...

6. Ga je popeljala na zabavno avanturo

Fantje radi adrenalinski športi in tvoj fant bo všeč še bolj, če jo lahko delim z vami. Padalstvo, plezanje, rally vožnje, obstajajo obremenitve med katerimi lahko izbirate, tako da pojdite na spletu in iščejo najbližje prizorišče. Imajo adrenalinsko avanturo dan skupaj, da se spomnimo.

7. Mu Pečemo lepo rojstnodnevno torto okrašeno z osebnim sporočilom in sveče

Otroci radi rojstnodnevne torte in fantje nikoli ne bodi otrok, zato zdravljenje človeka domače torte, skupaj z osebnim sporočilom v zaledenitve na vrhu in sveče. To je stroškovno učinkovit in enostaven, vendar bo resnično ljubezen ves trud, ki ste jih dal v.

8. Okrasite svojo sobo ali pisarno z baloni, ljubezenskih sporočil in za rojstni dan želje

Čiščenje pisarno tvoj fant ali delovni prostor in jih okrasite z rojstnodnevne želje in sporočila ljubezni. On bo všeč, da ste trdo delali na tem presenečenje in to je odličen način, ki prikazuje, koliko ga ljubiš.

9. Kupi mu zanimiv pripomoček

Večina moških bi radi pripomoček, kot darilo in imate veliko stvari, med katerimi lahko izbirate. Mu kupiti novo kamero, opremo za svoj prenosni računalnik ali telefon, ali pa obiščite eno od teh specializiranih trgovinah s pripomočki, boste presenečeni nad nekatere igrače za fante, ki jih imajo.

10. Okvir romantično kolaž slik za njim 

Get mu darilo, ki ga lahko vodijo vedno in make up kolaž slik iz svoje preteklosti skupaj. Snaps vaših najsrečnejših trenutkov, kot nekaj, vsi oblikovani skupaj v lepi okvir slike, ki ga lahko obesite na steno v svoji sobi ali pa za delo z njim. To bo ljubeč in trajen spomin na vsa vaša srečnih časih skupaj in obljubo o tistih, ki še pridejo.

Ali imate druge ideje romantičnih rojstni dan darila za njega?

Vas prosimo, da delite svoje misli in ideje v komentar oddelku spodaj.

load...