10 romantičnih, luštnih in zabavnih jubilejnih idej | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 romantičnih, luštnih in zabavnih jubilejnih idej

10 romantičnih, luštnih in zabavnih jubilejnih idej

Nič ni narobe z večerjo in film o vaši obletnici, vendar pa so bolj nepozabnih stvari, ki jih lahko storite, in da ni nujno, da je zelo drago, bodisi. Da bi vam pomagali ustvariti poseben večer, da se spomnimo, je tu deset idej za romantično in zabaven dan proslavili svojo naslednjo obletnico:

1. Naredite nekaj, da ljubi, ampak raje ne bi naredil!

Naredite žrtev, mu priboljšek, da bo ljubezen, in upam, da se bo vrnil uslugo naslednje leto! Odpeljite ga v veliki igri in videti svojo najljubšo skupino, tudi če jih ne more stati, da bomo pokazali, kako zelo ga ljubim! Samo se prepričajte, da ne pritožujejo vse skozi to, čeprav in poskusite videti kot ste ga uživa!

2. Obnavljanje prvi dan

Bodite potovanje po spominu pasu in ponovno vaš zelo prvi dan skupaj. To je lahko zelo zabavno, vračajo na stare preganja, in bo dobil oba reminiscing o tistih dneh, ko se v ljubezni najprej padel.

load...

3. Ali so domači filmski maraton

Saj ni treba iti ven, da se zabava; je lahko prav tako romantično doma. Pojdi ven ločeno in se vsak, ki mislite, da vaš partner bo všeč in preživite vikend jih gledajo tri filme. Izključite telefon in izklopite računalnike in samo preživeti nekaj tiho čas skupaj.

4. Obnovite svoje poročne zaobljube

Lahko se poročita znova z obnavljanjem svoje zaobljube. Javni z vsemi prijatelji in družino ali samo za zasebno afero za dve osebi, to je lep, romantičen način, da ponovno potrdijo svojo ljubezen drug za drugega.

5. Ustvarite svoj foto album svoje ljubezni

Vi verjetno ni opravila fotoaparat s seboj, ko se prvič srečala, pa tudi ne bi imeli kamere v mobilnih telefonih, potem. Vzemi kamero in preživite dan vrača nazaj svoje korake v preteklosti, tokrat fotografiranje, kot greš. Obiščite kraj, da se najprej izpolnjeni, cerkev, kjer si poročen, in prvi restavraciji boste imeli romantično večerjo in dokumentira svojo pot za svoj osebni album.

load...

6. Bodite sanjske počitnice

Če je to res velika obletnica mejnik, potem bi bilo super posebno z rezervacijo sanjske počitnice skupaj. Splash ven na križarjenju v daljne dežele ali hit odprti cesti za nenačrtovano potovanje. Delitev pustolovščino skupaj je odličen način za praznovanje obletnice.

7. Go ples

Kdaj je bilo zadnjič, ko ste plesali noč, lice na lice, kot si na svoj poročni dan? Najdi hotel, ki ima večerjo plesnih noči, in knjigo za noč. Fine hrane, ki ji sledi romantičen ples, nato pa je le kratek izlet v posteljo - res romantično datum obletnice!

8. Pojdite na kampiranje

Nekoliko manj up-market kot večerjo plesni vikend, ampak romantično vseeno. Preživite noč na prostem, gledal v zvezde, nato pa privijte skupaj v svoje spalne vreče za noč.

9. Preživite dan v zabaviščnem parku

Take velike toboganu vožnja in spet uživali otroci v zabaviščnem parku. Mnogi ljudje pozabili na zabaviščnih parkov, ko dobijo malo starejši, vendar niso le zabava za otroke in veliko zabaviščnih parkov imajo hoteli na mestu, tako da lahko ostanejo noč preveč.

10. Noč v kinematograf

Če ste tako na področju uprizoritvenih umetnosti, potem bi noč v gledališču narediti lep datum obletnice. Poskusite nekaj novega, kot opero ali balet, boste morda presenečeni, kaj boste našli.

Ali imate druge romantična in zabavna datum obletnice ideje deliti?

load...