10 romantičnih stvari, ki jih boste uživali s svojim boom, ko ste zaljubljeni | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 romantičnih stvari, ki jih boste uživali s svojim boom, ko ste zaljubljeni

10 romantičnih stvari, ki jih boste uživali s svojim boom, ko ste zaljubljeni

Ljubezen nas vse malo Plačljiv, in kaj je narobe s tem ?! Tam je pa sploh nič narobe z nekaj romantike, tako da tukaj je deset stvari, ki jih bomo radi delajo z boo, ko ste v ljubezni:

1. Hoja v dežju

Ujeli v dežju je običajno nič, ampak nadloga, ampak za nek čuden razloga, ko se zgodi s svojim fantom, potem je samo zabavno in zelo romantična. To je še posebej tako, če je Hrabri dovolj, da bi vam svoj plašč.

2. Nakup naključne darila

Nakup darilo, brez razloga na vse, je lep način, da preseneti svoje boo in ga spomnil, da ga ljubiš. Ni treba, da je vse, kar drago, samo ena od tistih, ki "sem to videl in misel nate" vrsto stvari.

load...

3. Uspavanjem skupaj

Zaspal v objemu drugega, samo zato, ker se počutite tako udobno in sproščeno skupaj je ena od tistih čudovitih romantičnih trenutkov, ki jih je treba ceniti. Brez pritiska, ne "fizičnost", le rahlo viseče off!

4. Sedenje v temi

Ko se nobeden od vas želi vstati in vklop luči, ker ne želite, da bi prekinil urok, to je že druga čarobna trenutek, da boste lahko uživali le z boo.

5. Kuhanje za seboj

Ko kuhate sami, to je naporno, ampak ko kuham za nekoga, ki ga ljubiš, to je užitek. Vi lahko postavite svoje srce in dušo v ustvarjanje res nekaj posebnega za vašega partnerja in izraziti imate radi, nega in velikodušnosti na ta način.

load...

6. Če pogledamo globoko drug v drugega oči

To so tisti trenutki, ko si pozabil vse ostalo, kar se dogaja okoli vas in znajdete samo gledala drug drugega. To je lahko malo nerodno, ko pogledaš gor in ugotovili, da vsi ostali je te opazuje, čeprav!

7. Nosi obleko drug drugega

Ne, ne govorimo o navzkrižni prelivom! Ampak, je lahko res luštna, ko ona nosi eden od njegovih srajce kot spalna srajca, ali je zagrabi svojo haljo, ker je najbližje pri roki.

8. Če se vrnemo tja, kjer se je vse začelo

Ponovno pregledati stare preganja svojih prvih zmenkov dni je lahko zelo romantična izkušnja preveč. Ponovno Bivanje v prvem hotelu ste kdaj ostal v, ali jih jedo spet v svojem prvem datum restavraciji lahko prinese nazaj nekaj lepe spomine.

9. Romantično večerjo v dvoje

To je pravzaprav precej podcenjena način, da preživijo večer. Ljudje se zdaj zdi, da misliš, da je "oh tako dolgočasno" in klišejski. Ampak udobno, večerja ob svečah za dva je še vedno odličen način, da preživijo lep čas skupaj in pravi čas za pogovor.

10. Spogledovanje s seboj v javnosti

Ni potrebe, da se ustavi spogleduje, samo zato, ker ste bili skupaj za nekaj časa. In zdaj, imate dodaten bonus, da lahko gredo naravnost nazaj domov v posteljo preveč!

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...