10 romantičnih stvari, ki jih lahko narediš za tvojo punco ta valentin dan | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 romantičnih stvari, ki jih lahko narediš za tvojo punco ta valentin dan

10 romantičnih stvari, ki jih lahko narediš za tvojo punco ta valentin dan

Valentinovo je velik posel, da dekle, tako da boste bolje, poskrbite, da je na dan, da se spomnimo. Če nimate še ničesar načrtovali in si še vedno prizadevajo, da pridejo do ideje, tukaj je nekaj last minute idej za 10 romantičnih stvari, ki jih lahko naredite za svojo punco to Valentinovo.

1. Rezervirajte sobo

Tudi če ne nameravate iti ven iz mesta, vstajanje iz hiše bo še vedno, da je zelo poseben dan. Rezervirajte sobo v hotelu in rezerviral mizo za večerjo. Telefon naprej in dobili nekaj cvetje in škatlo čokolade, dal v sobo, in imate relativno poceni in enostavno Valentines presenečenje, da bo še vedno romantično.

2. Ostanite v in kuhamo svojo večerjo

Presenetite jo s svojo kulinarično znanje in šumijo do nekaj velikega za njo v kuhinjo. Pogrniti mizo z nekaj vrtnic in sveče, saj to je prav tako pomembna kot hrana za oblikovanje pravega razpoloženje. Ona bo všeč, da si šel na vse težave kuhati svoje najljubše jedi in je, da je to poseben večer tako romantično.

load...

3. Rezervirajte romantičen vikend v dvoje

Valentinovo je ob koncu tedna v tem letu in ste še vedno ni prepozno, da bi našli nekje, da ostanejo proč za vikend. Brskanje po spletu in našli nekaj last minute ponudbe, lahko vedno ji povedal, da je bilo to načrtovano za starosti!

4. Vzemite jo na Starlight piknik

Odvisno od tega, kaj je vreme podobno, kje ste, piknik pod zvezdami je res romantičen način, da preživijo večer Valentinovo. Pack piknik ovirajo in odejo in vožnje nekje od časa in preživite romantičen čas, čisto sam, na prostem (tudi, če je ne preveč mrzlo, seveda).

5. Naredite nekaj razburljivo

Ni pravilo, ki pravi, Valentinovo mora biti tradicionalna večerja za dva. Zakaj ne rezervirajte mizo na športne aktivnosti, kot so notranji plezanje ali igranje šport. Če ste tako uživali telesno dejavnost, potem je to odličen način, da se zabavate skupaj na Valentinovo.

load...

6. Pojdite na karaoke baru

Če lahko tvoja punca pojejo, ali misli, da je mogoče, nato pa zabavna večer na karaoke baru, petje romantične duete skupaj, bo noč, da se spomnimo. Ali pa, če je eden od vas preveč sramežljiva, da pojejo v javnosti, imajo karaoke večer doma. Obstaja veliko spletnih strani, ki vam bo zagotovila z glasbo in besedila, ali pa poskušajo najti jih na youtube.

7. Ali filmski večer doma

Nekatera dekleta bi samo radi, da so noč s Pizza in kup romantični DVD-jev za gledanje. Get vse pripravljeno, tako da lahko samo kick off svoje čevlje in se vsede in se sprostite. Samo poskrbite, da boste izbrali filme, ki ji bo všeč, ne samo svoje favorite.

8. Preverite lokalne živo glasbo

Če dama svojega življenja rad svojo glasbo, nato pa jo odnesite na lokalno glasbeno prizorišče ali klub. Ne boste našli velikih imen, vendar manjših prizoriščih so veliko bolj intimno in glasba je bolj realna. Nikoli ne veš, da bi lahko bil eden od prvih ljudi, da so videli naslednji mega bend v živo.

9. Rezervirajte datum v toplicah

Razvajajte tako vas in vaše dekle z datumom v spa. Rezervirate lahko za dan ali ostati čez vikend in delež v zabavo. Veliko zdravilišča narediti fantastično nekaj paketov, tako da se je znašel sam okoli in da to zadnje minute rezervacijo.

10. Ne pozabi naslednje leto!

Nasvet: ne pustite, da pozno naslednjo Valentinovo! To je veliko lažje, da se stvari organizirajo, če si dal opombo v svoj dnevnik pred 14. Februarja. Predstavljajte si, kaj bi se zgodilo, če bi pozabil vse skupaj!

Ostani srečna, ljubezen in biti ljubljen!

load...