10 romantičnih Valentinovih idej za pare | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 romantičnih Valentinovih idej za pare

10 romantičnih Valentinovih idej za pare

To je skoraj Valentinovo, kaj ste dobil načrtovano: v zadnjem trenutku kartico ali morda njegova večerja za dva, na isti restavraciji, ki ga je vrgel na lani in leto pred tem?

Več kot tržiti je lahko in, ja, to je še en izgovor za Hallmark prodati vas še eno voščilnico, vendar je še vedno v letu, ki je namenjena za pare tisti dan samo reči "Ljubim te" med seboj. Torej v tem letu, zakaj ne bi prekinil plesni in narediti nekaj drugačnega z našimi 10 zabavno in romantično dan idej Valentinovo je:

1. Bodite prost dan

To ni tako, če Valentinovo straši na vas, ne boste zavedali; to je isti dan vsako leto! Torej, zakaj ne vi in ​​vaš partner knjiga prost dan dela? Naj bo res poseben dan v svoj dnevnik in dal oba priložnost, da ga resnično uživajo.

load...

2. Romantično kosilo skupaj

Če ne morete dobiti cel dan počitka, nato pa vsaj imajo romantično kosilo skupaj. Piknik v parku ali kosilo za dve osebi v restavraciji, bo to break up dan in da bo malo ekstra posebnega.

3. Okrasite svojo hišo

Daj vaš moški presenečenje, ko pride domov in obleko svojo hišo, kot tudi sebe. Cvetje, baloni, strnad... Res, pojdi v mesto in mu pokazati, koliko vam ni vseeno.

4. Prinesite filme doma

Eden od najpreprostejših, eden najbolj priljubljenih in, seveda, romantično Valentinovo idej je, da bi filme domov. Čakalne vrste v skladu v nalivu lahko raje rob romantično datum Valentinovo v kinu, tako da bi filme doma, namesto. Najem nekaj romantično DVD-jev in se v pokovko in sode (mislim, da bi svoj soda: mix peneče vode, limone in medu, da imamo radi zdrave prehrane tukaj;)). Turn luči navzdol nizka, privijte skupaj in samo uživajte v romantični film pod toplo in udobno odejo. To je veliko bolj udobno, kot v zadnji vrsti filmov, kot dobro.

load...

5. Razvajajte svojega partnerja

Vam ni treba porabiti bogastvo pokazati, da ga ljubiš. Če ima delo, da dan potem imajo pijača pripravljena za njega, ko pride domov in ga počutijo res želel in pozdravil. Mu teče kopel, kuhamo njegov najljubši obrok, mu masažo, to je vse malo stvari, ki jih lahko storite, da res naj mu vedeti, da ga ljubiš.

6. Ponovno Be otroci

Če iščete zabavo in romantično valentinovo ideje, kaj vaše lase za dan in obisk tematskega parka ali zabaviščni park skupaj. Preživite dan držal tesno drug drugemu, kot ste vožnjo najstrašnejša vožnje, ki jih lahko najdete in uživajte sladoled skupaj, tako kot ste vajeni delati.

7. Pojdi videti vaš najljubši bend

Google je danes vaš najljubši bend; se lahko malo na geriatrični strani zdaj, vendar je zelo verjetno, da so še vedno na turneji! še enkrat podoživite svoje dating let in se rock pišče za eno noč.

8. Vzemi razred

Ne pozabite, da je prizor v Duhu z Demi Moore, Patrick Swayze in lončarskem vretenu? Preizkusite se v umetnosti in se prijavite skupaj za kiparsko, slikarstvo, ples ali lončarstvo razredu. Zelo zabavno, da se naučijo in si lahko med seboj v Valentines darilo, medtem ko ste tam.

9. Skupaj v fancy hotelu

Popestrite svoj odnos z rezervacijo noč v fancy hotelu. Ne pozabite, Richard Gere in njegovo lepo ženo?... Okopajte se skupaj s šampanjcem in jagodami, nato obleko gor in se srečata v baru za koktajl preden romantično večerjo skupaj. Ali ne bi bilo romantično Valentinovo ?!

10. Ne pozabite, vaš prvi zmenek?

Eden od srčkan romantičnih dan ideje Valentinovo, bi bilo, da ponovno svoj prvi zmenek. Če lahko, poskusite najti popolnoma enake obleke, ki jih nosila na prvem zmenku s svojim partnerjem, jedli isto obrok, spet ponovno gledal ta film, in ponovno delijo svoj prvi poljub. To bo zelo zabavno in romantično... Vse sladke spomine bo prišel živ...

Romantična Valentinovo idej je nešteto, samo bodite ustvarjalni in se na ta dan res nekaj posebnega.

Vas prosimo, da delite svoje romantične dan ideje in nasvete za valentinovo v komentar oddelku spodaj.

Lahko vsak dan s svojim partnerjem je Valentinovo!

Bodi srečen!

load...