10 skupnih mitov o srečnih parov, ki jih morate prenehati verjeti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 skupnih mitov o srečnih parov, ki jih morate prenehati verjeti

10 skupnih mitov o srečnih parov, ki jih morate prenehati verjeti

Kakšna je resnica o srečnih parov? Ali res živijo popolno življenje, v popolni harmoniji, ali so tako kot ostali ?! Realnost zdrav odnos je daleč od pravljično podobo je, da bi nekateri odnos miti nam verjamejo in tukaj je deset od teh mitov o srečnih parov, ki jih ne bi smeli verjeti:

1. Oni vse skupaj

Vsakdo potrebuje nekaj časa zase in misel porabi vsako sekundo vsakega dneva z isto osebo bi vožnje večina od nas jezen. Zagotovo, najsrečnejši pari so tisti, ki imajo svoje interese, hobije in prijatelje izven odnosa. Vsaj na ta način, da imajo kaj za pogovarjati.

2. Vesele pari so našli "en '

Morda občutek, kot da je samo ena oseba na svetu, za vas, in da je lepo, ampak realnost je, da obstajajo tudi drugi ljudje tam zunaj, kot tudi. Ob tej mit dobesedno bi predlagal, da morajo ostati v nesrečnem razmerju, ker ne obstaja nihče drug za vas in, da je preprosto ni res.

load...

3. Prava ljubezen je treba, kot je bilo včasih v filmih

Žal moram razočarati ljubitelje romantičnih filmov, vendar to ni resnično življenje! Ampak potem, zato smo radi filme, da nas jemlje na imaginarno in pravi kraj, samo za uro ali dve, vseeno.

4. Vesele pari nikoli ne trdijo

Če se ne boj, včasih, potem ste verjetno ne pogovarjajo med seboj. Srečni pari ne morejo boriti v javnosti, vendar si lahko stavil, da imajo svoje trenutke, ko so doma.

5. Srečen odnos je vaše življenje popolno

Srečni pari ne takoj pozabi vse svoje sanje in želje, in če ne, da so zamudili. Daleč od tega, v dobrem odnosu, vaš partner vas bo spodbudila, da bolje in tam, da vam pomaga doseči vaše cilje, ki jih ni obvladal.

load...

6. Srečni pari vedno v celoti in popolnoma razumeti drug drugega

To je lepo sliko, da imajo, in morda, po letih in letih zakona, so nekateri ljudje celo dosegli to stopnjo, vendar pa je za večino ljudi, popolnoma razumeti drug drugega in nikoli ni nenavadno presenečenje, ni tisto, kar srečen odnos je vse o.

7. Prava ljubezen pomeni neskončno srečo

Tudi najsrečnejši pari doživljajo vzpone in padce v življenju, da vsakdo počne. To je nevarno, da mislim, da bo srečen odnos vas ščiti pred vsemi slabih trenutkih. To je bolj pomembno vedeti, da bo vaš partner ni za vas, če se ti trenutki storiti, neizogibno prihaja.

8. Ne morejo živeti drug brez drugega

To ni zdravo, da mislim, da ne bi mogla živeti drug brez drugega, in to gotovo ni pogoj za srečen par. Občutek, da je samo ena oseba, absolutno vse, kar je v vašem življenju je znak negotovosti, ni znak resnične ljubezni!

9. Srečni pari imajo samo oči drug za drugega

Obstaja velika razlika med videti in delaš! Seveda, bodo srečni pari vedno opazili lepo dekle ali hunky fant, hoja v sobo. Ti ne bi bil človek, če se ne bi. To je dejstvo, da ni o tem, da je v resnici šteje.

10. Nikoli ne naveličate podjetje drugega

Če mislite, da je to, potem boste verjeli, kaj! Obstaja, seveda, ni težko in hitro pravil v ljubezni in, kdo ve, morda nekateri ljudje preživijo vse svoje življenje smeh, šali in strmel globoko v drug drugega oči. Za večino od nas, čeprav, ljubezen potrebuje malo več gojil, zato ne skrbite, če je vaš odnos ne ujemajo s temi miti, saj večina nikoli ne!

load...