10 slabih napak v razmerju veliko žensk | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 slabih napak v razmerju veliko žensk

10 slabih napak v razmerju veliko žensk

Kako ohraniti zdrav odnos? Vsi delamo napake, vendar nekatere napake, ki jih ljudje naredijo v odnosih so tako pogosti, da bi si mislil, da vsi vemo, kako se jim izogniti do sedaj. Ampak še vedno te iste napake se je in vsi smo verjetno podali nekatere od njih. Tukaj so deset najhujših napak, da bodo vse ženske bi v odnosih, na neki točki:

1. Si ga pričakujemo, da um branje

Ena izmed najbolj pogostih napak, ki dekleta naredijo je, da pričakujejo, da bo človek, ki "vedo, stvari 'nagonsko. Moral bi vedeti, da ga ljubiš. Moral bi vedeti, da si razburjena. Moral bi vedeti, kaj ti je všeč in všeč. Žal pa to ne deluje in zastarelo govoril je edino zdravilo za to!

2. Dobiš ljubosumen brez razloga, da bi

Ljubosumje, še posebej, če je popolnoma neutemeljena, bo vedno povzročajo trenja v razmerju. On ne more iti skozi življenje nikoli ni govoril z drugim dekletom, tako da vaš človek nekaj kredita in mu pokazati svoje zaupanje. Če njegova dejanja so vas prizadeli, nato pa se pogovorite z njim mirno o tem, vendar ne bo naključno obtožbe, pa ga bo samo vožnje.

load...

3. Ne mu omogočajo dovolj prostora za svojo lastno

Dajte mu malo prostora, ko je slabe volje, bo z njo ravnati svojo pot, ko bo pripravljen. Moški niso preveč dobri v razpravljanje svoja čustva in če ga množice, boste, le da bi bilo še slabše. Naravni nagon Ženska je pomagati, ampak včasih je najbolje, da ne poskušati pomagati preveč, prezgodaj.

4. Ti bug ga z vprašanji, ko pa imajo miren trenutek

Še ena stvar, da ženske ne zavedaš, da moški potrebujejo svoj določitvi časa. On potrebuje njegov, sedel in ne storiti ničesar trenutkov, in če si ga udaril z resnimi vprašanji, iznenada, on bo dobil zmedeni, Usplahiren in razdražljivi. Izberi svoje trenutke pametno in boste dobili nekaj smiselnih odgovorov na vaša vprašanja!

5. Ga ne pove, kaj je narobe

Če ga ne pove, kaj je naredil narobe, potem pa nikoli ne bo vedel. Veliko žensk misli, da bi morali vedeti, kaj je naredil, da jih razburjena in nato odgovoriti na vprašanje "Kaj je narobe?" z nezadovoljen "nič"! Malo je še, da je bolj Razjarujući za človeka, kot je ta.

load...

6. Ti preživijo preveč časa s prijatelji

Vsakdo potrebuje svoje prijatelje in čas zase, vendar se zdi nekaj dekleta prednost svoje prijatelje nad svojim partnerjem. Ne pozabite, da ima občutke in potrebuje skrb in pozornost preveč; in ne domneva, da se bo, kot z njim, ker te ljubi, porabi več časa s prijatelji, v redu.

7. Lahko prepustite

Ne moreš kar prepustite, ker ste v stabilnem razmerju. Veliko žensk bi napako, misleč, da lahko pozabi na njihov videz doma, ko, če sploh kaj, bi jih bilo treba poskušajo še težje. Morate hraniti to buzz in privlačnost živ, da bo odnos zanimiv za oba.

8. Nimaš življenje izven odnosa

Ob dejal, da bi bilo napačno, da bi porabili preveč časa s prijatelji, je prav tako pomembno, da se ohrani življenje svoj zunanji razmerja. Osredotočenost ves svoj čas in pozornost na odnos ni le slabo za vas, bo tudi vaš človek občutek zadušil.

9. Dobite preveč udobno

Pridobivanje preveč urejen in preveč udobno se lahko prav tako imenuje postane preveč dolgočasno. Pogosta napaka je, da predpostavimo, da zato, ker ste srečni, mora človek biti preveč. Niso vsi ljudje so pripravljeni za popolnoma udomačene življenja, zato ne pozabite, da še vedno iti ven, poskusiti nove stvari in delati stvari skupaj. Bivanje v vsako noč ni zabavno za vsakogar.

10. Si ga hiteti z otroki

Počutiš se naselili, da si srečen, zdaj je čas za otroke! Vau tam! Prepričajte se, da ste tako pripravljeni za otroke, preden začnete okrasitev vrtec. To je velik korak za vsakogar, tako da ne samo domnevati, da je pripravljen, ker ste.

Kaj drugi odnos napake mnoge ženske?

load...