10 srčkan način preživeti odličen večer s svojim fantom | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 srčkan način preživeti odličen večer s svojim fantom

10 srčkan način preživeti odličen večer s svojim fantom

Verjetno ni nič bolj čudovito, kot da je v ljubezni in ki imajo, da ljubezen vrnila. Prvi datumi se lahko malce strašljivo, dokler ne boste spoznali med seboj bolje, potem pa dobiš živeti skupaj, se navadiš, da drug drugega in včasih, s časom, se zdi, romance zbledi v ozadje. Tukaj je deset idej o tem, kako poživite stvari malo in preživite luštna noč skupaj. Nekateri so primerni za "starejše" pari, drugi delajo za nove preveč.

1. Pojdite nazaj v čas

Poskusite pozabiti svoje telefone, tablične računalnike in prenosne računalnike za eno noč. Jih vse izklopite in imajo digitalno brez večerjo, nato pa igrajo družabne igre. Koliko časa je minilo, odkar ste sedli za namizno igro?

load...

2. Jasno ven predal

Brez heca. Tam je vsaj eno v vsaki hiši, predal polno predmetov, ki ste jih je vrgla na neki točki ali drugo in ne more priti do vrzite stran, saj vsak od teh predmetov, vas spominja na nekaj, ali bi lahko prišel prav v 20 letih. Samo izpraznite predal na tla in traja nekaj časa, da se spominja. Morda celo našel pogum, da dejansko vrgel te stvari proč.

3. Cook skupaj

To je bolj primeren za nove pare - kuhanje skupaj, je odličen način, da izveste več o osebi poleg vas izvedeti. Plus je lahko velika zabava, medtem ko bo vaše najljubše jedi. Starejši pari ponavadi traja kuhanje kot "del postopka", ampak tudi tako, vam verjetno ne kuhamo skupaj vsak dan.

load...

4. Pojdite kupiti nekaj knjig

Kako dolgo, ker si šel v knjigarno? Zakaj ne bi kratek ogled najbližje enega v soboto popoldne? Knjigarne ni običajno mesto za nekaj, in to je točno, zakaj bi morali iti, narediti nekaj drugačnega, kot večerjo ven ali film.

5. Nastavitev konkurenco

Obstaja nekaj stvari, ki jih lahko poživite tudi drugače dolgočasen vikend kot improvizirano pizza-prehranjevanja tekmovanje med vama. Ne se preveč ambiciozni, čeprav lahko prenajedanje prav tako slabo, kot pitje preveč in da bi pokvarili zabavo. Pomislite nagrade za zmagovalca.

6. Mu Izziv za video igre

To bi delovalo le, če ste tako v video igre, to je res, vendar je še vedno odličen način, da preživijo lepo, udobno večer skupaj, če se zaradi česar je zelo redka dela in drugih obveznosti. Če niste igralec, mislim na nekaj drugega, da boste tako kot delaš na svoje in samo to skupaj tokrat.

7. Organizirajte okusa dogodek doma

Samo za vas dvoje, seveda. Ali je to vino ali pivo vam je ljubše, nastavite degustacijo. Če nisi v to, biti prilagodljiv - okus sladice, na primer. Poskus nove stvari skupaj in izmenjavo vtisov je odličen način, da preživijo svoj prosti čas in se zabavali kot par.

8. Make Your seznam predvajanja

To je za starejše pare, morda. Usesti skupaj in narediti seznam vseh pesmi, ki jih radi kot par. V tem procesu boste spomnite, ko ste prvič slišali eno ali drugo od teh pesmi. Delitev spomine, kot da je tako ljubek.

9. Načrt vaš popoln dom

Lahko tudi pripraviti načrt, tudi če niste arhitekt. Načrtovanje za prihodnost, ki govori o svojih sanjah, kot nekaj, je eden od najboljših možnih načinov za preživljanje miren večer doma, tudi če dobiš preveč drzna in začeti sanjati do nemogočih stvari. Še bolje, pravzaprav! Sprostite svojo domišljijo.

10. Dobri stari film maraton

Pridobite vse vaše najljubše filme in začeti maraton. To pomeni, favorit za oba, mimogrede. V primeru, da ste nov par, bi film maraton deluje tako dobro, kot si svoje najljubše Flicks s seboj.

Kaj narediš za romantične večere?

load...