10 srčkan par poskuša poskusiti pri fotografiranju s svojim moškim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 srčkan par poskuša poskusiti pri fotografiranju s svojim moškim

10 srčkan par poskuša poskusiti pri fotografiranju s svojim moškim

To je lahko težko za pare, da bi dobili dobre slike o sebi, skupaj in za mnoge ljudi, gledajo nazaj na album fotografij samo zavedati, da so edine, ki jih imajo od poročni dan. Te dni, vam ni treba iti na poklicni fotograf, saj ima skoraj vsak kamero na svojem telefonu, tako da je edini pravi problem je presenetljivo v pozo, ki izgleda lepo, vendar ne lažna. Če nimate dovolj slike vas, kot par, potem pokličite prijatelja s kamero in preizkusite nekatere od teh srčkan par predstavlja ideje za vas, da poskusite z moškim:

1. Čelih dotika

Trik za pridobivanje dobro sliko o vas skupaj je, da je intimna, ampak da je čist! Si želite, da bi lahko obesite na steno doma ali ga hranite za dan, ko se lahko vaši otroci najdete v foto albumu. Ena sladka videti predstavljajo je za vas, da leži ali stojijo nasproti drug drugemu, in samo nežno dotikajte čela skupaj. Oči odprt ali zaprt, je lepo, nežno in srčkan par predstavljajo.

2. Kljucati na lice

Poln na poljub je lahko kazen za svoj zasebni album, ampak za bolj nedolžno videti slike, en partner poljublja drugega na lice izgleda super. Še posebej, če je krajša od druge, tako da so morali stati na prste, da dosežejo.

load...

3. Stalni blizu

Stojijo blizu skupaj; obrnjena drug proti drugemu s svojimi glavami obrnil vstran, proti kameri; se bo pokazalo, kako blizu ste v resničnem življenju preveč. Če ji položi roko, ki je najbližje kamero na rami, ki je videti srčkan preveč.

4. Fotografija od zadaj

Saj ni treba biti sooča kamero, da bi bilo super slika. Ena ali celo oba od vas je lahko obrnjen stran od fotoaparata, ampak s svojim obrazom obrnil, tako da so na posnetku. To dejansko naredi strel videti veliko bolj naravno, kot da je nekdo, ki ga ujeli Nenadoma.

5. Nimate pogledati na kamero

Včasih enostavno je najbolje, in ne pozabite, da vam ne bo treba tako je treba videti v kamero. Lahko bi imeli posnete z rokami ovite okoli pasu ali ramena, medtem ko je videti pozorno na vas, ampak samo gledaš v kamero.

load...

6. Ga držite od zadaj

Stojijo za svojim moškim in dal eno roko čez ramo in se spomnite, je videti veliko bolj osebno in bolj romantično, če pogledaš na drug drugega in ne v kamero. Tudi če oba iščejo v isto smer, vendar stran od fotoaparata, kot da ste videti v daljavo lahko izgledaš in romantična.

7. Vzemite sliko od zgoraj

Get your fotograf stati na stolu, ali kaj drugega, tako da lahko naredite posnetek od zgoraj vas. Nato lahko stojijo, objemala drug drugega s svojimi glavami in nazaj obrnjena proti kameri.

8. Izberite gneča mesto za nastavitev

Odlična lokacija za romantično slike je gneča mesto, kot železniške postaje. Slika od vaju nežno poljubljati, medtem ko je preostali svet hiti naglo s tabo, izgleda tako romantično, kot je edina stvar, ki vas zanimajo, je med seboj.

9. Popolna pome

Če stojijo iz oči v oči in mu položi svoje roke okoli pasu in ga ti dvigne od tal, da lahko za pravi zabavno fotografijo vaju. Majhen namig za tale: ko ti je dvigne, kick noge na različnih zornih kotov, tako da je ena noga večja, kot druga. Bolje izgleda tako.

10. Hoja stran od fotoaparata

Fotografiranje z hodiš lahko nekoliko zapleteno, ker je gibanje nog, zato se veliko slik v eno ustreli, tako da boste dobili široko izbiro za kramp od. Če hoje od fotoaparata, ne pa proti njej, bo slika videti zelo romantično. Videti je, da so hoja v sončnem zahodu, roko v roki, srečno do konca dni.

Katere druge srčkan par poze vam je všeč, da poskusite pri fotografiranju z moškim?

load...