10 srčkanih idej, da mu dokažete, da ga imate radi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Svetovanje v zvezi z odnosi

10 srčkanih idej, da mu dokažete, da ga imate radi

10 srčkanih idej, da mu dokažete, da ga imate radi

Medtem ko moški ne sme biti preveč dober v izražanju svojih čustev, so lahko zelo negotove in jih ne potrebujejo, pomirjujoče včasih, da so ljubljeni. Seveda, da se ne bo priznati, da in ne gredo vprašati dokončni, vendar bodo želeli videti nekaj znakov, ki jih še vedno radi dajo svoj um na počitek.

Rekel "Ljubim te", je vse lepo in prav, ampak čez nekaj časa, lahko te besede sliši malce utrujeno in staro-klobuk in dejanja vedno govorijo veliko glasneje kot besede. Torej, če želite, da se prepričajte, da vaš mož ne ve, koliko ga ljubiš, si oglejte te deset luštna načine, da bi lahko uporabili, da mu pokazati svojo ljubezen.

1. Presenetite ga z nepričakovano darilo

Najlažji način, da mu pokazati svojo ljubezen, je, da mu kupite nekaj, kar je v resnici želi. To ne pomeni nujno nekaj drago, da je verjetno, da se vseeno kupili, in vam ni treba čakati, dokler njegov rojstni dan, da bi mu kaj kupiti. Darila, ki pomeni, da bo večina, ki mu je malo darila, ki ste jih kupili na spodbuda za trenutek. Ne pozabite, da darilo, zavijanje darila tudi, da pomaga, da pokažejo, da si dal nekaj časa in misli v svoj dar.

load...

2. Kuhamo nekaj posebnega za njega

Peka torto za njega ali kuhanje njegov najljubši obrok je še en način, da ga opomni, da ga ljubiš. Kuhanje nekaj posebnega za njega je razvidno, da ste šli ven z svojo pot, da naredi nekaj lepega, samo za njega. On bo zelo cenim, da ste kuhana kaj mu je všeč in da ste si vzeli čas, da se pripravi posebej za njega.

3. Run kopel za njega

Fantje, kot nekaj razvajanja včasih preveč in lepo sproščujoče vročo kopel po napornem dnevu v službi mu bo pomagalo umiriti in priti nazaj v sproščenem in domače razpoloženje. Seveda, da je več kot lahko teče svojo kopel! Ampak delam za njega je samo lepo dotik, ki bo cenil, še posebej, če si dal nekaj ogreva brisače iz njega, kot tudi.

4. Napiši mu ljubezensko pismo

Nikoli niste prestari za malo romantike, tako da napišete odložil na papirju točno, zakaj ga imaš rad in uporabite svoje najslajša besed. Roka napisal ljubezensko pismo je tako osebno in kot premišljen način za izražanje sebe. To bo pomenilo veliko več z njim, kot pravijo, besede na glas in to je nekaj, kar je morda želeli obdržati in zaklad preveč.

load...

5. Ga razžvrkljamo stran za romantičen vikend

Odpeljite ga od vsega in rezervirajte romantični vikend proč v samotnem kraju. Vsakdo potrebuje odmor od hassles dan-v-dan življenja in vikend vam bo dal tudi priložnost, da to nič več kot kvalitetno preživljanje prostega časa skupaj. Verjetno boste morali povedati, mu vnaprej, da bo vikend brezplačno, vendar lahko še vedno urediti vse v naprej in da v ciljnem presenečenje.

6. Izpolnite eno od svojih sanj

Če je kdaj povedal, kako bi on rad vozi ferrarija, ne bungee skok, ali pa poskusite rafting, zakaj ne bi njegove sanje uresničile za njega? Obstaja tako veliko teh stvari, ki jih ljudje pogosto želijo delati, vendar se le redko dobili okrog dejansko počne. To je enostavno dovolj, da rezervirate enkratnih izkušenj, kot je ta, da mu čudovito zdravljenje in mu pokazati, koliko ga ljubiš, ki izpolnjuje enega od njegovih vseživljenjskega sanje.

7. Ponudba za pomoč

Če se je borila, da bi dobili nekaj storiti, ali je to nekaj za svoje delo ali chore doma, ponudi mu pomagati. Tudi če mu ne more pomagati z določeno delovno mesto v roki, vsaj on bo vedel, da ti ni vseeno dovolj, da poskusite. Včasih, to je samo lepo vedeti, da obstaja nekdo, ki ga lahko vedno zanesejo na, da je na vaši strani.

8. Pustite sporočila za njim

Lepe sporočila ljubezni napisana na Post bankovcev so zelo preprost način pokazati, koliko imate radi svojega moškega. Lahko jih dal v svoji denarnici, na armaturni plošči svojega avtomobila, ali v kopalnici ogledalo. Dejstvo je, povsod tam, kjer bo naletel na ljubezensko noto nepričakovano mu bo dal opomnik presenečenje, koliko ga ljubiš.

9. Naj bo, kdo je

Ti ne smejo biti preveč navdušeni na nekatere njegove navade, če pa sprejme njegovih pomanjkljivosti, in celo prišel, da jih ljubimo, potem je to res znak, da ga ljubiš, kdo je. To res ni pametna poteza, da bi poskušali spremeniti fanta, bo zelo verjetno malce spremeniti, da vas prosim, vendar se bo verjetno tudi to zameril. Najemnin ga je sam je odličen način, da mu pokazati, da si želijo, da bi bil srečen.

10. Bodi tisti, ki ga naredi nasmeh

Najboljša stvar, ki jo lahko naredite, da pokaže človeka, da ga ljubiš, je, da je ena oseba, ki ve, bo vedno mu nasmeh. Ta deluje v obe smeri, seveda, ampak če je dom kraj, kjer se lahko vaš mož sprostite in pozabite na svoje skrbi za nekaj časa, potem je to kraj, da bo vedno želeli biti.

load...